Teraz jest 2 maja 2025, o 15:39

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

HOMTOM S99 z baterią 6200mAh

HOMTOM jest już dość dobrze znaną marką na rynku telefonów z "Chin". Firmie udało sie wypuścić kilka nawet ciekawych modeli. Dzięki czemu znalazła swoje miejsce wśród średniaków. Model HOMTOM S99 jest kolejnym takim średniakiem ale z paroma ciekawymi parametrami które mogą zwrócić uwagę.

Obrazek

Na uwagę głównie zasługuje pojemna bateria 6200mAh, która zasila procesor MT6750, wspomagany 4GB pamięci ram oraz 64GB pamięci rom. Kolejnym ciekawym elementem specyfikacji jest aparat 21.0MP + 2.0MP zamontowany z tyłu ...
Czytaj więcej : HOMTOM S99 z baterią 6200mAh | Wyświetlone : 1805 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Części zamienne do telefonów

Dzień dobry, ponieważ nie znalazłem takiego wątku na forum postanowiłem go założyć ( być może gdzieś taki jest, więc proszę administrację o przeniesienie posta do odpowiedniego wątku). Do wpisu skłonił mnie przykry wypadek, a mianowicie kontakt z glebą mojego prawie nowego xiaomi mi note 2, w wyniku tego wypadku pękł wyświetlacz. Szukałem tej części na allegro i aliexpressie ale ceny sa dla mnie zaporowe, na allegro zaczynają się od 800PLN a na aliexpresie od 140$. ...
Czytaj więcej : Części zamienne do telefonów | Wyświetlone : 2068 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jaki śrubokręt do OnePlus 3

Jak w temacie - chcę zakupić śrubokręt (najlepiej jakiś zestaw serwisowy do smartfonów), którym rozkręcę mojego wysłużonego OnePlus 3, ale nie wiem co będzie odpowiednie. Może ktoś napisać jaki zestaw się nada lub chociaż jakiego rozmiaru śrubokrętu szukać?
Czytaj więcej : Jaki śrubokręt do OnePlus 3 | Wyświetlone : 9708 | Odpowiedzi : 3 | Dział : OPPO, OnePlus

Reklama firmowa

Mam problem z masą wyświetlanych mi reklam w przeglądarce. Mogę się tego jakoś pozbyć? Pomóżcie proszę.
Czytaj więcej : Reklama firmowa | Wyświetlone : 1673 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Xiaomi mi Band 3 w sprzedaży

Opaski Xiaomi Mi Band zdobyły ogromną popularność za sprawa bardzo dobrej żywotności baterii i niskiej cenie.
Mi band 3 jest już czwartym tego typu pastylką Xiaomi , pomimo że nazwa wskazuje co innego.
Obrazek

Opaska Xiaomi Mi Band 3 jest dostępna w trzech wersjach kolorystycznych: czerwonej, czarnej i niebieskiej.

Niestety cena urządzeń Xiaomi systematycznie idzie do góry, nie inaczej jest z opaska Mi band 3.
W popularnym sklepie Banggood opaska Mi Band 3 kosztuje 45.99$ ...
Czytaj więcej : Xiaomi mi Band 3 w sprzedaży | Wyświetlone : 1901 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi 6 już jutro ?

Za pośrednictwem oficjalnego konta Redmi Mobile na Weibo, Xiaomi potwierdziło, że jutro o 10 rano w Chinach zapowie jakąś nowość. Spekuluje się że może to być Redmi 6.
Obrazek
Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 6
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 6 już jutro ? | Wyświetlone : 3270 | Odpowiedzi : 17 | Dział : Nowości

zmieniac ten kredyt?

Cześć. Mam kredyt we frankach i zaczynam się zastanawiać, czy zmieniać go na złotówki . W banku oczywiście niczego nowego się nie dowiem , decyzja należy do mnie. Poza walutą mogą zmienić też inne warunki, np. ilość rat ? Macie taki kredyt i zmieniacie go? Sami czy korzystacie z jakiejś firmy?
Czytaj więcej : zmieniac ten kredyt? | Wyświetlone : 1723 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Ulefone Power 5

Na obecną chwilę, niewiele wiadomo o modelu Power 5, oprócz tego że będzie posiadał ekran 6 cali (FHD 2160x1080 18:9) oraz baterią 13000mAh. Telefon standardowo już posiadał będzie również 6GB RAM praz 64GB pamięci wbudowanej ROM. Ma pojawić się na początku czerwca w sprzedaży.
Obrazek
Czytaj więcej : Ulefone Power 5 | Wyświetlone : 2584 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Ulefone

Xiaomi Mi8

Xiaomi Mi 8 oficjalnie zaprezentowany, a to oznacza, że poznaliśmy jego wygląd, specyfikację i cenę.

Zgodnie z oczekiwaniami, wyświetlacz został wykonany w technologii Super AMOLED i wspiera Always On Display. Ma on 6,21 cala, proporcje 18,7:9, rozdzielczość Full HD+ (2248×1080) i ma świecić z maksymalną jasnością na poziomie 600 nitów. Producent deklaruje kontrast 60000:1, jednak przy panelu OLED jest on raczej nieskończony.

Jeśli chodzi o wersje pamięci, to Xiaomi Mi 8 dostanie 6 GB pamięci ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi8 | Wyświetlone : 7624 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Xiaomi

Mi band 3

Cześć, w związku z tym, że dziś jest premiera Mi band 3 szukam miejsca gdzię mogę je najkorzystniej kupić. Znalezłem np na https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Miband-3-OLED-Heart-Rate-Monitor-Bluetooth-4_2-Smart-Bracelet-Wristband-p-1283509.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=CN ale to cena to 40$ a zapowiadali, że będzie po 26$. A może lepiej trochę poczekać?
Czytaj więcej : Mi band 3 | Wyświetlone : 14426 | Odpowiedzi : 40 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571