Teraz jest 9 paź 2025, o 06:47

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi & Samsung

Witam jakiego wybrać smartfona xiaomi mi 9t czy samsung A70?? Głównie co mnie interesuje to szybkość działania, dobra bateria. Ew przyzwoity aparat.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Xiaomi & Samsung | Wyświetlone : 6170 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Wideorejestrator samochodowy

Witam,

Może ktoś polecić dobrej jakości wideorejestrator samochodowy? Słyszałem, że Xiaomi 70mai PRO ma dobre opinie. Korzystał może, ktoś z tej kamerki i ewentualnie jak ją ocenia.
Czytaj więcej : Wideorejestrator samochodowy | Wyświetlone : 3371 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Opancerzony OUKITEL Y1000

OUKITEL Y1000 reklamowany jest jako niedrogi telefon dla ludzi spędzających aktywnie wolny czas. Ogumowana konstrukcja telefonu zapewne będzie w stanie ochronić go przed wieloma upadkami. Sama cena jest jak to bywa z telefonami budżetowymi atrakcyjna. Aktualnie w przedsprzedaży da się go kupić w cenie $94.04, po okresie promocyjnym cena podskoczy do około of $129.99.

Obrazek

Specyfikacja telefonu poniżej, dostępny jest w dość sporej palecie kolorów. Jeśli ktoś szuka taniego\wytrzymałego telefonu dla dziecka, z większym ekranem, ...
Czytaj więcej : Opancerzony OUKITEL Y1000 | Wyświetlone : 2234 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Ekran OLED do Huawei p30

Czesc,
Mam Huawei p30 i potrzaskal mi sie ekran. Serwis Huawei odpada. Wie ktos gdzie kupic zamiennik ekranu OLED do Huawei p30? Na aliexpress mozna kupic zamienniki LCD do tego modelu w rozsadnej cenie, jednak zamiennik OLED kosztuje duzo, duzo wiecej. Moze ktos wie, gdzie kupic w Chinach w przystepnej cenie wyswietlacz do tego modelu?
Czytaj więcej : Ekran OLED do Huawei p30 | Wyświetlone : 3698 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Chińskie sklepy

Szukam ładowarki do akumulatorów

Witam szukam ładowarki do akumulatorów jaka polecacie ???
Czytaj więcej : Szukam ładowarki do akumulatorów | Wyświetlone : 2465 | Odpowiedzi : 7 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Re: Wyprzedaż Black Friday

Probowalem dolaczyc do grupy ale nie da rady... Link przekierowuje po prostu do apki bez mozliwosci dolaczenia.
Jak to ogarnac?
Czytaj więcej : Re: Wyprzedaż Black Friday | Wyświetlone : 2230 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Xiaomi Mi 10

Nie znalazłem jeszcze żadnego przecieku na ten temat w google

ciekawe jak się będzie nazywał może mi 11 mi 12?
a czekam z niecierpliwością.

premiera pewnie za pół roku lub wcześniej a tuzero informacji. wszystkie informacje dotyczą teraz mi Note 10 z tym słabym 730 sbapdragonem

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 10 | Wyświetlone : 6024 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

seria mi 9 czy p20 pro

Cześc co bedzie lepszym zakupem gdzie głównym kryterium jest aparat i jakość wykonywanych przez niego zdjęć?
Huawei P20 Pro czy jakieś xiaomi z serii mi9?
Budżetowo podobnie w miarę wychodzi z tym że xiaomi z 2019 a P20 jakby nie patrzeć premierę miał już rok temu
Jeżeli Xiaomi to która wersja?
Czytaj więcej : seria mi 9 czy p20 pro | Wyświetlone : 2028 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Xiaomi

Witam co powiecie o xiaomi mi 9 i 9 t, jakiego fona wybrać do 1500 zł?? Interesuje mnie dobra bateria szybkość działania i dobry aparat..

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Xiaomi | Wyświetlone : 3644 | Odpowiedzi : 5 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

a co z Allegro?

Witam,
Czy ktoś może kupował na Allegro?
Konkretnie chodzi mi o dostawcę:
https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-9t- ... 8643103288
Czytaj więcej : a co z Allegro? | Wyświetlone : 2226 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Chińskie sklepy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583