Teraz jest 7 sie 2025, o 13:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi mi 9t

Witam czy warto kupić xiaomi mi 9t?? Czy poleci ktoś inna opcje do 1500zl??

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Xiaomi mi 9t | Wyświetlone : 3553 | Odpowiedzi : 3 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

Recenzja najnowszego smartwatcha BlitzWolf BW-HL1

BlitzWolf BW-HL1
Duże możliwości i jakość BlitzWolf w świetnej cenie
Polecam

https://www.banggood.com/custlink/v3vm908VTF

19.99$
Kod: BGBW19HL1
Kod2: BGBWHL19
Dostawa od 1.7$

Generalnie nie jestem fanem smartwatchy, wolę klasyczne zegarki na jednej ręce, plus MiBand4 na drugiej. Ale ponieważ jestem gadżeciażem, a marka BlitzWolf daje pewność porządnego sprzętu trzeba było go przetestować. Nie jest to zegerek sportowy, a prosty smartwatch z podstawowymi funkcjami. Jest na pewno alternatywą dla MiBand4, jak ktoś ...

Tania kamerka samochodowa - Alfawise G70

Cześć,

Od ponad 1,5 miesiąca korzystam z niedrogiej kamery samochodowej – Alfawise G70 i postanowiłem dokonać krótkiego przeglądu jej możliwości – szczególnie dla osób zainteresowanych zakupem niedrogiego sprzętu do rejestrowania często dziwnych i niebezpiecznych sytuacji na drodze.

Moją kamerkę kupiłem w Gearbest - https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_009 ... d=56726561
Dlaczego wybór padł na ten model? Wybrałem Alfawise, ponieważ mam transmiter FM marki Alfawise https://www.gearbest.com/car-charger/pp ... d=56730662 ...
Czytaj więcej : Tania kamerka samochodowa - Alfawise G70 | Wyświetlone : 2046 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Mi8 vs Mi 9T

Witam,
który wg was ogólnie lepszy biorac po uwage wydajność/aparat/baterię ?
Mi8 6/64 czy Mi 9T 6/64?
Czytaj więcej : Mi8 vs Mi 9T | Wyświetlone : 2265 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Porównania telefonów

Szukam Mi 9 SE Global/Eu i AirDots w dobrej cenie

Panowie szukam telefonu Xiaomi Mi 9 SE 6/64 Global Version lub EU Version i słuchawek Xiaomi AirDots w dobrej cenie z kuponem itp. Telefon najlepiej z przesyłką priority line etc do 1000zł a airdotsy w możliwie najniższej cenie

Brak zasiegu Xiaomi redmi note 1 lte

Może ktoś się oriętuje jaki może być powód braku zasięgu sieci po przywróceniu ustawień fabrycznych.

Po przywróceniu ustawień fabrycznych udało mi się dodzwonić tylko raz.
Próbowałem kart z różnych sieci.
Czytaj więcej : Brak zasiegu Xiaomi redmi note 1 lte | Wyświetlone : 5983 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Serwis "promocyjne" ceny - gdzie kupić wyświetlacz ( dobry)

Witam byłe dziś w serwisie autoryzowanym Huawei z Mate 10 Pro w którym wysiałd ekran ( czarny ) - dopatrzyli się jakiegoś pęknięcia ( słabo widoczne ale jest )
i pczywiście odmówili wymiany gwarancyjnej.
Zapytałem więc o ceny wymiany - bo przecież jest "promocja" - no i okazuje się żę taka przyjemność to 640 PLN ( bez promocji prawie 2 razy tyle - kabaret )

W związku z tym pytanie - czy macie jakieś sprawdzone ...
Czytaj więcej : Serwis "promocyjne" ceny - gdzie kupić wyświetlacz ( dobry) | Wyświetlone : 2348 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Huawei

Następca dla Galaxy s7

Witam! Szukam następcy dla tytułowego telefonu. Ale żadnych nowości, raczej coś półkę wyżej, może być coś starszego używanego w cenie myślę 500-800zl. Pomoże ktoś?
Wiadomo, ma nie być gorszy od s7 :)
Z gory dziękuję za pomoc!
Czytaj więcej : Następca dla Galaxy s7 | Wyświetlone : 3645 | Odpowiedzi : 22 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Vivo NEX 3 5G, 12GB RAM, 512GB ROM i bateria 4500mAh

Na rynku pojawia się coraz więcej smartfonów 5G, najtańszym jest iQOO Pro 5G (submarka VIVO) .Obecnie flagowy Vivo NEX 3 5G otrzymał homologację TENAA i występuje w dwóch wersjach- V1924T i V1924A. Oprócz obsługi 5G telefon ten ma potrójną konfigurację aparatu o trójkątnym kształcie.

Obrazek
Obrazek
Czytaj dalej:
Vivo NEX 3 5G 3 5G
Czytaj więcej : Vivo NEX 3 5G, 12GB RAM, 512GB ROM i bateria 4500mAh | Wyświetlone : 2493 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Jaki Xiaomi do 800 zl

Witam, Jak w temacie, mam do wydania 800 zł wybór padł na markę Xiaomi. Proszę o pomoc w wyborze.
Czytaj więcej : Jaki Xiaomi do 800 zl | Wyświetlone : 2080 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579