Teraz jest 10 sie 2025, o 21:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

długie wysyłanie wiadomości pw

Witam , dlaczego ciągle mam wiadomości w folderze do wysłania, które już dawno wysłałem? Tak wolno przechodzą wiadomości do użytkowników? kurcze to promocja przestanie być aktualna:)
Czytaj więcej : długie wysyłanie wiadomości pw | Wyświetlone : 4510 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Bluedio T4S lub podobne

Witam
Chce kupić słuchawki bezprzewodowe do komputera do słuchania audiobooków czasami muzyki muszą być na bluetooth wybrałem ten model tylko cena jest dość wysoka ma może ktoś jakiś kupon lub może polecić inne słuchawki podobnej jakości
https://pl.aliexpress.com/item/Bluedio- ... autifyAB=0
Czytaj więcej : Bluedio T4S lub podobne | Wyświetlone : 4099 | Odpowiedzi : 6 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

vkworld t2 plus

Witam, bardzo nachodzi mnie aby go kupić. Nie jest najtańszy ale chciałbym zaryzykować, bo uwielbiam takie nietypowe telefony.

Czy ktoś go już sobie zamówił? Może już go ktoś ma lub wie gdzie można obejrzeć jakieś jego testy? Martwi mnie pojemność baterii ale ponoć jest tak zoptymalizowany że się tego nie odczuje za bardzo.
Czytaj więcej : vkworld t2 plus | Wyświetlone : 3393 | Odpowiedzi : 4 | Dział : INNE MARKI

Router z china

Może nie telefon ale coś z tego....
Szukam jakiegoś ciekawego Routera do domu. Obecnie mam jakiegoś bazowego TPlinka i jego zasięg jak i stabilność jest hmmmm.... wątpliwa.

Czy ktoś ogarniał dla siebie jakiś fajny chiński router, flag szip kila, co ma 12 anten i mieli netem jak kombajn zbożem ?
12 anten przesada ale jakiś budżet 300-400zł bym miał.
Czytaj więcej : Router z china | Wyświetlone : 2196 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tryby wyświetlania wątku MECOOL M8S Pro L i problemy z Netf

Od około miesiąca posiadam MECOOL M8S Pro L. Z początku nie było problemu z odtwarzaniem netflixa, jednaj od jakiegoś tygodnia ciągle wyskakują błędy i nie można nic oglądać. Po załączaniu jakiegoś odcinka serialu wyskakują błędy o numerach 114 lub 115 ( brak połączania z serwisem netflix, spróbuj ponownie) Wgrałem do niego android TV i dalej to samo. Konto netflix na komputerze działa normalnie. Jest jakiś sposób żeby to naprawić?
Czytaj więcej : Tryby wyświetlania wątku MECOOL M8S Pro L i problemy z Netf | Wyświetlone : 1446 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi 7 Rendery

Modele Mi 7 oraz Mi Mix 2s to telefony w którym można będzie się spodziewać procesora Snapdragon 845. Wielkie nadzieje pokłada się również w designie obu modeli, osobiście uważam że za wiele nowości w już wypracowanym wyglądzie obu modeli nie można się spodziewać. Jednak może się trochę mylę...

Kliknij, jeżeli film nie działa

Wideo dostępne w sieci "gdyba", iż model Mi 7 posiadał będzie ekran 5.5-inch IPS LCD wykonany w technologi 18:9, oraz rozdzielczości 2880 x 1440pixels. Z innych ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 7 Rendery | Wyświetlone : 3490 | Odpowiedzi : 21 | Dział : Nowości

BLUBOO D5 oraz PRO kolejne kopie Mi Mix 2

BLUBOO D5 został zapowiedziany na początek 2018. Firma twierdzi że inspirowała się Xiaomi Mi Mix 2, co jest z pewnością prawdą. Z całą pewnością mamy tu do czynienia z chęcią znalezienia miejsca na "swój produkt" na dość już tłocznej półce telefonów podobnych do Mi Mix 2.

Obrazek

Telefon ma posiadać ekran Sharp 5,5 cala (18:9) 640*1280P HD, co ciekawe telefon dostępny będzie w dwóch wersjach D5 oraz D5 PRO. Różnica jest dość znacząca. Model PRO ...
Czytaj więcej : BLUBOO D5 oraz PRO kolejne kopie Mi Mix 2 | Wyświetlone : 1715 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Recenzja meizu pro 6 plus

Meizu Pro 6 Plus to trochę mało znany model na naszym rynku, dlatego tez postanowiłem napisac co nie co o nim.

Wygląd:

Dzięki całkowicie metalowej obudowie Pro 6 Plus jest piękny i ergonomiczny. Metal z jakiego jest wykonany sprawia bardzo przyjemne wyczucie w dłoni.
Przyciski boczne zasilania i głośności są również przyjemne w dotyku. Drobne szczegóły, krawędzie, i lampa błyskowa dodatkowo wskazują na dużą dbałość o szczegóły.

Działanie
Zamiast trójstronnego układu, do którego najprawdopodobniej jesteśmy ...
Czytaj więcej : Recenzja meizu pro 6 plus | Wyświetlone : 66465 | Odpowiedzi : 367 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580