Teraz jest 9 sie 2025, o 22:54

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

lightinthebox

Panowie mam pytanie, nie kupowałem jeszcze tutaj jest wszystko ok, cena jest taka jak pisze?
Chcę kupić żonie ten model
https://www.lightinthebox.com/letv-leec ... 18876.html

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : lightinthebox | Wyświetlone : 2422 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Interfejs diagnostyczny do samochodu

Witam chcialem zamowic z chin interfejs diagnostyczny do samochodu tylko tu jest problem jaki zamowic aby nie bylo zadnych problemow pobiewaz slyszalem ze sa jakies kary za takie urzadzenia ?
Czytaj więcej : Interfejs diagnostyczny do samochodu | Wyświetlone : 5011 | Odpowiedzi : 17 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

No.1 F6 pozwala na 50 dni poracy bez ładowania

NO.1 F6 jest kolejnym smartwatchem w portfolio firmy który szczuci się baterią 350 mA, która pozwala na pracę nawet do 50 dni przy standardowym korzystaniu.
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Smartwatch NO.1 F6 można zakupić w sklepie Gearbest za 27.99$. W dniach od 22 do 29 stycznia dziennie dla pierwszych 10 klientów od godziny 10:00 czasu polskiego zegarek jest dostępny za połowę ceny, 14.99$ czyli 50 złotych

Czytaj Dalej
NO.1 F6 z długim czasem pracy na 1 ładowaniu
Czytaj więcej : No.1 F6 pozwala na 50 dni poracy bez ładowania | Wyświetlone : 1692 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

The Warranty Group, wymiana na nowy telefon a VAT

Cześć wszystkim.

Mam następujący problem, znaczy zapowiada się, że będzie taki i nie otrzymam telefonu, sprawa wygląda tak :

Telefon (Blackview R7) zakupiony w marcu/kwietniu 2017, z dodatkową roczną gwarancją wymiany realizowaną przez The Warranty Group, wysyłka z niemiec (wysłano ze Słubic).

Końcem grudnia awaria dotyku (wykrywał dotyk w losowych miejscach), zgłosiłem awarię do TWG z racji gwarancji, nakazali wysyłkę do IQOR Global Service Bydgoszcz. Po kilku dniach uznali, że faktycznie uszkodzony, przyznali 3 telefony ...
Czytaj więcej : The Warranty Group, wymiana na nowy telefon a VAT | Wyświetlone : 1851 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

2 sim, internet i połączenia

Witam, czy ktoś może mi tutaj tak jasno wyjaśnić jak dokładnie działa dualsim?
Jakbym miał 1 kartę dajmy na to z orange, która byłaby głównie od połączenia danych i 2 z plusa na połączenia....
To jest na to jakiś config już w telefonie, czy po prostu telefon używa ich naprzemiennie?
Rozmyślałem kupno telefonu właśnie z takim ułatwieniem, jednak nie o końca wiem, czy będzie mi się to opłacać i na jakiej zasadzie to działa,
więc ...
Czytaj więcej : 2 sim, internet i połączenia | Wyświetlone : 3591 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dual SIM

PayPal otwieranie sporu - baza doświadczeń? +wypłata środków

Koledzy forumowicze, podzielcie się doświadczeniami.

1. OTworzyłem spór przez paypal i nikt przez paypal mi nie odpisał. W sklepie na koncie pojawił się status "paypal dispute)
Niestety anie w sklepie ani w paypalu mi nikt nie odpisał a dziś logująć się do PP w ogóle znikł mi ten "dispute". Nowego otworzyć już nie mogę.....

2. Drugie pytanie przy okazji, jak wypłacić z Paypala USD by nie przewalutowało mi ich o grabieżczym kursie paypala
Czytaj więcej : PayPal otwieranie sporu - baza doświadczeń? +wypłata środków | Wyświetlone : 1688 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

UMIDIGI S2 Pro w przedsprzdaży

UMIDIGI S2 Pro to smartfon kosztujący niespełna 1000zł i oferujący potężną specyfikację. Najnowszy flagowiec UMIDGI jest tez bardzo ładny, ma atrakcyjny i nowoczesny design.

Obrazek

Obrazek

Jeżeli kogoś interesuje ten telefon, to może go zamówić w przedsprzedaży w sklepie Banggood za jedyne 279$ (952zł ), w późniejszym czasie cena podskoczy o 90 dolarów.

Czytaj dalej:
Umidigi S2 Pro
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 Pro w przedsprzdaży | Wyświetlone : 1700 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nadchodzi U18 - Pierwszy telefon OUKITEL w 2018

OUKITEL zapowiedział pierwszy model na rok 2018, model U18 otrzyma ekran o współczynniku proporcji 21:9.

Obrazek
Telefon wyraźnie stylizowany jest na iPhone X-like, sama firma OUKITEL nie ukrywa z resztą, porównań do tego modelu. Telefon otrzyma ekran 5.85 cali w rozdzielczości HD+ (1512x720). Sercem telefonu ma być prawdopodobnie procesor MediaTek MT6750T, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci wbudowanej ROM.

Kliknij, jeżeli film nie działa

Telefon ruszy do sprzedaży w połowie lutego, nie podano jeszcze oficjalnej pełnej specyfikacji. Jednak ...
Czytaj więcej : Nadchodzi U18 - Pierwszy telefon OUKITEL w 2018 | Wyświetlone : 2370 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Spór zamknięty, kasa zwrócona-przesyłka właśnie dotarła

Jak w temacie: przed wygaśnięciem ochrony założyłem spór, ponieważ nie dotarła przesyłka. Kasa wczoraj wróciła na kartę i dziś otrzymałem avizo. W trackingu, który od 2 m-cy stał w miejscu widzę, że przesyłka dotarła do mojego urzędu.
Co w takiej sytuacji jak odbiorę towar, jak zapłacić sprzedającemu?
Czytaj więcej : Spór zamknięty, kasa zwrócona-przesyłka właśnie dotarła | Wyświetlone : 1924 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Sprzedałem nowy telefon który ma wadę - co teraz?

Witam.
Sorki za tytuł nie miałem pomysłu na niego.

Kupiłem sobie Le Max 2 4/32 w lightinthebox ale zanim przyszedł już go nie chciałem więc go sprzedałem.

Sprzedałem jako nowy. W opisie zaznaczyłem, że wyjęty do zdjęć i włączony by sprawdzić czy działa i zaraz po tym spakowany z powrotem do pudełka.

Zadowolony z tego, że zwrócił się z nawiązka czekałem na potwierdzenie odbioru paczki przez klienta a tu nie miła niespodzianka:

Witam
Przykra sprawa ...
Czytaj więcej : Sprzedałem nowy telefon który ma wadę - co teraz? | Wyświetlone : 3722 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580