Teraz jest 2 maja 2025, o 15:28

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Doogee s60 nie widzi ładowarki QI

Witam. Kupiłem niedrogą ładowarkę QI. i niestety nie widzi jej mój telefon. Czy jeżeli ładujemy telefon bezprzewodowo to powinien wyświetlić komunikat o ładowaniu bezprzewodowym? U mnie zero reakcji. Pomoże ktoś?
Czytaj więcej : Doogee s60 nie widzi ładowarki QI | Wyświetlone : 3174 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

OPPO FIND X Wysuwana kamera i ładowanie w 35 minut.

OPPO Find X z wysuwaną kamerą i super szybkim ładowaniem został zaprezentowany w Chinach. Telefon jest interesujące, ale drogi

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej...
OPPO Find X specyfikacja i cena
Czytaj więcej : OPPO FIND X Wysuwana kamera i ładowanie w 35 minut. | Wyświetlone : 1750 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Leeco X626 problem z twrp i rom'em. - Na już.

Witam, mam problem z leeco x626. Zrobiłem unbrick z jedynym romem jaki znalazłem do flash'a za pomocą flashtool.. Telefon wstał ale rom(ekran) jest jakby odwrócony (efekt lustra) i napisy są odwrócone tak, że nic nie da rady odczytać.. Dotyk działa tylko miejscowo. Udało mi się włączyć USB debugging i OEM unlock, zrobiłem TWRP niby jest wgrane itd. a nie da się w niego wejść... jakieś pomysły jak mogę wgrać system od CUOCO92 bez twrp albo ...
Czytaj więcej : Leeco X626 problem z twrp i rom'em. - Na już. | Wyświetlone : 1337 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Listwa zasilająca współpracująca z Google Home

Witam

Poszukuje listwy zasilającej, która ma min. 5-6 gniazd i można nimi sterować indywidualnie przez aplikację i asystenta Google. Może ktoś zna jakieś modele spełniające te kryteria? Ja na razie trafiłem jedynie na listy z max. 4 gniazdami.
Czytaj więcej : Listwa zasilająca współpracująca z Google Home | Wyświetlone : 1834 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Launcher bez szuflady aplikacji.

Witam! Czy zna ktoś jakiś dobry launcher w którym nie ma szuflady aplikacji albo w którym da się ją wyłączyć, żeby aplikacje były na pulpitach tak jak w MIUI launcher? Kupiłem Galaxy S7 ale szuflada aplikacji strasznie mnie męczy. Korzystam aktualnie z Nova ale nie przyzwyczaje się :(
Czytaj więcej : Launcher bez szuflady aplikacji. | Wyświetlone : 2454 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Sony Xperia mini pro

Jak sądzicie drodzy forumowicze, czy jest jeszcze sens używać tego telefonu w dzisiejszych czasach? Korzystam jedynie z takich aplikacji jak FB (tutaj możnaby govzostapic wersja lite), mobile MPK, odtwarzacz muzyki, internet i czasem jedna gra w stylu sapera. Czy w ogóle telefon z mniej niż 1 GB ramu ma prawo bytu jeszcze na rynku?
Czytaj więcej : Sony Xperia mini pro | Wyświetlone : 2498 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi prezentuje Inteligentne lusterko wsteczne

Platforma Mijia skupia dużo różnych urządzeń Xiaomi i innych firm powiązanych . Jedną z nowości jest inteligentne lusterko wsteczne z funkcją nagrywania wideo. Rejestrator Mi Smart jest kombinacją rejestratora jazdy, kamery cofania i lusterka wstecznego.
Obrazek
Czytaj Dalej
Inteligentne lusterko wsteczne od Xiaomi
Czytaj więcej : Xiaomi prezentuje Inteligentne lusterko wsteczne | Wyświetlone : 2114 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Nowy, zastępczy telefon

Możecie polecić jakiś telefon zastępczy (nie musi być smartphone choć najlepiej aby nim był) obsługujący karty nanoSIM?
Chciałbym mieć po prostu coś taniego i trwałego w domu na wypadek problemów z komórką moim czy żony.
Czytaj więcej : Nowy, zastępczy telefon | Wyświetlone : 2143 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Problem z przesyłką z gearbest

Witam

Zamówiłem z gearbest powerbank xiaomi. Dopłaciłem za nr sledzenia. Oczywiście mineły prawie 3 miesiące i nic nie doszło. Załzożyłem ticketa na gearbest to mi napisali, że to nie ich wina i moga mi oddać połowe ceny albo im dopłace i znów wyślą.

Założyłem spór na paypall to mi napisali, że mogą oddać 10 $ zamiast 17. Ogólnie piszą, że nie ubezpieczyłem i to wina poczty nie ich.

Czy mam podstawy ubiegać się na chargeback ...
Czytaj więcej : Problem z przesyłką z gearbest | Wyświetlone : 1679 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Ulefone ParisX - serwis, dane

Szanowni Koledzy,
jakieś pół roku temu przez nieszczęśliwy wypadek żywota dopełnił mój Ulefone Paris X. Kompletnie został rozbity ekran który częściowo również odkleił się od reszty (trzyma się na kabelkach), ale co ciekawe reaguje na podpięcie do ładowania (pali się dioda) oraz reaguje na pogłaśnianie, włączanie/wyłączanie go (wibracje). Bezskutecznie próbowałem odzyskać z niego prywatne dane (zdjęcia itd.) ale z racji że nie były one bardzo ważne, odstawiłem temat na bok. Teraz po pół roku postanowiłem ...
Czytaj więcej : Ulefone ParisX - serwis, dane | Wyświetlone : 2398 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571