Teraz jest 7 sie 2025, o 08:27

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Doogee MIX, pierwsze chwile z klonem Xiaomi MI MIX

Doogee MIX, prawie jak Xiaomi MI MIX. Powierzchownie podobne, sprzętowo już trochę mniej. Dziś pierwsze chwile z telefonem.
Obrazek

SPECYFIKACJA Doogee Mix :

5.5-calowy wyświetlacz HD Super AMOLED, 267ppi
Procesor 8-rdzeniowy MediaTek Helio P25 2,5 GHz
Grafika Mali T880
6 GB pamięci RAM
64 GB pamięci wewnętrznej
16MP + 8MP podwójna kamera tylna, lampa błyskowa LED
Aparat przedni 5MP
DUAL SIM
WiFi 802.11 b / g / n
Bluetooth 4.0
GPS, A-GPS
Skaner odcisków palców ...
Czytaj więcej : Doogee MIX, pierwsze chwile z klonem Xiaomi MI MIX | Wyświetlone : 3824 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Redmi 4a taniej niż w Chinach

Trafiłem na taką ofertę na złotego 4a:
https://www.aze.com.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4A-16GB/766
Czemu tak tanio?
Czytaj więcej : Redmi 4a taniej niż w Chinach | Wyświetlone : 2848 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi 5X Miui 9 i podwójny aparat w przystępnej cenie.

Firma Xiaomi zaprezentowała wczoraj najnowszą odsłonę systemu MIUI oraz telefon Xiaomi Mi 5X. Telefon szczyci się podwójnym aparatem i przystępną ceną.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi 5X specyfikacja Cena
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 5X Miui 9 i podwójny aparat w przystępnej cenie. | Wyświetlone : 1820 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

W 2 kwartale 2017 Xiaomi odnotowało 60% wzrozt sprzedaży.

Opublikowano raport firmy analitycznej Canalys dotyczący sprzedaży smartfonów w Chinach. Zaskakująco dobre wyniki Xiaomi.
Obrazek

Czytaj dalej
Sprzedaż telefonów w Chinach w Q2 2017r
Czytaj więcej : W 2 kwartale 2017 Xiaomi odnotowało 60% wzrozt sprzedaży. | Wyświetlone : 1502 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

MIUI 9 zaprezentowane

Dziś w Pekinie na konferencji prasowej zaprezentowano nowy telefon Xiaomi Mi5x, ale nie to było głównym punktem programu lecz najnowsza wersja MIUI 9.
Obrazek

Czytaj dalej
MIUI 9
Czytaj więcej : MIUI 9 zaprezentowane | Wyświetlone : 1530 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Blackview A7

Mało jest telefonów na rynku których cena nie przekracza 50 dolarów, jednym z wyjątków jest Blackview A7
Obrazek
W tak niskiej cenie nie można się spodziewać cudów po telefonie, ale pomimo tego telefon ma cechy dużo droższych urządzeń.

Wielu z was powie że 1GB RAM przekreśla ten telefon, pamiętajmy jednak że kosztuje on 180zł wraz z przesyłką, a można go kupić np na aliexpress

Czytaj dalej
Blackview A7
Czytaj więcej : Blackview A7 | Wyświetlone : 1605 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ulefone Vienna ,problem ze slotem

Witam,otóż mam problem z telefonem Ulefone Vienna. Nie widzi żadnej karty micro sd. Dwie karty sim działają bez problemu.SD nie jest również wyrywana po podpięciu telefonu do komputera.Karty działają na innych urządzeniach.Proszę o pomoc.
Czytaj więcej : Ulefone Vienna ,problem ze slotem | Wyświetlone : 3588 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

Cubot Note Plus posiada z przodu aparat 16MP

Cubot sprzedawany jest w kilku sieciach handlowych w Polsce, więc informacja o kolejnym telefonie może wielu z Was zainteresować. Już za miesiąc ma do sprzedaży trafić Cubot Note Plus. Czym będzie się wyróżniał?
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Cubot Note Plus
Czytaj więcej : Cubot Note Plus posiada z przodu aparat 16MP | Wyświetlone : 1432 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Sp z o. o. handel z Chinami - jakie koszta?

Planujemy uruchomienie DG, prawdopodobnie będzie to sp. z o. o. - sprowadzanie towaru z Chin i dalsza dystrybujca. Ktoś już to może przerabiał? Nie szukam sprawdzonego pomysłu na biznes, tylko raczej ogarnięcia pod względem prawno, podatkowym.
Czytaj więcej : Sp z o. o. handel z Chinami - jakie koszta? | Wyświetlone : 1724 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Automatyczny parasol Xiaomi od dziś w sprzedaży.

Xiaomi znane jest z produkcji telefonów, ale firma wzorem Samsunga produkuje przeróżne rzeczy. Dziś do sprzedaży trafi automatyczny parasol.
Obrazek

Czytaj dalej
Parasolka Xiaomi
Czytaj więcej : Automatyczny parasol Xiaomi od dziś w sprzedaży. | Wyświetlone : 1603 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579