Teraz jest 7 sie 2025, o 05:57

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Wymiana wyświetlacza Xiaomi Redmi Note 4X

Witam,
Zamierzam kupić wyświetlacz z Ali: https://goo.gl/0GCQUt czy będzie on nadawał się do Xiaomi Note 4X - niby oryginalny :)

Z góry dziękuje za wszelkie opinie,

Edit: W ostateczności rozkleję go i porównam z wyświetlaczem z Ali ;)
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Wymiana wyświetlacza Xiaomi Redmi Note 4X | Wyświetlone : 4032 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

problem z wysyłaniem smsów poprzez aplikacje z poziomu PC

Witam

Mój Oukitel K6000 PRO nie wysyła smsów za pośrednictwem aplikacji instalowanych w laptopie. Oba urządzenia są sparowane. Próbowałem najpierw aplikacji MightyText, która działała generalnie bez problemu i wyświetlała kolejne komunikaty na ekranie PC (np. o przychodzących smsach). Niestety przy próbach wysłania smsów wyskakują błędy. Potem zainstalowałem Airdroid. Sytuacja wygląda podobnie. Działa nawet AirMirror, ale niestety nie działa wysyłanie smsów z komunikatora w Airdroidzie zainstalowanym na PC. :-( ...
Czytaj więcej : problem z wysyłaniem smsów poprzez aplikacje z poziomu PC | Wyświetlone : 1645 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

OPPO R11 Specyfikacja wskazuje na bardzo dobre aparaty

Ostatnio mogliśmy zobaczyć zdjęcia z chińskich miast, gdzie z rozmachem reklamowany jest telefon Oppo R11 i R11 Plus. W TENAA opublikowano szczegółową specyfikację telefonu.
Obrazek

Czytaj dalej
OPPO R11 Specyfikacja
Czytaj więcej : OPPO R11 Specyfikacja wskazuje na bardzo dobre aparaty | Wyświetlone : 1502 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi6 Ceramic trafił do sprzedaży

Od premiery Xiaomi Mi6 minęło już kilka tygodni, ale dopiero dziś do sprzedaży trafi najbogatsza ceramiczna edycja Xiaomi MI6.
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi6 Ceramic
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 Ceramic trafił do sprzedaży | Wyświetlone : 1768 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Rekordowa sprzedaż Xiaomi, 255 000 telefonów w jednym dniu

Firma Xiaomi ponownie chwali się rekordem sprzedaży który padł przy okazji 2 urodzin sklepu JD.com
Obrazek
Czytaj dalej:
Rekord sprzedaży Xiaomi
Czytaj więcej : Rekordowa sprzedaż Xiaomi, 255 000 telefonów w jednym dniu | Wyświetlone : 2203 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

OnePlus 5 Dual camera i wsparcie DxO

OnePlus 5 może zaskoczyć dobrą jakością zdjęć, a już na pewno wysoką pozycja w rankingu aparatów w DxOMark.
Obrazek

Na oficjalnym blogu OnePlus pojawiła się informacja, że nawiązano współpracę z DxO, co ma sprawić że zdjęcia wykonywane przez nadchodzącego flagowca będą najlepszej jakości.

Czytaj dalej
OnePlus 5 z podwójną kamerą
Czytaj więcej : OnePlus 5 Dual camera i wsparcie DxO | Wyświetlone : 5866 | Odpowiedzi : 42 | Dział : Nowości

Motorola E4 Plus pierwszy render oraz specyfikacja telefonu

Motorola to bardzo dobrze znana marka, nie ma w końcu co się dziwić, telefony tej firmy cieszą się zainteresowaniem nie bez powodu. Cena odpowiada jakości, czy podobnie będzie z nowym modelem Moto E4 Plus?

Obrazek
Jeśli chodzi o design Moto E4 Plus, przypomina bardzo model G5 Plus. Z renderów można przypuszczać, że będzie posiadał metalową konstrukcję, prawdopodobnie włącznie z klapką. Potwierdzoną informacja jest, iż telefon dostępny będzie w dwóch wersjach kolorystycznych, ciemnoszarej oraz złotej.

Sercem ...
Czytaj więcej : Motorola E4 Plus pierwszy render oraz specyfikacja telefonu | Wyświetlone : 1501 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi 4 Prime - Digitizer

Cześć,
w moim redmi 4 prime zbiłem ekran, albo raczej jego zewnętrzną warstwę. Dotyk działa, nie ma też problemów z wyświetlaniem, jednak chciałbym naprawić telefon i doprowadzić go do stanu pierwotnego.
Mam jednak pytanie jak to jest z wymianą digitizera w tym modelu? Czy jest on przyklejony do ekranu na całej powierzchni, czy też tylko po krawędziach? Czy po podgrzaniu da się go w miarę sensownie odkleić, czy też stanowi to w tym modelu problem? ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 4 Prime - Digitizer | Wyświetlone : 3711 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Doogee X30 ma posiadać 8GB RAM, Helio X30 oraz 4 kamery

Doogee X30 podobno będzie wyposażony w procesor Helio X30 oraz 8GB RAM. Do tej pory Doogee specjalizował się w budżetowych telefonach, czy firma zbuduje prawdziwego flagowca ?
Obrazek

Czytaj dalej:
Doogee X30
Czytaj więcej : Doogee X30 ma posiadać 8GB RAM, Helio X30 oraz 4 kamery | Wyświetlone : 1823 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

OPPO R11 Reklamowany z rozmachem (Zdjęcia)

W Chinach zaczęła się akcja promocyjna najnowszego telefonu OPPO , pomimo że OPPO R11 nie trafi do Polski, to i tak warto zobaczyć z jakim rozmachem ten czołowy chiński producent reklamuje swój telefon w 9 chińskich miastach.
OPPO R11
Obrazek

Telefony OPPO nie zdobyły popularności w Polsce, ale w Chinach są bardzo popularne, sprzedając niemal dwukrotnie więcej smartfonów niż Xiaomi. W dużej mierze wynika to z dobrych kampanii reklamowych, a także dzięki dużej sieci sklepów. ...
Czytaj więcej : OPPO R11 Reklamowany z rozmachem (Zdjęcia) | Wyświetlone : 1880 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579