Teraz jest 3 maja 2025, o 16:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lumintop ODF30, XHP70.2, zasilanie 26650

Obrazek

Witajcie,

Latarkę na testy dostarczył – https://www.banggood.com/Lumintop-ODF30 ... endongling
Z kodem – CFNKL , cena niższa o 25%.

Latarki od Lumintop to zawsze małe dzieła sztuki, nie inaczej jest i w tym przypadku. Klasyczna budowa, z przyciskiem umieszczonym pod kciuckiem, matowa anodyzacja i piękne wykonanie, z którego słynie producent.

Na foncie opakowania znajdziemy jedynie znaczek producenta i informację o tym co znajduje się w środku. Tył opakowania skrywa ...
Czytaj więcej : Lumintop ODF30, XHP70.2, zasilanie 26650 | Wyświetlone : 3493 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka

Oukitel k10000pro. 4g

Witam
Telefon działa tylko na 3g sieć nju mobile
Co zrobić by śmigało 4g?

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Oukitel k10000pro. 4g | Wyświetlone : 1585 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Oukitel

Meizu 16 i Meizu 16 Plus - Nowe flagowce

Meizu 8 sierpnia zaprezentuje flagowe smartfony Meizu 16 i Meizu 16 Plus. Duet telefonów Meizu 16 zdobył ostatnio certyfikat 3C, a teraz oba telefony pojawiły się na TENAA.
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu 16 i Meizu 16 Plus
Czytaj więcej : Meizu 16 i Meizu 16 Plus - Nowe flagowce | Wyświetlone : 3811 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

DRON Z FULL HD I GPS 150$

Witam szukam dobrego drona z kamerą min 720p , gps-em. myslałem o syma x8pro i jjrc pro dobre są to modele?
Czytaj więcej : DRON Z FULL HD I GPS 150$ | Wyświetlone : 1806 | Odpowiedzi : 0 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Wymiana digitizera/szkła Nubia M2

Cześć Wszystkim,
wczoraj po kolejnym upadku pęknął mi w rogu ekran w Nubii M2.
Chciałbym zakupić nowy i wymienić.
Domyślam się, że skoro dotyk jak i wyświetlacz nadal działa, to wystarczy zakupić wierzchnią warstwę, czyli samo szkło/dotyk?

Czy ktoś z Was już wymieniał digitizer w tym telefonie?
Czy możecie coś doradzić w tym temacie?

Może ktoś też ma do sprzedania z wysyłka z Polski?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wymiana digitizera/szkła Nubia M2 | Wyświetlone : 3011 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ZTE

Lenovo ZUK Z2 - TWRP, MAGISK, SU

Witam,
Posiada ktoś najnowsze TWRP Recovery oraz najnowszy Magisk, czy nawet aplikację SU i jakąś instrukcje do wgrania w raz z programami. Mam soft Lineage 15.1.
Czytaj więcej : Lenovo ZUK Z2 - TWRP, MAGISK, SU | Wyświetlone : 1788 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Transport

Witajcie. Wiecie, gdzie szukać dobrej wyszukiwarki autobusowej, busowej? Jesteście mi w stanie coś polecić?
Czytaj więcej : Transport | Wyświetlone : 1816 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

ZTE Nubia M2 - problem z przednim aparatem

Witam, mam problem z przednim aparatem, mianowicie z bliska łapie ostrość na tle, zaś twarz jest lekko rozmazana - widać to szczególnie przy zbliżeniu zdjęcia. Usterka nie występuje, gdy dostatecznie oddalimy telefon, wtedy wszystko wychodzi ostre. Jestem ciekawy czy inni posiadacze M2 zauważyli u siebie taką wadę. Dodam, że bawiłem się ustawieniami, ściągałem przeróżne aplikacje i nic nie pomaga.
Czytaj więcej : ZTE Nubia M2 - problem z przednim aparatem | Wyświetlone : 2996 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ZTE

Xiaomi Mi Max 3 prawie jak tablet.

Xiaomi Mi Max 3 jest telefonem z ogromnym wyświetlaczem i równie ogromną baterią i przeciętną specyfikacją .

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi Max 3 specyfikacja
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Max 3 prawie jak tablet. | Wyświetlone : 1750 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Cubot stworzył stronę do reklamacji

Witam.

Napisałem maila że popsuł mi się telefon.
Tym razem dostałem zaproszenie na https://rma.cubot.net/
Tam się rejestrujesz.
Wpisujesz dane telefonu.
Czekasz na akceptacje zgłoszenia ( ja czekałem pół dnia) Wyślą powiadomienie na email.
Wysyłasz telefon na adres : Os. Przemyslowe 21 , 69-100 , Slubice , Poland ( podaj rma)
Czekasz na kontakt co z telefonem.
Płacisz przez PayPal. ( lub nie )
Dostajesz telefon.

Następnym razem już od ...
Czytaj więcej : Cubot stworzył stronę do reklamacji | Wyświetlone : 3275 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Cubot

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571