Teraz jest 30 kwi 2025, o 23:54

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Serwis "promocyjne" ceny - gdzie kupić wyświetlacz ( dobry)

Witam byłe dziś w serwisie autoryzowanym Huawei z Mate 10 Pro w którym wysiałd ekran ( czarny ) - dopatrzyli się jakiegoś pęknięcia ( słabo widoczne ale jest )
i pczywiście odmówili wymiany gwarancyjnej.
Zapytałem więc o ceny wymiany - bo przecież jest "promocja" - no i okazuje się żę taka przyjemność to 640 PLN ( bez promocji prawie 2 razy tyle - kabaret )

W związku z tym pytanie - czy macie jakieś sprawdzone ...
Czytaj więcej : Serwis "promocyjne" ceny - gdzie kupić wyświetlacz ( dobry) | Wyświetlone : 2253 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Huawei

Następca dla Galaxy s7

Witam! Szukam następcy dla tytułowego telefonu. Ale żadnych nowości, raczej coś półkę wyżej, może być coś starszego używanego w cenie myślę 500-800zl. Pomoże ktoś?
Wiadomo, ma nie być gorszy od s7 :)
Z gory dziękuję za pomoc!
Czytaj więcej : Następca dla Galaxy s7 | Wyświetlone : 3507 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Vivo NEX 3 5G, 12GB RAM, 512GB ROM i bateria 4500mAh

Na rynku pojawia się coraz więcej smartfonów 5G, najtańszym jest iQOO Pro 5G (submarka VIVO) .Obecnie flagowy Vivo NEX 3 5G otrzymał homologację TENAA i występuje w dwóch wersjach- V1924T i V1924A. Oprócz obsługi 5G telefon ten ma potrójną konfigurację aparatu o trójkątnym kształcie.

Obrazek
Obrazek
Czytaj dalej:
Vivo NEX 3 5G 3 5G
Czytaj więcej : Vivo NEX 3 5G, 12GB RAM, 512GB ROM i bateria 4500mAh | Wyświetlone : 2415 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Jaki Xiaomi do 800 zl

Witam, Jak w temacie, mam do wydania 800 zł wybór padł na markę Xiaomi. Proszę o pomoc w wyborze.
Czytaj więcej : Jaki Xiaomi do 800 zl | Wyświetlone : 2002 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon dobre zdjęcia + duza bateria 200 USD

KOD: ZAZNACZ CAŁY
Cena (bez VAT): max 200 USD 800PLN
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: najlepiej nie więcej niż 5 cali
Ilość RAM/ROM/Procesor: parametr drugorzędna
Dual/Single sim: nieistotne
Preferowane marki: nie mam
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): byle w budżecie (nowy)
Wymagania (parametry, funkcje): najlepszy aparat w tych pieniążkach
Opis: potrzebuję tel. możliwie najmniejszy (wiem, może się okazać niemożlwe), z jak najlepszym aparatem w w/w cenie. Drugim co do ważnosci parametrem jest pojemna bateria. Dużo przebywam w terenie bez dostępu do ...
Czytaj więcej : Telefon dobre zdjęcia + duza bateria 200 USD | Wyświetlone : 1938 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Redmi Note 8

Witam, co sadzicie o nowym Redmi Note 8? Orientuje się ktoś kiedy będzie dostępna wersja Global?
Czytaj więcej : Redmi Note 8 | Wyświetlone : 2681 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Xiaomi

Zenfone 3 i 4 problem z Android Auto

Witam posiadaczy Zenfonów,
Mam problem z podłączeniem wszystkich posiadanych Asusów z Android Auto.
Samochód Opel Astra z 2018.
Telefony ZE553KL i ZE554KL z Android 8.
Żaden z posiadanych Zenfonów nie współpracuje z wyświetlaczem samochodu. Czasem udało się na chwilę uzyskać obraz, ale po chwili znikał. Później już się nie pojawia.
Na tym samym kablu, z tym radiem współpracują bez problemu telefony Cool1, Sony XE, Samsung A6.

Czy komuś udało się rozwiązać podobny problem?
Czytaj więcej : Zenfone 3 i 4 problem z Android Auto | Wyświetlone : 17547 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusja o telefonach ASUS

Xiaomi Pocophone F1 vs Xiaomi Mi9T

Cześć,
jestem na kupnie telefonu. Mój wybór padł na Pocophone i Mi9T.
Możecie mi przybliżyć główne wady, zalety i różnice między tymi telefonami.
Ciężko mi się zdecydować :(

Dzięki!
Czytaj więcej : Xiaomi Pocophone F1 vs Xiaomi Mi9T | Wyświetlone : 4132 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Porównania telefonów

Ekran do X526

Czesc. Potrzebuję kupić ekran do X526. na ali zamówiłem do x526 i niestety nie mają na stanie, pisałem do innych sprzedawców i tak samo. Czy wyświetlacz od X620 pasuje do tego LeTv? Na zdjęciach wygląda identycznie.
A może ktoś tu na tym forum ma ekran do X526?
Czytaj więcej : Ekran do X526 | Wyświetlone : 2081 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Przenośny odtwarzacz muzyczny iBasso DX160 z niespodziewanym

Obrazek

Główne cechy :

* 5-calowy wyświetlacz HD o rozdzielczości 1080 × 1920 pikseli i 445 PPI
* Android 8.1 Oreo
* Podwójny chipset CS43198, który jest w stanie DSD przez PCM (DSD DoP) do DSD256 i PCM 32/384 kHz.
* SNR 125dB dla słuchawek z pojedynczym zakończeniem, podczas gdy dla słuchawek zrównoważonych zakres SNR wynosi 130dB
* 2 GB pamięci LPDDDR3 RAM i 32 GB pamięci wewnętrznej.
* wymiary 113 x 69 x 15 ...
Czytaj więcej : Przenośny odtwarzacz muzyczny iBasso DX160 z niespodziewanym | Wyświetlone : 2040 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570