Teraz jest 30 kwi 2025, o 23:37

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Tidal przycina na Mi9T

Czy ktoś ma problemy na Mi9T z aplikacją Tidal? Po ostatnich aktualizacjach coś przerywa. Leci Muzyka i nagle na ułamek sekundy przerwa. Na Spotify tego nie ma ani na odtwarzaczu poweramp. W pierwszej chwili myślałem że gniazdo słuchawek luźne bo tak się to objawiało, ale inne serwisy muzyczne grają płynie. Usunąłem aplikacje , wyczyściłem dane pliki cashe. Nic nie dało. Co dziwne, słucham teraz Tidala przez USB audio player Pro, którą musiałem wykupić. Przez tą ...
Czytaj więcej : Tidal przycina na Mi9T | Wyświetlone : 1559 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Lenovo z6 lite, problem z gps

Witam!
Kupiłem na Gearbest telefon Lenovo z6 lite. Niestety nie działa GPS. Jest to problem software. Może ktoś zajmował się tematem.
Czytaj więcej : Lenovo z6 lite, problem z gps | Wyświetlone : 2428 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Lenovo A820

LeEco LeMax 2 x829 po zainstal. ROM czarny ekran z pingwinem

Witam wszystkich,
proszę o pomoc bo sama nie wiem co zepsułam. Wszystko robiłam z poradnikami działałam na TWRP 3.02-3 po instalacji Romu leree (podobno najbardziej stabilny itp) po którym pisało sukces, zrestartowałam system i zonk :(
Telefon wibruje dwa razy i na czarnym ekranie widnieje pingwin. Próby zainstalowania innych romów też kończą się tak samo. Nie mam kopii zapasowej systemu ( wiem kretynka ). Telefon bez problemu wchodzi w fastboot przyciskami power i volume - ...
Czytaj więcej : LeEco LeMax 2 x829 po zainstal. ROM czarny ekran z pingwinem | Wyświetlone : 1753 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pomoc techniczna

Armor 6e

Witam, na wstępie chciałem się przywitać, gdyż jestem tu nowy i od niedawna (1.5 miecha) posiadam Armorka 6e. Telefon ogólnie sprawuje się dobrze, oczywiście brakuje mu jeszcze do flagowców (przesiadłem się z Huaweia p10) ale w związku, że pracuje na budowach, potrzebowałem takiego, jak go zwią "Króla pancerniaków" i padło na Armora 6e. Ale do rzeczy...mianowicie mam problem z Messengerem. Oróż gdy prowadzę rozmowę i na pewną chwilę odłożę tel, nie przychodzą mi powiadomienia, że ...
Czytaj więcej : Armor 6e | Wyświetlone : 1751 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Ulefone

Szukam telefonu 6/128

Nie specjalnie wiem czy ten post pasuje do tego działu ale jeśli nie to proszę o przeniesienie- być może do Giełdy?

Sprawa wygląda tak że szukam jakiegoś telefonu sobie 6/128 - najlepiej nowego i nie za miliony ale kwestia dogadania jak ktoś sobie nałoży znośną marżę.
Procesor to najlepiej snapdragon. B20 obowiazkowo i bateria min. 4000.
Określonej marki nie mam- ale wolałbym coś sprawdzonego i nie flagowce- na te mnie nie stać żeby zmieniać je ...
Czytaj więcej : Szukam telefonu 6/128 | Wyświetlone : 1881 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HydePark

Smartfon dla osoby 50+

Witam, tak jak w temacie potrzebuje samartfona dla osoby +50.

Wymagania:
1. Cena (jak najtaniej)
2. Akceptowalna wydajność
3. Akceptowalny aparat
Czytaj więcej : Smartfon dla osoby 50+ | Wyświetlone : 1818 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Czy warto kupis oneplus 7

jestem posiadaczem OnePlus 5t od prawie 2 lat - z tego modelu jestem ogólnie zadowolony ale widząc jak bardzo zmieniła się sytuacja zastanawiam się nad zmianą telefonu, myślałem o 6t, 7 lub 7pro i wstępnie zdecydowałem się na 7 ale nie wiem czy to dobry wybór? Chętnie posłucham co macie do powiedzenia w tym temacie. Pozdrawiam i oczekuję na widomości.
Czytaj więcej : Czy warto kupis oneplus 7 | Wyświetlone : 2203 | Odpowiedzi : 2 | Dział : OPPO, OnePlus

Cubot x20 PRO - PRZEDSPRZEDAŻ W DOBREJ CENIE

Pojawiła się przedsprzedaż Cubot'a x20 pro. Parametry wydaję się bardzo przyzwoita jak na taką cenę bo tylko 150$.
Poniżej umieszczam krótką specyfikację telefonu:

Main Features:
● Triple Camera: 12.0MP + 20.0MP + 8.0MP Rear Camera. SONY IMX486
● 15 AI Scenes: Quickly recognizing the shooting mode.
● Android 9.0 System: No annoying Ads during use.
● Helio P60 Octa Core: Super fast running speed.
● 6GB RAM 128GB ROM: Large memory, smooth to handle multitasking. ...
Czytaj więcej : Cubot x20 PRO - PRZEDSPRZEDAŻ W DOBREJ CENIE | Wyświetlone : 1667 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Cubot

Oukitel - lista telefonów z wbudowanym malware od producenta

Jak w temacie, budujemy listaę telefonów Oukitel z wbudowanym malware od producenta. Lubią to robić w budżetowcach.

Główne problemy to:
-włączanie trybu cichego
-kradzież danych osobistych
-wyskakujące strony www (pop up)

Problemy pojawiają się po kilku miesiącach użytkowania. Antywirusy przeważnie nic nie pokazują.

Lista:
1. Oukitel C8
2. Oukitel U8
Czytaj więcej : Oukitel - lista telefonów z wbudowanym malware od producenta | Wyświetlone : 2145 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oukitel

Płatności Google Pay nie działają

Mi 9t, z początku wszystko działało. Płaciłem bez problemu karta mBank. Dzisiaj chcę zapłacić a tu informacje że mam skonfigurować Google Pay. Szybko klikam bo przy kasie kolejka a tu Podczas konfigurowania aktywnego konta wystąpił błąd. No i klapa. Usunąłem dane aplikacji, pamięć podręczna, odinstalowałem Google Pay i instalacja na nowo. Nic nie daje. Kupiłem telefon z NFC aby płacić wygodnie a tu taki problem. Czy jest jakiś inny sposób by płacić przez NFC? Pytam ...
Czytaj więcej : Płatności Google Pay nie działają | Wyświetlone : 2573 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570