Teraz jest 30 kwi 2025, o 17:49

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Wideorejestrator samochodowy

Witam,

Może ktoś polecić dobrej jakości wideorejestrator samochodowy? Słyszałem, że Xiaomi 70mai PRO ma dobre opinie. Korzystał może, ktoś z tej kamerki i ewentualnie jak ją ocenia.
Czytaj więcej : Wideorejestrator samochodowy | Wyświetlone : 3240 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Opancerzony OUKITEL Y1000

OUKITEL Y1000 reklamowany jest jako niedrogi telefon dla ludzi spędzających aktywnie wolny czas. Ogumowana konstrukcja telefonu zapewne będzie w stanie ochronić go przed wieloma upadkami. Sama cena jest jak to bywa z telefonami budżetowymi atrakcyjna. Aktualnie w przedsprzedaży da się go kupić w cenie $94.04, po okresie promocyjnym cena podskoczy do około of $129.99.

Obrazek

Specyfikacja telefonu poniżej, dostępny jest w dość sporej palecie kolorów. Jeśli ktoś szuka taniego\wytrzymałego telefonu dla dziecka, z większym ekranem, ...
Czytaj więcej : Opancerzony OUKITEL Y1000 | Wyświetlone : 2103 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ekran OLED do Huawei p30

Czesc,
Mam Huawei p30 i potrzaskal mi sie ekran. Serwis Huawei odpada. Wie ktos gdzie kupic zamiennik ekranu OLED do Huawei p30? Na aliexpress mozna kupic zamienniki LCD do tego modelu w rozsadnej cenie, jednak zamiennik OLED kosztuje duzo, duzo wiecej. Moze ktos wie, gdzie kupic w Chinach w przystepnej cenie wyswietlacz do tego modelu?
Czytaj więcej : Ekran OLED do Huawei p30 | Wyświetlone : 3385 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Chińskie sklepy

Szukam ładowarki do akumulatorów

Witam szukam ładowarki do akumulatorów jaka polecacie ???
Czytaj więcej : Szukam ładowarki do akumulatorów | Wyświetlone : 2339 | Odpowiedzi : 7 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Re: Wyprzedaż Black Friday

Probowalem dolaczyc do grupy ale nie da rady... Link przekierowuje po prostu do apki bez mozliwosci dolaczenia.
Jak to ogarnac?
Czytaj więcej : Re: Wyprzedaż Black Friday | Wyświetlone : 2090 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Xiaomi Mi 10

Nie znalazłem jeszcze żadnego przecieku na ten temat w google

ciekawe jak się będzie nazywał może mi 11 mi 12?
a czekam z niecierpliwością.

premiera pewnie za pół roku lub wcześniej a tuzero informacji. wszystkie informacje dotyczą teraz mi Note 10 z tym słabym 730 sbapdragonem

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 10 | Wyświetlone : 5417 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

seria mi 9 czy p20 pro

Cześc co bedzie lepszym zakupem gdzie głównym kryterium jest aparat i jakość wykonywanych przez niego zdjęć?
Huawei P20 Pro czy jakieś xiaomi z serii mi9?
Budżetowo podobnie w miarę wychodzi z tym że xiaomi z 2019 a P20 jakby nie patrzeć premierę miał już rok temu
Jeżeli Xiaomi to która wersja?
Czytaj więcej : seria mi 9 czy p20 pro | Wyświetlone : 1883 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Xiaomi

Witam co powiecie o xiaomi mi 9 i 9 t, jakiego fona wybrać do 1500 zł?? Interesuje mnie dobra bateria szybkość działania i dobry aparat..

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Xiaomi | Wyświetlone : 3312 | Odpowiedzi : 5 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

a co z Allegro?

Witam,
Czy ktoś może kupował na Allegro?
Konkretnie chodzi mi o dostawcę:
https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-9t- ... 8643103288
Czytaj więcej : a co z Allegro? | Wyświetlone : 2076 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Chińskie sklepy

Redmi note 4 skaner linni papilarnych źle działa

Niedawno zaczęło mi źle działać odblokowywanie ekranu skanerem linni papilarnych. Teraz działa tak że mogę tylko odblokować telefon jeśli uda mi się to za pierwszym razem, po pierwszej nieudanej próbie skaner przestaje działać i muszę odblokowywać wzorem, niestety rzadko kiedy udaje się to za pierwszym razem :/ Do tej pory były 3 czy 4 próby zanim to nastąpiło. Czy da się gdzieś ustawić ilość tych prób?
Czytaj więcej : Redmi note 4 skaner linni papilarnych źle działa | Wyświetlone : 1577 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570