Teraz jest 10 sie 2025, o 18:53

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Prosba do adminow :)

Witam!

Czy moglibyscie poprawic moja nazwe uzytkownika :D? Zrobilem literowke w imieniu, a nie chce zakladac kolejnego konta na inny adres email :).

Dzieki.
Czytaj więcej : Prosba do adminow :) | Wyświetlone : 1683 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

OnePlus 6 Przecieki sugerują wysoką cenę.

OnePlus 6 będzie wyposażony w wyświetlacz w proporcji 19: 9 którego powierzchnia zajmować będzie 90 procent przedniego panela. Telefon będzie też posiadał wydajny procesor Snapdragon 845 i lepsze kamery niż w Oneplus 5T. Dziś pojawił się wyciek ze zdjęciem, częściową specyfikacją i ceną OnePlus 6.
Obrazek
Obrazek

OnePlus 6 specyfikacja i cena
Czytaj więcej : OnePlus 6 Przecieki sugerują wysoką cenę. | Wyświetlone : 1816 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Koszty produkcji iphonów i samsungów

Obrazek

Ciekawi mnei jak to wygląda dla takiego Leeco x722 :D
Czytaj więcej : Koszty produkcji iphonów i samsungów | Wyświetlone : 1835 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Lightinthebox eu magazyn

Witam, na początku chciałem powiedzieć ze nie wiem gdzie szukać takiego tematu stąd zakładam nowy :) proszę mi powiedzieć czy ten sklep posiada magazyny w Europie i jak szybko przychodzą paczki? Z góry dziękuję za pomoc :)

PS: jeżeli jest już taki temat proszę o przekierowanie mnie do niego :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Lightinthebox eu magazyn | Wyświetlone : 4283 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Lightinthebox.com

Konto Alipay lub Wechat Pay

Cześć,
szukam kogoś posiadającego konto Alipay lub Wechat pay aby doładować konto na chińskiej stronce :)
Czytaj więcej : Konto Alipay lub Wechat Pay | Wyświetlone : 2013 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Jak kupic dobre lustro?

Cześć, zastanawiam się czy wybór większego lustra do łazienki to dobry pomysł?? Z tego co sie dowiadywałem to lustra optycznie powiększają pomieszczenie,a moje nie jest za duże. Chcę wybrać takie prostokątne https://www.bricoman.pl/artykuly-sanita ... owe/lustra takie klasyczne, ale sądzicie, ze dać w ramie jakiejś czy bez?? jakie lepiej wygląda? łazienkę mam bardziej nowoczesną, biel + odcienie zielonego/morskiego koloru/ Jakie lustra waszym zdaniem warto wybierać, jak t zaaranżować?
Czytaj więcej : Jak kupic dobre lustro? | Wyświetlone : 1893 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Lenovo S5 konkurencja dla Xiaomi Redmi Note 5

Specyfikacja Lenovo S5 ma być dostępna dopiero 20 marca. Jednak, już kilka dni temu, oficjalna informacja została przekazana w serwisie Webo, iż Lenovo S5 będzie posiadał lepszą specyfikację niż Redmi Note 5, a za razem nadal będzie atrakcyjnie cenowo(a o tym to się jeszcze przekonamy..).

Obrazek
Telefon ponoć posiadał będzie procesor Snapdragon 636, wsparty 6 GB pamięci RAM. Na pokładzie, ponoć znajdziemy Android 8.0 Oreo. Na potwierdzenie całej specyfikacji, pozostało jeszcze trochę czasu ale
Czytaj więcej : Lenovo S5 konkurencja dla Xiaomi Redmi Note 5 | Wyświetlone : 2052 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Vivo V9 debiutuje w Indiach

Już za tydzień, 23 marca w Indiach zadebiutuje piękny Vivo V9. Już teraz telefon jest dostępny w indyjskim sklepie Vivo , dzięki czemu znamy pełna specyfikację.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Vivo V9
Czytaj więcej : Vivo V9 debiutuje w Indiach | Wyświetlone : 1744 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Ocencie ten przypadke, przesylka z G-4 a czegos nie mogą

Drodzy, mam pytanie.
Zamowilem drukarke 3D z GearBest i ma isc z magazynu G-4 tak bylo napisane, to chyba Czechy.

O co moze chodzić dostalem dzis smsa. Oni sobie po prostu lecą w ....? Że nie ma towaru i tyle?

pozdrawiam

Thank you very much for place the order with us.

We extremely sorry for not shipping the package to you yet.

We are sorry to inform that we can not ship battery or power ...
Czytaj więcej : Ocencie ten przypadke, przesylka z G-4 a czegos nie mogą | Wyświetlone : 1840 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Serwis Telefonów Wrocław.

Cześć.
Potrzebuje solidny serwis telefonów we Wrocławiu który będzie w stanie naprawić Zuka Z2?

Wysłane z mojego ZUK Z2121 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Serwis Telefonów Wrocław. | Wyświetlone : 2092 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580