Teraz jest 10 sie 2025, o 21:25

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Redmi Note 5 zadebiutuje w Walentynki

Flipkart (największy Indyjski sklep online) opublikował na Twitterze zwiastun Xiaomi Redmi Note 5. Najnowszy telefon Xiaomi trafi do sprzedaży 14 lutego w Dzień Zakochanych. Spekuluje się że będzie on re-brandowaną wersją Xiaomi Redmi 5, oczekuje się też wersji Prime, którą może być odświeżony Xiaomi Redmi 5 Plus
Obrazek

Kliknij, jeżeli film nie działa

Czytaj dalej
Xiaomi Remi Note 5
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Note 5 zadebiutuje w Walentynki | Wyświetlone : 2299 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

SHARP AQUOS S2

Witam.
Zastanawiałem się gdzie to pisac... jesli nie to miejsce to prosze przenieść.
Otóż trafiłem na imho niezła promkę bo na joybuy za 4/64 Aquos S2
https://www.joybuy.com/600119607.html?i ... ying=false
zapłaciłem 155$, i jeszcze jest w drodze, ale szukam jakichkolwiek opinii o tym telefonie, nie o specyfikacji ale o uzytkowaniu. Zwłaszcza kemerka... F1.75 ciekawie się zapowiada.
Ma ktoś jakieś info o tym telefonie? Czym i jak sfleszować - jeśli jest ...
Czytaj więcej : SHARP AQUOS S2 | Wyświetlone : 165698 | Odpowiedzi : 1302 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Porównywarki cen w Chinach

Czy ktoś może zna jakieś dobre porównywarki cen? W sieci kiedyś chwalili CHNPRICE -> ALIPRICE ale jak wpisałem kilka przedmiotów to historia cen jest baaardzo ograniczona.
Brak dłuższej historii niż 2 miesiące wstecz w połączeniu z miesięcznym odświeżaniem cen jest mało użyteczne. Nawet brak jest cen sprzed 11.11 i z samego dnia 11.11.
Jest jakiś lepszy portal? A może ktoś zna jakiś typowo chiński odpowiednik dla taobao?
Czytaj więcej : Porównywarki cen w Chinach | Wyświetlone : 1693 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Tax free - jak to ugryźć?

Witam
Przymierzam się do zakupu "radyjka" do samochodu link poniżej:
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 4a6cyX9efZ

W opisie jest info, że jak dopłacę 20 $ to uniknę opłat celno- skarbowych. po tym info jest podany link do dokonania tejże dopłaty.
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 0.0.W8E7R6

Czy ktoś może mi bardziej rozjaśnić to zagadnienie, bo nie bardzo kammam o co w tym biega?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Tax free - jak to ugryźć? | Wyświetlone : 1878 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

LENOVO P1 rom + język polski

Witajcie !

Jest ktos w posiadaniu POLSKIEGO ROMu do Lenovo P1 Vibe ?

Wszystko co u ruskich, czechów jest bez polaka.
Wiem żżę gdzieś musi być - ponieważ sam byłem szczęśliwym użytkownikiem - niestety telefon został skradziony. Mam kolejną sztukę
Czytaj więcej : LENOVO P1 rom + język polski | Wyświetlone : 1809 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Nokia 7 Plus na renderach, debiut na targach MWC

Na targach MWC 2018 w Barcelonie które odbędą się w tym miesiącu zostanie zaprezentowany smartfon Nokia 7 Plus oraz inne telefony marki Nokia . Rendery smartfona Nokia 7 Plus wskazują nam czego można oczekiwać od telefonu.

Obrazek

Czytaj dalej
Nokia 7 Plus
Czytaj więcej : Nokia 7 Plus na renderach, debiut na targach MWC | Wyświetlone : 1567 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Huawei P20 z 3 kamerami z tyłu

W sieci pojawiły się rendery nowego telefonu Huawei P20 lub P11. Najbardziej innowacyjną cechą, którą można zobaczyć w tych renderach jest obecność potrójnej kamery, obiektywy są ustawione w pionie.

Obrazek

Czytaj dalej
Huawei P20
Czytaj więcej : Huawei P20 z 3 kamerami z tyłu | Wyświetlone : 1704 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Aliexpress - Czy teraz przewalutowanie kosztuje ?

Witajce

Mam pytanie odnośnie allieexpress. Z tego co widzę sporo się zmieniło. M.in mogę wybrać PLN walutę.
W związku z tym mam pytanie czy płacać z konta PLN poniosę jakieś koszta za przewalutowanie czy też nie ? jeśli tak to ile one wynoszą i od jakiego kursu zależą ?
Czytaj więcej : Aliexpress - Czy teraz przewalutowanie kosztuje ? | Wyświetlone : 6690 | Odpowiedzi : 40 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Chiński Nowy Rok 2018

Europejczykom wydaje się, że w Chinach ludzie pracują niemal bez przerwy i to za marne grosze. Tymczasem Chińczycy zarabiają obecnie nie mniej niż Polacy, a świętować potrafią z dużym rozmachem. Chiński Nowy Rok rozpoczyna się 15 Lutego, a świętowanie zakończy się dopiero 2 marca.
Obrazek

Zakupy w Chinach stały się w Polsce tak popularne, że polscy klienci powinni znać daty podstawowych świąt celebrowanych w Chinach. Największym świętem jest Chiński Nowy Rok który oficjalnie świętowany jest ...
Czytaj więcej : Chiński Nowy Rok 2018 | Wyświetlone : 2252 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

LG G5

Witam,

Przyszedł mi dzisiaj telefon LG G5 z aliexpress/ Niestety nie chce się włączyć. Na ekranie pojawiło się bateria 0% następnie podłączyłam ładowarkę, niestety nie ładuje. Spróbowałam ładować innym kablem USB typu C oraz inna wtyczką z USB też nic, podłączyłąm telefon do komputera niestety też telefon nie chciał się włączyć ani nie chciał się zacząć ładować... Ktoś ma może jakiś pomysł co mogę jeszcze zrobić?
Czytaj więcej : LG G5 | Wyświetlone : 1757 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580