Teraz jest 17 maja 2025, o 21:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

OPPO Realme X2 Pro, najtańszy pełnoprawy flagowiec

>>Recenzja Realme X2 Pro<<
Obrazek

Urządzenie jest sprzedawane w dwóch wariantach kolorystycznych jak i w kilku wersjach pamięci. Telefony z najmniejszą pamięcią ( 6GB ) posiadają dużo wolniejsze kości pamięci co ma wpływ na wydajność.
Telefon można już kupić w Polsce,

Realme X2 Pro 8/128GB!
Cena 420.26$: https://bit.ly/2TMvhKb
Kupon sprzedawcy 4/400$

​​Realme ...

Wzmacniacze audio

Witam,dysponuje ktoś wiedzą na temat jakiś promocji ,czy kodów zniżkowych na wzmacniacze stereo.
Np: Smsl Q5 pro , Sabaj A4 , Topping MX3 ?
Czytaj więcej : Wzmacniacze audio | Wyświetlone : 2505 | Odpowiedzi : 9 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Watchfaces.pl -Darmowe Tarcze Huawei Watch GT 1/2

Obrazek

Cześć ostatnio trafiłem na stronę https://watchfaces.pl, na której znajdziemy darmowe tarcze do Naszych smartwatch Huawei Watch Gt i Huawei Watch GT 2

Na stronie jest sporo Polskich i Zagranicznych tarczy oraz przejrzysty opis jak je wgrać.

Wbijać: https://watchfaces.pl
Czytaj więcej : Watchfaces.pl -Darmowe Tarcze Huawei Watch GT 1/2 | Wyświetlone : 6940 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Huawei

Redmi note 8, są wersje Global i Chiny?

Cześć, planuję kupić żonie redmi note 8, za 590zł nówkę powiedzcie mi czy nie będzie problemów z siecią? Były wersje FDD i TDD tak jak kiedyś ? Nie chciałbym żeby były z zasięgiem.
Czytaj więcej : Redmi note 8, są wersje Global i Chiny? | Wyświetlone : 2117 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Xiaomi

[Xiaomi Redmi 7] Działanie wersji z 2GB RAM

Cześć.

Mam pytanie do osób używających Redmi 7 w wersji z 2GB RAM i 16GB pamięci wewnętrznej.

Jak Wam chodzi MiUI11 z taką ilością RAMu?

Używałem tego telefonu w wersji 3/32 i złego słowa nie powiem o telefonie. Działał szybko, nie zacinał się, nie przymulał (chociaż prawdą jest, że po 3 miesiącach oddałem go ojcu, więc może nie zdążył się przymulić przez ten czas).

Chciałbym poradzić kupno tego telefonu mamie. Cenowo interesuje ją wersja 2/16GB. ...
Czytaj więcej : [Xiaomi Redmi 7] Działanie wersji z 2GB RAM | Wyświetlone : 1631 | Odpowiedzi : 3 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

Smartwatch do biegania

Czy sprzedawane smartwatche lub pochodne mają funkcję pomiaru ciśnienia na żywo? Na wiosnę zaczynam biegać i chcę kontrolować ciśnienie na bieżąco, a nie be przerwy przyciskać przycisk i czekać kilka sekund na wynik pomiaru. Cena do ~$50
Czytaj więcej : Smartwatch do biegania | Wyświetlone : 2009 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Letv x600 3/32

Witam mój telefon złapał jakiś bug , wyskakił komunikat żeby wysłać wiadomość , albo anulować i tak w koło. Nic nie można było zrobić . Po ponownym uruchomieniu już się nie uruchamia i wisi na logo . Wszedłem w recowery i zrobiłem wipe , ale nie wiem czy nie zaznaczyłem też system. Wgrywam sterowniki MT65xx_USB_VOCOM_Drivers.
Niestety flash tool nie wykrywa telefonu.Po podłączeniu do komputera na chwilę wykrywa sprzęt , ale po chwili na telefonie zapala ...
Czytaj więcej : Letv x600 3/32 | Wyświetlone : 1894 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Telefon na dłużej - ok 2000zł

Witam.
Po kilkuletniej przygodzie z ONEPLUS X (z którego byłem bardzo zadowolony) przyszła pora na zmianę.
Przeszukuję już internet od kilku miesięcy i mam coraz większy mętlik w głowie.
Poszukiwania początkowo skierowałem na MI 9/ MI 9T/ MI 9T PRO (niestety słabe aparaty), później był Oneplus 7t (ale nie podoba mi się tył tego telefonu), następnie OP 6t, Huawei p20 pro, Honor 20 pro i już sam nie wiem co wybrać. Nie odrzucam żadnego z ...
Czytaj więcej : Telefon na dłużej - ok 2000zł | Wyświetlone : 1820 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Pocophone F1 problem z aparatem

Witam posiadam od jakiegoś czasu Pocophone F1 problem tkwi w tym że smartfon ma problem z aparatem,tak jakby miał problem z ostrością i nie można przybliżać zdjecia. Zawsze od początku jak za łącze to kamera przednia się załącza a nie tylnia,gdy przechodzę w trybach noc,panorama i pro aparat nagle przestaje działać. Znak wodny również się nie ukazuje a jest załączony i mam pytanie czy to wina softu czy modułu aparatu? Dodam jeszcze że jak zmienię ...
Czytaj więcej : Pocophone F1 problem z aparatem | Wyświetlone : 2271 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Xiaomi

Laptop do 1300zł

Witam.
Poszukuję laptopa do maksymalnej kwoty 1300zł, najlepiej na raty.
Poszukuję na Intel i3, dysk 500GB-1TB, Ram 4-6GB. USB 2.0 i 3.0, hdmi.
14-17" nie mniejszy.
Laptop będzie wykorzystywany do internetu, jakieś proste programy jak word, excel itp
Oglądania Yt oraz filmów mkv 720,1080p z DTS oraz może do 4K.
Jaki model polecacie i markę? Może coś jest teraz gdzieś w promocji?
Ma bez zająknięcia otwierać programy i strony internetowe i nie mulić, bo do ...
Czytaj więcej : Laptop do 1300zł | Wyświetlone : 2574 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Komputery i internet

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572