Teraz jest 8 sie 2025, o 11:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Czy mogę domagać się zwrotu pieniędzy?

W niedzielę kupiłem w Banggood telefon,przez Paypal /karta Revolut/z ubezpieczeniem od kosztów vat.W opisie było, przetwarzanie 24 godz.Chyba chodzi o wysyłkę? We wtorek rano,meil od sklepu.W tytule ,,in your order...nr.....is out of stock.Please select your preferred solutions to deal with it,,z dalszej treści meila/ zrozumiałem z tłumacza/ mam czekać 2 tyg na wysyłkę,bo jakie święta jeszcze trwają, u podmiotów współpracujących.Podpowiedzcie co zrobić.Nie bardzo mi to czekanie pasuje,ze względu, na plany osobiste.Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Czy mogę domagać się zwrotu pieniędzy? | Wyświetlone : 2146 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Redmi Note 9 i 9 Pro Polska premiera 14 maja

Do premiery Redmi Note 9 i 9 Pro zostało kilka dni, ale już dziś znamy specyfikacje i cenę telefonów.
Obrazek

Globalna wersja Redmi Note 9 Pro oferuje więcej niż Redmi Note 9S. W najnowszym telefonie nie zabraknie modułu NFC i oraz technologi szybkiego ładowania o mocy 30 W ( od 0% do 50% w 30 minut).

Aparatem główny ma rozdzielczość 64 Mpix, któremu towarzyszą 8 Mpix aparat z obiektywem ultra-szerokokątnym (119° FOV; f/2.2), 5 Mpix ...
Czytaj więcej : Redmi Note 9 i 9 Pro Polska premiera 14 maja | Wyświetlone : 5065 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zakup kamery IP zew. i kamerki do auta

Witam.
Panowie i Panie.
Ostatnio ktoś specjalnie rysuje mi auto.
Chciałwm zakupić jakąś tanią kamere zewnetrzna IP, z trybem nocnym.
Kamera bedzie zamonotowana przy oknie na 2 pietrze w bloku jakies 30-50m od bloku jest droga i parkingi.
Zalezy mi na jakosci obrazu aby rozpoznac twarz oraz na szerokim kącie widzenia.
A druga kamerka do auta do parkingowego sledzenia tego co sie dzieje.
Czytaj więcej : Zakup kamery IP zew. i kamerki do auta | Wyświetlone : 2170 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Orange Free 50 GB 21 dni jako internet "domowy"?

Ktoś korzysta z tej oferty w ten sposób? Karty sim używane przez 21 dni, potem odkładane "na półkę". Plusy/minusy?
Czytaj więcej : Orange Free 50 GB 21 dni jako internet "domowy"? | Wyświetlone : 1844 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

zenf Z01HD po wyłączeniu telefonu odpala on się wyłacznie pr

Witam
Mam ten model smartphone asus zenfon3 z01hdze553kl z androidem 8. i mam problem z włączeniem go , odpala tylko przez kombinacje power+volumei pojawia sie wtedy menu i wybieram re boot system i ładuje się android i smartfon sie włacza, dzieje sie tak po każdym wyłączeniu. ktoś wie o co tu chodzi? i jak zrobić aby było normalnie?
Czytaj więcej : zenf Z01HD po wyłączeniu telefonu odpala on się wyłacznie pr | Wyświetlone : 5297 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Realme

Witam,Co możecie powiedzieć o modelach realme?? czy warto zwórcić na te smartfony uwadze?? mowa tu o wydajności,baterii,wyświetlaczu itp...
Czytaj więcej : Realme | Wyświetlone : 2310 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

redmi note 4

Witam,chcialbym zapytać posiadaczy xiaomi redmi note 4.Jak wasz tel robi zdjecia wieczorem?? czy macię słabą jakość zdjęć wieczorem,a lepszą w dzień,Chodzi o to ze w moim smartfonie ,aparat robi kiepską jakość zdjeć wieczorem,Jak u was to wygląda??
Czytaj więcej : redmi note 4 | Wyświetlone : 3027 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Gdzie najlepiej kupić Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB

Cześć,
gdzie kupię dwa takie same telefony najtaniej i z najmniejszym prawdopodobieństwem dodatkowych opłat.
W kręgu zainteresowania są telefony XIAOMI Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB ?

Najtaniej z kuponami z tego forum przy kupnie dwóch sztuk znalazłem na DHGATE:
- note 8 Pro x2 szt / - DHcoupon: -US $23
Order Total: US $379.94/ - 1578 zł

- note 9S x2 szt / - DHcoupon: -US $13
Order Total: US $353.46/ - ...
Czytaj więcej : Gdzie najlepiej kupić Note 8 PRO lub NOTE 9S wer. 6/128GB | Wyświetlone : 1900 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Rękawiczki nitrylowe z aliexpres

Witam czy ktoś kupił rękawiczki na aliexpres czy możecie jakieś polecić?
Czytaj więcej : Rękawiczki nitrylowe z aliexpres | Wyświetlone : 2620 | Odpowiedzi : 3 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Obecne opinie dhgate.com, warto?

Cześć,
chce kupić dwa telefony za pośrednictwem dhgate.com, dokładnie od Seller: mi_flagship_store. Na pytania obsługi platformy DG poprzez chat otrzymałem informacje, ale nie na wszystkie moje pytania odpowiedzi były zgodne z prawdą dotyczącą płatności co zweryfikowałem sam, ale opinia ogólna ok. Odesłano mnie do szczegółowych pytań do sprzedawcy a ten nie odpisuje na moje pytanie i również otrzymuje komunikat, że wyłączył on powiadomienia o otrzymaniu maili ale może je czytać. Chce kupić dwa identyczne telefony ...
Czytaj więcej : Obecne opinie dhgate.com, warto? | Wyświetlone : 6196 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579