Teraz jest 2 maja 2025, o 15:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ostrzerzenie odnosnie aliexpress - absurd.

Moja historia - niuwzglednienie przez aliexpres sporu - gdzie wina sprzedajacego jest udowodniona - miedzy innymi brak CE (juz pomijajajc idiotyzm celnikow, gdzie takie same paczki sciagaja sklepy i nie ma problemu, ale osobom indywidualnym dowalaja 'interpretacje'). Celnicy odeslali paczke, ktora najprawdopodobniej nie zostala odebrana przez kupujacego - to oni odsylali, wiec nie wiem jaki adres wklepali, nie wiem kto wysylal, nie wiem gdzie, nie ma potwierdzenia nadania. Ponoc poczta w chinach/sungapur odeslal z powrotem ...
Czytaj więcej : Ostrzerzenie odnosnie aliexpress - absurd. | Wyświetlone : 2359 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Trimowanie pamięci? (fstrim)

Hej, jaki macie sposób na odmulenie telefonu po czasie jego użytkowania? Posiadam ZUKa Z2 aktualnie z romem MIUI. Choć telefon specyfikacje ma całkiem dobrą to po 3 miesiącach zaczął niemiłosiernie mulić. Nie posiadam na telefonie gier, nie mam masy aplikacji, przeważnie od razu po instalacji nowego romu/formacie instaluje swoje stałe aplikacje, konfiguruje je i tak już zostaje, w telefonie przybywa tylko co najwyżej trochę zdjęć (niedużo), smsy no i śmieci z telegrama,vibera,messengera.

Zaczęło mnie to ...
Czytaj więcej : Trimowanie pamięci? (fstrim) | Wyświetlone : 1613 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

trochę off

Witajcie

Niedługo wesele kuzyna, i mam dwie opcje albo się oszczędzać albo znaleźć jakieś rozwiązanie na późniejsze pogorszone samopoczucie,że tak to określe :) przygotowanie przed imprezowe oczywiście będzie, tłusty podkład itd ale mój organizm źle znosi towarzyskie ilości alkoholowe i zastanawiam się czy są inne metody doprowadzenia się do stanu używalności??

pozdrawiam
Czytaj więcej : trochę off | Wyświetlone : 1757 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

8 urodziny Xiaomi, wiele nowości.

Xiaomi 31 maja będzie świętowało swoją 8 rocznicę powstania. Z tej okazji firma zaprezentuje na wystawie wiele nowych produktów. Można się spodziewać kilku niespodzianek, ale jest też kilka pewniaków które zostaną odsłonięte 31 maja.
Obrazek
Czytaj Dalej
Poniżej lista produktów, które spodziewamy się zobaczyć na jubileuszowym wydarzeniu Xiaomi 31 maja.
Czytaj więcej : 8 urodziny Xiaomi, wiele nowości. | Wyświetlone : 3898 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Nowości

Polityka prywatności

Telchina.pl nie przetwarza danych użytkowników w celach reklamowych (mailingi, profilowanie reklam).
Telchina.pl nie udostępnia danych osobowych użytkowników podmiotom trzecim w celach reklamowych (mailingi,) ani też nie planujemy rozpoczynania takich praktyk.
Przy rejestracji nie używać nazwy użytkownika i adresu email z Imieniem i i nazwiskiem

POLITYKA PRYWATNOŚCI

§ 1.

Niniejszy dokument określa Politykę Prywatności Serwisu Telchina.pl, która w szczególności obejmuje regulacje dotyczące ochrony danych osobowych oraz bezpieczeństwa innych danych wprowadzonych do Serwisu przez ...
Czytaj więcej : Polityka prywatności | Wyświetlone : 20082 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Polityka Prywatności +Regulamin

Wolny telefon - Huawei Y6

Cześć,

czy ma ktoś może telefon Huawei Y6?
Ja niestety mam i jestem bardzo niezadowolony z tego telefonu. Na początku wszystko mi odpowiadało, ale telefon stawał się coraz wolniejszy. Teraz niektóre opcje same się włączają, a internet chodzi tragicznie wolno.

Znacie sposób na przyspieszenie telefonu? Kupuję sobie w tym roku nowy, ale na tym chciałbym jeszcze trochę podziałać.
Czytaj więcej : Wolny telefon - Huawei Y6 | Wyświetlone : 1636 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition

Vivo jest sponsorem MŚ w Piłce Nożnej Rosja 2018. Z tej okazji zaprezentowano wczoraj oficjalnie nową wersję Vivo X21 - Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition. Smartfon będzie dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych - Classic Blue i Victory Red.
Obrazek

Czytaj dalej
Vivo X21 FIFA World Cup 2018
Czytaj więcej : Vivo X21 FIFA World Cup 2018 Extraordinaire Edition | Wyświetlone : 1649 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Proszę o poradę MOTOROLA Z2 PLAY 4GB/64GB

Chciałbym kupić ten telefon z allegro. Znalazłem sprzedawcę http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7164536767 odpisał, że telefony są z dystrybucji Hongkong Malezja, warto się tym zainteresować? Są jakieś różnice w tym modelu? Np. LG G4/G5 na allegro sprzedawane są różne rodzaje w różnych cenach dlaczego?
Czytaj więcej : Proszę o poradę MOTOROLA Z2 PLAY 4GB/64GB | Wyświetlone : 2971 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

HomTom ht50

Potrzebuje pomocy jak włączyć funkcje dzielenia ekranu w homtom ht50? Na ich stronie był filmik o tym modelu i że ma opcje dzielenia ekranu ale już niema tego filmiku pomoże ktoś jak to włączyć. Za pomoc dziękuje
Czytaj więcej : HomTom ht50 | Wyświetlone : 1415 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Elektroniczna deklaracja celna w systemie e-Import

Czy może ktoś już samodzielnie zgłaszał towar do oclenie przez wypełnienie elektronicznej deklaracji celnej w systemie e-Import na stronie https://puesc.gov.pl ? Chciałbym zlecić pomoc w wypełnieniu takiej deklaracji (odpłatnie).

Krzysztof
Czytaj więcej : Elektroniczna deklaracja celna w systemie e-Import | Wyświetlone : 1786 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571