Teraz jest 10 sie 2025, o 18:53

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Transformers: Ostatni Rycerz - Leeco?

Witam! Czy przypadkiem w tym filmie niektóre osoby nie korzystają z telefonów Leeco? Macie jakieś artykuły na ten temat, jakieś ciekawostki ;)?

Mam nadzieję, że to dobry dział :)
Czytaj więcej : Transformers: Ostatni Rycerz - Leeco? | Wyświetlone : 2044 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Przerobka 2xnano sim na 1xnano sim+micro sd

Witam, posiadam Meizu MX5 z wbudowana pamiecia 16GB, jest to dla mnie juz za malo. W slocie kart sim nie ma hybrydy a jest 2xnano sim...czy mozna cos z tym zrobic zeby wlozyc tam karte micro sd, lub czy mozna oprocz zmiany smartfona jakoś tą pamięć powiekszyć?
Czytaj więcej : Przerobka 2xnano sim na 1xnano sim+micro sd | Wyświetlone : 2019 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Vivo APEX z wyświetlaczem bez ramek i wyskakującą kamerą

Vivo APEX to najnowszy koncepcyjny, bardzo innowacyjny telefon czołowego chińskiego producenta. Telefon wyróżnia się prawie 100-procentowym współczynnikiem ekranu do całkowitej powierzchni. Telefon będzie posiadał podnoszoną kamerę i skaner odcisków pod wyświetlaczem Telefon koncepcyjny Vivo APEX został zaprezentowany podczas targów Mobile World Congress (MWC) 2018.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Czytaj więcej : Vivo APEX z wyświetlaczem bez ramek i wyskakującą kamerą | Wyświetlone : 2068 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

uszkodzone pliki zip na telefonie

Poruszałem swój problem w wątku: ROMy do Le max 2 ( x820 ) ale może na szerszym forum ktoś mi pomoże. większość plików zip jest uszkodzona ,czy to kopiowana z kompa czy bespośrednio pobierane na telefon. przy instalacji wyskakuje komunikat : "niewłaściwa sygnatura pliku zip! błąd instalowania pliku zip". zmieniałem twrp, romy, kable i komputery. może 1/10 da się wgrać. pliki są niby uszkodzone tylko na moim le max2.
Czytaj więcej : uszkodzone pliki zip na telefonie | Wyświetlone : 4574 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

LeEco Le X z pełnoekranowym wyświetlaczem

LeEco od kilku lat jest w trendzie spadkowym, po nieudanej próbie wejścia do USA i wielomiliardowej inwestycji w autonomiczne samochody elektryczne . Od poczatku kryzysu finansowego LeEco wydało jedynie Le Pro 3 AI, które zadebiutowało w drugim kwartale zeszłego roku. Popyt wśród fanów marki był ogromny, w ciągu zaledwie 24 godzin sprzedano 4,8 miliona telefonów. Smartfony LeEconadal sprzedają się jak ciepłe bułeczki , ponieważ oferują najlepszy stosunek ceny do jakości. Wygląda na to, że LeEco ...
Czytaj więcej : LeEco Le X z pełnoekranowym wyświetlaczem | Wyświetlone : 3112 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Przywrócenie apki po hard resecie

Panowie

Miałem fona z androidem 4.2 badz 4.3. (dosyc stary) , Zrobilem na nim hard reset po czym nie używałem go już wcale.
Czy jest jakaś możliwośc przywrócenia jednej aplikacji a dokładniej danych z nich ?

W aplikacji nie było rejestracji ani logowania i w tym jest problem. Nie pytam jak przywrócić zdjęcia i muzykę bo to jest stosunkowo proste
Czytaj więcej : Przywrócenie apki po hard resecie | Wyświetlone : 1682 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zyskuj z aplikacją mobilną Banggood

Zakupy w Chinach są już w Polsce bardzo popularne, ale nawet wśród forumowiczów z telchina.pl nie wszyscy używają aplikacji na telefony.
Ci którzy jeszcze nie korzystają z tego dobrodziejstwa powinni to szybko zmienić, ponieważ kupując za pomocą telefonu zyskujemy dodatkowe korzyści.
Obrazek

Dziś kilka słów o aplikacji Banggood. Aby ja pobrać wystarczy zeskanować kod QR wcześniej podając swój adres@
Już na dobry początek otrzymamy kupon dający 10% zniżki.
Ponadto użytkownicy aplikacji mogą liczyć na specjalne ...
Czytaj więcej : Zyskuj z aplikacją mobilną Banggood | Wyświetlone : 1841 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi MIX S2 z procesorem Snapdragon 845 od 27 marca

Po miesiącach plotek Xiaomi wreszcie potwierdził , a nawet ogłosił oficjalna datę premiery Xiaomi Mi Mix 2S. Nowy flagowiec który zastąpi popularnego Mi Mix 2 zadebiutuje już 27 marca. Firma potwierdziła też, że telefon będzie wyposażony w najnowszy flagowy procesor Snapdragon 845.
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi MIX 2S z pprocesorem Snapdragon 845
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX S2 z procesorem Snapdragon 845 od 27 marca | Wyświetlone : 1624 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Wymiana LCD Ulefone Tiger

No więc pierwszy raz zabrałem się do wymiany digitizera w Ulefonie mojej teściowej, chciała szybko więc zamówiłem jej z alledrogo, przyszedł szybciutko stary zbity zszedł z oporem nowy założyłem poskładałem wszystko pięknie działa, ALE w jednym miejscu jakby mi coś trzeszczało więc myślę sobie nie no to przecież dla TEŚCIOWEJ musi być idealnie, i tak docisnąłem że pękł LCD :evil: radość moja była nieopisana !@#! tak więc ...
Czytaj więcej : Wymiana LCD Ulefone Tiger | Wyświetlone : 3043 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Etui dla Xiaomi Redmi Dux Ducis za 55 zł - jest sens?

Szukam dla kogoś etui do Xiaomi Redmi 5. Ten ktoś wynalazł sobie to
http://allegro.pl/etui-kabura-dux-ducis-xiaomi-redmi-note-5a-szklo-i6966307381.html
Miał ktoś z Was do czynienia z tym pokrowcem? Cena droższa od innych o +- 2 dyszki, pytanie czy odzwierciedla jakość? Może polecicie inny model?
Czytaj więcej : Etui dla Xiaomi Redmi Dux Ducis za 55 zł - jest sens? | Wyświetlone : 3957 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580