Teraz jest 30 kwi 2025, o 19:43

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

ES Warehouse

Witam. Proszę o informację jak wygląda dostawa i czas dostawy z magazynu w Hiszpanii? Chodzi o kupno smartfona.Czy jest to warte zachodu czy może kupować z ChRL z przesyłką PDM?Z góry Wielkie Dzięki.
Czytaj więcej : ES Warehouse | Wyświetlone : 2100 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Banggood.com

Do Landvo L200 jaka bateria?

Chciałbym uruchomic dosc stary telefon Landvo L200. Przydalby sie jeszcze czasami. Bateria ktora jest w telefonie komplenie padła. Dedykowanych baterii do tego modelu nie mogę znaleźć. Czy jest jakas inna bateria którą moglbym zastosować? Dane baterii oryginalnej:Type: Li-Ion
Output Voltage: 3.8V
Capacity: 2000mAh
Compatible with: LANDVO L200 L200G Smartphone
Czytaj więcej : Do Landvo L200 jaka bateria? | Wyświetlone : 1740 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Landvo L200 bateria

Mam telefon Landvo L200,niestety bateria padła, jako że sam telefo przydałby się jeszcze czasami (bardzo lubiłem ten telefon).
Czy jest jakis zamiennik do tej baterii?
Czytaj więcej : Landvo L200 bateria | Wyświetlone : 1933 | Odpowiedzi : 0 | Dział : INNE MARKI

Xiaomi Redmi 8 - oficjalnie od dziś

Xiaomi Redmi 8 zostanie dziś zaprezentowany jako następca Redmi 7. Przed oficjalną prezentacją wiemy prawie wszystko o urządzeniu.

Czytaj dalej :
Xiaomi Redmi 8

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 8 - oficjalnie od dziś | Wyświetlone : 2735 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

KISSCASE Official Store

Witam wszystkich.
Mam pytanie,czy ktoś z forumowiczów miał styczność ze sklepem jak w tytule?Jeśli tak,to jaka jest jakość ich produktów?
I drugie pytanie.Jak traktować dopisek "Top Brands".Dopiero zaczynam przygodę z Chinami,i jeszcze nie wszystko rozumiem.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Czytaj więcej : KISSCASE Official Store | Wyświetlone : 2068 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria

Telefon do 800PLN z dobrym aparatem

Witam, tak jak w temacie, proszę o poradę co wybrać:

Wymagania:
- Cena: do 800PLN
- Dobry aparat foto
- 6" ekran lub więcej
- Akceptowalna wydajność
- 4 GB operacyjnej lub więcej
- gniazdo na karty pamięci

Na razie faworytem jest Redmi note 7, ale w nim aparat chyba nie powala?
Może jakieś inne propozycje?
Czytaj więcej : Telefon do 800PLN z dobrym aparatem | Wyświetlone : 2102 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Jak zaadresować zwrot do Chin

Od sprzedającego dostałem dane do zwrotu przesyłki, napisał tak:

Contact Name: Ma Qingwei
Address: 102 Room, NO.194 Keng Bei Cun,Donghu Street,luo Hu Qu ,Shen Zhen Shi , Guang Dong Sheng ,China
zip code: 518114
Telephone: 86- 15099945978
Mobile: 15099945978

Mam wątpliwości, napisać to dokładnie w takiej formie jak podał? Address w jednej linijce? Tak ma to być sformatowane? To wszystko na druczku się nie zmieści.
Macie jakieś doświadczenie w wysyłaniu, adresowaniu?
Czytaj więcej : Jak zaadresować zwrot do Chin | Wyświetlone : 3959 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Co za dużo to nie zdrowo.. Tel Xiaomi do 1000zl

Witam,
Niestety mam ogromny problem w ustaleniu hierarchii telefonów Xiaomi pod względem wydajności, aparatu, i tego który ogólnie lepszy.
Biorę pod uwagę telefony Xiaomi do 1000zl i na rynku jest tego za dużo. Jeżeli ktoś jest znawca tematu i znajdzie chwilę żeby porównać Mi9 Se, MI 9 lite, A3, czy Redmi Note 7/8 będę wdzięczny
Czy rzeczywiście są jakieś istotne różnice pomiędzy tymi modelami? Który wg Was jest najlepszy?
Czytaj więcej : Co za dużo to nie zdrowo.. Tel Xiaomi do 1000zl | Wyświetlone : 5610 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Xiaomi

Redmi Note 7 problem z GPS

Witam.
Nie trafiłem na taki wątek na forum a wiem że to częsta przypadłość w tym modelu.
Mianowicie mam problem z GPS , telefon strasznie długo ustala lokalizacje , lub wcale jej nie może odnaleźć .Jak już coś złapie to po chwili gubi zasięg.
Korzystanie z map to istna katorga .

Może na forum ktoś znalazł na to rozwiązanie ?
Tel RN7 , MIUI Global wersja 10.3.10.
Czytaj więcej : Redmi Note 7 problem z GPS | Wyświetlone : 2479 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pomoc techniczna

LeTV LeEco Le Max 2 ekran zwariował

LeTV LeEco Le Max 2 wyświetlacz przestał działać prowidłowo. Połowa wyświetlacza robi się różowa po chwili mam negetyw na pulpicie albo całkiem czarny. telefon działa normalnie. Kupiony na banggood i jeszcze nie minął rok od zakupu ale wątpię żebym coś u nich zdziałał. Co się popsuło i kto mi to naprawi ?
Czytaj więcej : LeTV LeEco Le Max 2 ekran zwariował | Wyświetlone : 2097 | Odpowiedzi : 8 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570