Teraz jest 7 sie 2025, o 21:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Szukam ładowarki do akumulatorów

Witam szukam ładowarki do akumulatorów jaka polecacie ???
Czytaj więcej : Szukam ładowarki do akumulatorów | Wyświetlone : 2421 | Odpowiedzi : 7 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Re: Wyprzedaż Black Friday

Probowalem dolaczyc do grupy ale nie da rady... Link przekierowuje po prostu do apki bez mozliwosci dolaczenia.
Jak to ogarnac?
Czytaj więcej : Re: Wyprzedaż Black Friday | Wyświetlone : 2172 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Xiaomi Mi 10

Nie znalazłem jeszcze żadnego przecieku na ten temat w google

ciekawe jak się będzie nazywał może mi 11 mi 12?
a czekam z niecierpliwością.

premiera pewnie za pół roku lub wcześniej a tuzero informacji. wszystkie informacje dotyczą teraz mi Note 10 z tym słabym 730 sbapdragonem

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 10 | Wyświetlone : 5802 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

seria mi 9 czy p20 pro

Cześc co bedzie lepszym zakupem gdzie głównym kryterium jest aparat i jakość wykonywanych przez niego zdjęć?
Huawei P20 Pro czy jakieś xiaomi z serii mi9?
Budżetowo podobnie w miarę wychodzi z tym że xiaomi z 2019 a P20 jakby nie patrzeć premierę miał już rok temu
Jeżeli Xiaomi to która wersja?
Czytaj więcej : seria mi 9 czy p20 pro | Wyświetlone : 1962 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Xiaomi

Witam co powiecie o xiaomi mi 9 i 9 t, jakiego fona wybrać do 1500 zł?? Interesuje mnie dobra bateria szybkość działania i dobry aparat..

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Xiaomi | Wyświetlone : 3517 | Odpowiedzi : 5 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

a co z Allegro?

Witam,
Czy ktoś może kupował na Allegro?
Konkretnie chodzi mi o dostawcę:
https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-9t- ... 8643103288
Czytaj więcej : a co z Allegro? | Wyświetlone : 2174 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Chińskie sklepy

Redmi note 4 skaner linni papilarnych źle działa

Niedawno zaczęło mi źle działać odblokowywanie ekranu skanerem linni papilarnych. Teraz działa tak że mogę tylko odblokować telefon jeśli uda mi się to za pierwszym razem, po pierwszej nieudanej próbie skaner przestaje działać i muszę odblokowywać wzorem, niestety rzadko kiedy udaje się to za pierwszym razem :/ Do tej pory były 3 czy 4 próby zanim to nastąpiło. Czy da się gdzieś ustawić ilość tych prób?
Czytaj więcej : Redmi note 4 skaner linni papilarnych źle działa | Wyświetlone : 1636 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Czy warto kupic taki telefon

Hej.
Znalazlem taki telefon i sie zastanawiam czy to nie jest jakas sciema i czy telefon rzeczywiscie bedzie mial takie parametry jak w opisie
https://www.alibaba.com/product-detail/ ... bf41CQ810m
Czytaj więcej : Czy warto kupic taki telefon | Wyświetlone : 1920 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Fotograficzny z NFC do 1500pln

Cena (bez VAT):1500pln
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: minimum 5.5
Ilość RAM/ROM/Procesor:6/64 snapdragon
Dual/Single sim:bez znaczenia
Preferowane marki:Wszystko oprócz xiaomi
Miejsce zakupu(Polska/Chiny):bez znaczenia
Wymagania (parametry, funkcje):Przyzwoity aparat, NFC, B20, USB-C, szybkie ładowanie
Opis: Jak w opisie powyżej. Obecnie posiadam xiaomi Mi9t i chciałbym aby aparat nie był gorszy. Zeby miał NFC, pasmo B20, USB-C i szybkie ładowanie. Procesor bez znaczenia, nie gram w gry, RAM 6gb. Pamięc wewnętrzna przy braku slotu na kartę pamięci 64gb. jak jest slot ...
Czytaj więcej : Fotograficzny z NFC do 1500pln | Wyświetlone : 2031 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon dla żony do 700 zł

Hej poszukuje zgrabnego i kompaktowego telefonu o zmniejszonych gabarytach (kafelki 6 cali odpadają) dla żony. Do tej pory używała redmi 4x i chciałaby coś w tym stylu tylko nowszego i w podobnych rozmiarach. Nie ma za dużych wymagan, najlepiej jakby miał klawisze kierunkowe pod ekranem i w miarę dobra baterie.
Czytaj więcej : Telefon dla żony do 700 zł | Wyświetlone : 3198 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579