Teraz jest 10 wrz 2025, o 16:45

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gdzie najtaniej mms-y bez miesięcznych zobowiązań?

Może ktoś orientuje się która sięć (karta sim) daje możliwość "zatankowania" jej powiedzmy jakąś kwotą jednorazowo..np:10-20 zł - a nie miesięcznie i ma najtańsze mms. Oczywiście chodzi też o ważność konta- np rok czy coś..

Mam kamerę która mi wysyła mmsy jeśli ktoś wejdzie w jej zasięg. Pracuje na zasadzie alarmu w domu na wsi. Oczywiście nie jest tak że jej używam wciąż- dlatego nie potrzebuję żadnych miesięcznych zobowiązań. W związku z tym moje pytanie. ...
Czytaj więcej : Gdzie najtaniej mms-y bez miesięcznych zobowiązań? | Wyświetlone : 1948 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

lightinthebox

Panowie mam pytanie, nie kupowałem jeszcze tutaj jest wszystko ok, cena jest taka jak pisze?
Chcę kupić żonie ten model
https://www.lightinthebox.com/letv-leec ... 18876.html

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : lightinthebox | Wyświetlone : 2459 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Interfejs diagnostyczny do samochodu

Witam chcialem zamowic z chin interfejs diagnostyczny do samochodu tylko tu jest problem jaki zamowic aby nie bylo zadnych problemow pobiewaz slyszalem ze sa jakies kary za takie urzadzenia ?
Czytaj więcej : Interfejs diagnostyczny do samochodu | Wyświetlone : 5083 | Odpowiedzi : 17 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

No.1 F6 pozwala na 50 dni poracy bez ładowania

NO.1 F6 jest kolejnym smartwatchem w portfolio firmy który szczuci się baterią 350 mA, która pozwala na pracę nawet do 50 dni przy standardowym korzystaniu.
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Smartwatch NO.1 F6 można zakupić w sklepie Gearbest za 27.99$. W dniach od 22 do 29 stycznia dziennie dla pierwszych 10 klientów od godziny 10:00 czasu polskiego zegarek jest dostępny za połowę ceny, 14.99$ czyli 50 złotych

Czytaj Dalej
NO.1 F6 z długim czasem pracy na 1 ładowaniu
Czytaj więcej : No.1 F6 pozwala na 50 dni poracy bez ładowania | Wyświetlone : 1725 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

The Warranty Group, wymiana na nowy telefon a VAT

Cześć wszystkim.

Mam następujący problem, znaczy zapowiada się, że będzie taki i nie otrzymam telefonu, sprawa wygląda tak :

Telefon (Blackview R7) zakupiony w marcu/kwietniu 2017, z dodatkową roczną gwarancją wymiany realizowaną przez The Warranty Group, wysyłka z niemiec (wysłano ze Słubic).

Końcem grudnia awaria dotyku (wykrywał dotyk w losowych miejscach), zgłosiłem awarię do TWG z racji gwarancji, nakazali wysyłkę do IQOR Global Service Bydgoszcz. Po kilku dniach uznali, że faktycznie uszkodzony, przyznali 3 telefony ...
Czytaj więcej : The Warranty Group, wymiana na nowy telefon a VAT | Wyświetlone : 1882 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

2 sim, internet i połączenia

Witam, czy ktoś może mi tutaj tak jasno wyjaśnić jak dokładnie działa dualsim?
Jakbym miał 1 kartę dajmy na to z orange, która byłaby głównie od połączenia danych i 2 z plusa na połączenia....
To jest na to jakiś config już w telefonie, czy po prostu telefon używa ich naprzemiennie?
Rozmyślałem kupno telefonu właśnie z takim ułatwieniem, jednak nie o końca wiem, czy będzie mi się to opłacać i na jakiej zasadzie to działa,
więc ...
Czytaj więcej : 2 sim, internet i połączenia | Wyświetlone : 3616 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dual SIM

PayPal otwieranie sporu - baza doświadczeń? +wypłata środków

Koledzy forumowicze, podzielcie się doświadczeniami.

1. OTworzyłem spór przez paypal i nikt przez paypal mi nie odpisał. W sklepie na koncie pojawił się status "paypal dispute)
Niestety anie w sklepie ani w paypalu mi nikt nie odpisał a dziś logująć się do PP w ogóle znikł mi ten "dispute". Nowego otworzyć już nie mogę.....

2. Drugie pytanie przy okazji, jak wypłacić z Paypala USD by nie przewalutowało mi ich o grabieżczym kursie paypala
Czytaj więcej : PayPal otwieranie sporu - baza doświadczeń? +wypłata środków | Wyświetlone : 1726 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

UMIDIGI S2 Pro w przedsprzdaży

UMIDIGI S2 Pro to smartfon kosztujący niespełna 1000zł i oferujący potężną specyfikację. Najnowszy flagowiec UMIDGI jest tez bardzo ładny, ma atrakcyjny i nowoczesny design.

Obrazek

Obrazek

Jeżeli kogoś interesuje ten telefon, to może go zamówić w przedsprzedaży w sklepie Banggood za jedyne 279$ (952zł ), w późniejszym czasie cena podskoczy o 90 dolarów.

Czytaj dalej:
Umidigi S2 Pro
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 Pro w przedsprzdaży | Wyświetlone : 1732 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nadchodzi U18 - Pierwszy telefon OUKITEL w 2018

OUKITEL zapowiedział pierwszy model na rok 2018, model U18 otrzyma ekran o współczynniku proporcji 21:9.

Obrazek
Telefon wyraźnie stylizowany jest na iPhone X-like, sama firma OUKITEL nie ukrywa z resztą, porównań do tego modelu. Telefon otrzyma ekran 5.85 cali w rozdzielczości HD+ (1512x720). Sercem telefonu ma być prawdopodobnie procesor MediaTek MT6750T, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci wbudowanej ROM.

Kliknij, jeżeli film nie działa

Telefon ruszy do sprzedaży w połowie lutego, nie podano jeszcze oficjalnej pełnej specyfikacji. Jednak ...
Czytaj więcej : Nadchodzi U18 - Pierwszy telefon OUKITEL w 2018 | Wyświetlone : 2398 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Spór zamknięty, kasa zwrócona-przesyłka właśnie dotarła

Jak w temacie: przed wygaśnięciem ochrony założyłem spór, ponieważ nie dotarła przesyłka. Kasa wczoraj wróciła na kartę i dziś otrzymałem avizo. W trackingu, który od 2 m-cy stał w miejscu widzę, że przesyłka dotarła do mojego urzędu.
Co w takiej sytuacji jak odbiorę towar, jak zapłacić sprzedającemu?
Czytaj więcej : Spór zamknięty, kasa zwrócona-przesyłka właśnie dotarła | Wyświetlone : 1955 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164996 • Liczba wątków: 5376 • Liczba użytkowników: 39583