Teraz jest 7 sie 2025, o 03:40

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Bluboo S8 do zdłudzenia podobny do Samsunga S8

Jeszcze niedawno ambicją małych chińskim producentów było wyprodukowanie telefonu bez bocznych ramek, na wzór Xiaomi Mi MIX. Po opanowaniu tej sztuki przyszła pora na klony Samsunga S8. Po Leagoo także Bluboo dołączy do klubu twórców planujących uwolnić telefon z ekranem o proporcjach 18: 9.
Obrazek

czytaj dalej
Bluboo S8
Czytaj więcej : Bluboo S8 do zdłudzenia podobny do Samsunga S8 | Wyświetlone : 1517 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LEAGOO KIICAA Nowa seria smartfonów z ekranami 18:9

Firma LEAGOO planuje w najbliższym czasie wypuścić nową serię telefonów KIICAA która zdaniem firmy ma zaskoczyć designem, parametrami jak i ceną.
Obrazek

Czytaj dalej:
LEAGOO KIICAA
Czytaj więcej : LEAGOO KIICAA Nowa seria smartfonów z ekranami 18:9 | Wyświetlone : 1425 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Leagoo KIICAA S8 z wyświetlaczem 18:9 i procesorem MT6763

Leagoo postanowiła pojechać na fali popularności wyświetlaczy 18:9 i stworzyła model Leagoo KIICAA S8. Kolejna marka Chińska, która ma zamiar zyskać na popularności Samsung Galaxy S8?

Obrazek
Nowy model Leagoo może popisać się interesującą specyfikacją. Z przodu umieszczono ekran 5.72-cali, wykonany w rozdzielczości 1440 × 720. W sprzedaży pojawi się również model z wyświetlaczem 5.9-cala (KIICAA S8 Premium). Sercem telefonu będzie 8-rdzeniowy procesor MT6763 z taktowaniem oraz układem graficznym Mali G71 MP2. Procesor wspierać będzie ...
Czytaj więcej : Leagoo KIICAA S8 z wyświetlaczem 18:9 i procesorem MT6763 | Wyświetlone : 1563 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Czy to Meizu MIX?

W chińskich mediach pojawiły się zdjęcia rzekomego nowego telefonu Meizu, który zgodnie z nowym trendem posiada minimalne ramki boczne na trzech krawędziach ekranu.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu MIX
Czytaj więcej : Czy to Meizu MIX? | Wyświetlone : 1426 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Smarwatch NO.1 F3 z baterią ładowaną raz do roku.

Smarwatche i smartbandy mają wiele zalet i jedną podstawową wadę, krótki czes pracy na jednym ładowaniu. Smartwatch NO.1 F3 pozwoli ci zapomnieć gdzie jest ładowarka, urządzenie może pracować na jednym ładowaniu prze cały rok!
Obrazek

Czytaj dalej
Smartwatch NO.1 F3
Czytaj więcej : Smarwatch NO.1 F3 z baterią ładowaną raz do roku. | Wyświetlone : 1469 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Elephonew S8 z 6 calowym ekranem 2K (bezramkowym) ?

Elephone S8 będzie posiadał 6 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 2K i kilka innych atutów.

Obrazek
Obrazek
Czytaj dalej
Elephone S8 ekran 2K
Czytaj więcej : Elephonew S8 z 6 calowym ekranem 2K (bezramkowym) ? | Wyświetlone : 1987 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Bezramkowy Doogee MIX za darmo od sklepu Banggood.com

Miło mi poinformować, że sklep Banggood.com ufundował kolejna już nagrodę dla czytelników forum o chińskich telefonach Telchina.pl

Obrazek

Nagrodą jest piękny telefon Doogee MIX, specyfikacja w linku

1. Aby uczestniczyć w konkursie należy w komentarzu napisać, co sądzisz o sklepie Banggood, co byś chciał zmienić w sklepie, co w najbliższym czasie masz zamiar kupić lub co kupiłeś.

2. Swojej odpowiedzi należy nadać kolejny numer porządkowy, zaczynając od jedynki.

3. Wybrany zwycięzca będzie musiał odpowiedzieć na ...
Czytaj więcej : Bezramkowy Doogee MIX za darmo od sklepu Banggood.com | Wyświetlone : 28233 | Odpowiedzi : 108 | Dział : Konkursy

Maze Alpha- strzał w ciemno :-D

Siema

Ciekawość pognała mnie w stronę tego bezramkowca (zadecydowały świetne wrażenia z obcowania z Maze Blade), ktoś wie coś więcej na jego temat? Co prawda już kupiłem, ale zawsze fajnie się coś dowiedzieć. Zastanawiam mnie kto ma bardziej wiarygodne info nt. specyfikacji- Kimovil czy Devicespecifications, bo są mocno rozbieżne ;-).

T.
Czytaj więcej : Maze Alpha- strzał w ciemno :-D | Wyświetlone : 6436 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Składane e inki przyszłością książek

Firma E Ink przedstawiła swój prototyp nowego wyświetlacza e-ink, który można składać.

Obrazek

Jak możecie sprawdzić na materiale wideo, nowy wyświetlacz faktycznie może składać się bez problemu, co pozwala go zaimplementować w wielu różnych wariacjach. Wyobraźcie sobie nareszcie elastyczne smart opaski, w zasadzie nie trzeba sobie wyobrażać, bo opaski tego typu są już produkowane. co również jest potwierdzone w materiale. Brzmi bardzo dobrze. Model prezentowany na początku posiada 10.2 calowy wyświetlacz.

Zapowiada się bardzo ciekawy ...
Czytaj więcej : Składane e inki przyszłością książek | Wyświetlone : 2284 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

iPhone 5 piosenka jako dzwonek

Hejjj, Mam pytanie , na które mimo szczegółowego opisu uzyskałam mase głupich odpowiedzi i przez to mam taki Meksyk w głowie, ze nawet nie wiecie ... mam Iphone'a 5 , iOS 6.0.1 i Zastanawia mnie, czy możliwe jest aby dźwiękiem przychodzących połączeń był utwór z biblioteki iTunes ? :confused: Zanim uzyskam odpowiedz chciałabym coś jeszcze dodać Nie piszcie mi proszę nic na temat Cydii , Jailbreak'a , etc. 8-) ...
Czytaj więcej : iPhone 5 piosenka jako dzwonek | Wyświetlone : 2213 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579