Teraz jest 9 sie 2025, o 22:56

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Mobilny tuner DVB-T do telefonu

Ktoś używał? Poleca? Zastanawiam się nad kupnem, ale boje się że antenka dołożona do zestawu nie da płynności odtwarzania. A podpinanie się do zewnętrznej mija się z celem.
Ktoś ma? Używa? Poleca?
Czytaj więcej : Mobilny tuner DVB-T do telefonu | Wyświetlone : 1827 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Nowe AnTuTu 7 - pokażcie swoje wyniki

Witam. Pojawiła się nowa wersja popularnego benchmarku AnTuTu - wyniki są nieporównywalne z poprzednia wersją, więc by mieć nowe punkty odniesienia wrzućmy tu trochę wyników :)
Model telefonu i wersja oprogramowania wymagane w tym temacie!

ZTE AXON 7 - Android 7.1.1 Stock - nr kompilacji: ZTE A2017GV1.2.0B09

Obrazek
Czytaj więcej : Nowe AnTuTu 7 - pokażcie swoje wyniki | Wyświetlone : 5749 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

wypłata z epn

Witam
Mam pytanie odnośnie wypłaty środków z epn.bz
Czy mogę wypłacić środki na paypal? Niby wszędzie gdzie szukałem to piszą, że nie mogę, ale na stronie epn jest dostępny paypal.
Czytaj więcej : wypłata z epn | Wyświetlone : 2001 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

LeEco Le S3 X626 LeECO_X626_M1_ROW_CUOCO92 s28

Zamieszczam link poniżej. polski jest właśnie wgrałem. https://mega.nz/#!iEkkFazT!1-PEAxGYKD8t ... W-FTvazNi0
Czytaj więcej : LeEco Le S3 X626 LeECO_X626_M1_ROW_CUOCO92 s28 | Wyświetlone : 4003 | Odpowiedzi : 19 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Xiaomi Redmi 5 Plus unboxing i pierwsze wrażenia

Xiaomi Redmi 5 Plus miał premierę wraz z Redmi końcem 2017 roku. Firma zerwała z tradycją wydawania wersji Redmi Note na rzecz nowej serii Plus
Dziś podzielę się pierwszymi wrażeniami z używania tego telefonu.
Obrazek

SPECYFIKACJA
Korpus: Metalowy unibody, front szklany 2.5D
Ekran: 5,99 "IPS LCD, 1080p (403ppi); Gorilla Glass
Procesor: Snapdragon 625, 8x Cortex-A53@2.0GHz, Adreno 506
Pamięć: 3/4 GB pamięci RAM + pamięć 32/64 GB pamięci wewnętrznej, gniazdo microSD
Aparat: 12MP, f / 2.2, ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 Plus unboxing i pierwsze wrażenia | Wyświetlone : 2238 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Sharp Aquos P1

Witam,
Ostatnio kupilem telefon z tematu niestety w pewnym momencie telefon się zrestartowal i od tamtego czasu nie mogę włączyć wifi/ bluethoot. Próbowałem wejść w factory mode żeby zrobić hard reset, ale niestety żadna kombinacja klawiszy nie działa.. Czy jest może ktoś na forum kto ma ten telefon i mógłby pomóc?

Z góry dziękuję za pomoc
Czytaj więcej : Sharp Aquos P1 | Wyświetlone : 3466 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

UMIDIGI S2 Lite w przedsprzedaży za 500 złotych

Dziś rozpoczęła się przedsprzedaż UMIDIGI S2 Lite który jest smartfonem średniej klasy w niskiej cenie.
Obrazek
Obrazek

W przedsprzedaży dostępne są dwie wersje kolorystyczne: czarna i czerwono-czarna. W promocji telefon kosztuje 150 dolarów, co po dzisiejszym kursie jest równowartością 500 złotych.

Czytaj Dalej
UMIDIGI S2 Lite
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 Lite w przedsprzedaży za 500 złotych | Wyświetlone : 1790 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

LeEco/Coolpad cool1 mrugająca czerwona dioda

Witam,
Walczę już z tym telefonem parę godzin i niestety nie mogę sobie poradzić. Chciałem zainstalować Official Jui Nougat(https://forum.xda-developers.com/android/development/official-jui-nougat-stable-beta-cool1-t3667954), ale niestety Coolpad Download Assistant nie widział telefonu. Robiłem wszystko według tej instrukcji. Czerwona dioda mrugała, ale niestety dalej nie widział telefonu.
Później chciałem wejść do TWPR ale zamiast niego uruchomił mi się recovery mode z tylko 2 opcjami(update i clear). Po tym chyba popełniłem błąd bo chciałem zainstalować TWPR przez MiFlash'a i od tego momentu ...
Czytaj więcej : LeEco/Coolpad cool1 mrugająca czerwona dioda | Wyświetlone : 3633 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pomoc techniczna

Zatrzymanie butów Adidas przez UC

Witam w dniu 25.01.2018 zadzwoniłem do urzędu celnego ponieważ otrzymałem pismo o tym że urząd celny zatrzymał moją paczkę z Butami Yezzy Boost 350 v2 w urzędzie celnym poznań 2, Wysłałem im wszystko do sprawdzenia razem z wypełnionym pokwitowaniem, Urząd Celny powiedział że ściągnie do siebie przedstawiciela Adidasa który stwierdzi czy są to podróbki lub oryginały ponieważ miały oznaczenia Adidasa. Moje pytanie do was jest takie jak mogę je odzyskać ponieważ Celnik powiedział że buty ...
Czytaj więcej : Zatrzymanie butów Adidas przez UC | Wyświetlone : 5276 | Odpowiedzi : 30 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Gdzie najtaniej mms-y bez miesięcznych zobowiązań?

Może ktoś orientuje się która sięć (karta sim) daje możliwość "zatankowania" jej powiedzmy jakąś kwotą jednorazowo..np:10-20 zł - a nie miesięcznie i ma najtańsze mms. Oczywiście chodzi też o ważność konta- np rok czy coś..

Mam kamerę która mi wysyła mmsy jeśli ktoś wejdzie w jej zasięg. Pracuje na zasadzie alarmu w domu na wsi. Oczywiście nie jest tak że jej używam wciąż- dlatego nie potrzebuję żadnych miesięcznych zobowiązań. W związku z tym moje pytanie. ...
Czytaj więcej : Gdzie najtaniej mms-y bez miesięcznych zobowiązań? | Wyświetlone : 1930 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580