Teraz jest 28 kwi 2025, o 11:31

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

OrientPhone Z2 Opinie

Witam!

Co myślicie o tym modelu OrientPhone Z2? Na stronie u producenta kosztuje US$ 179,00. Dobry czy raczej byle co?

1.7GHz MediaTek Octa-core processor
2GB RAM
5-inch IPS OGS, HD display, Dragon Trail ,1280 x 720 resolution
Dual SIM
8GB storage, expandable via microSD up to 64GB
18-megapixel BSI camera with autofocus - Real 13MP Camera
8-megapixel front camera - Real 5MP Camera
OTG ready
WiFi, Bluetooth 4.0, WiFi direct
2680mAh battery - See more ...
Czytaj więcej : OrientPhone Z2 Opinie | Wyświetlone : 881 | Odpowiedzi : 2

Jak uruchomić zwykłego androida na HTM H10?

Pozdrawiam wszystkich w moim pierwszym poście na forum i proszę o pomoc. po kilkutygodniowym studiowaniu forum zdecydowałem się na zakup telefonu w Chinach i padło na HTM H10 (niskobudżetowy) z ekranem 4.3``, MTK6572 i androidem 4.2. Otrzymałem go już po 14 dniach holenderską pocztą i zaczęły się schody. Po pierwsze brak języka polskiego, mimo że taki miał być- da się coś z tym zrobić? Po drugie mam ona nakładkę chyba Blackberry, a ja chciałbym mieć ...
Czytaj więcej : Jak uruchomić zwykłego androida na HTM H10? | Wyświetlone : 984 | Odpowiedzi : 8

Złodziej przeglądarek jak usunąć

Coś zainstalowałem nawet nie wiem kiedy i wdarł się złodziej przeglądarek za chiny nie mogę tego wywalić (a nie chcę wgrywać romu nowego).

Korzystam z dwóch przeglądarek firefox i stockowej w obu jest to samo i czyszczenie danych aplikacji nic nie daje. Zmiana strony głównej również bez rezultatów.
Jak to wywalić?
Czytaj więcej : Złodziej przeglądarek jak usunąć | Wyświetlone : 2245 | Odpowiedzi : 6

Jakosc chinskich telefonów

Jak wszyscy wiemy jakosc telefonow jest rozna. Słyszalem ze telegony Stara sa calkiem niezle wykonane.
Ja zastanawiam sie jak taki telefon dziala po roku uzywania albo i wiecej. Czy czesto pojawiaja sie usterki i czy wygladaja na bardzo zuzyte?
Jakie są wasze doświadczenia? Mozna dolaczac zdjecia wlasnych telefonów dla potencjalnego nabywcy moze sie wiele problemów rozwiac :)
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Jakosc chinskich telefonów | Wyświetlone : 1032 | Odpowiedzi : 2

Czarny ekran volume up to select , volume down is ok

Witam posiadam telefon MTK6589 , teoretycznie huawei 3cl .
Po wyłaczeniu nie chce się juz uruchomić, wyskakuje czarny ekran i napis: volume up to select , volume down is ok . NIe mam pojecia co z tym zrobić , jakies sugestie ?
Czytaj więcej : Czarny ekran volume up to select , volume down is ok | Wyświetlone : 2278 | Odpowiedzi : 5

POSZUKUJE KONTAKTU DO PRODUCENTA TELEFONU HTM H9001 FEITENG

Witam,

zakupilem na Pandawill fajny tel firmy HTM model Feiteng H9001.

Wszystko bylo ok do momentu kiedy tel nie zaczal szwankowac (klopoty z mikrofonem i ladowaniem). Jak sie okazalo winna jest tasma flex, ktora laczy plytke pod przyciskami wraz z plyta glowna (tak powiedzial serwis, ktory mial tel, ale nie posiadal czesci zamiennej).
Oczywiscie sklep Pandawill sie wypial (chca abym odeslal caly telefon a gdy prosze ich o podeslanie samej czesci, to mowia ze maja ...
Czytaj więcej : POSZUKUJE KONTAKTU DO PRODUCENTA TELEFONU HTM H9001 FEITENG | Wyświetlone : 1005 | Odpowiedzi : 0

Goophone S5 - zbity ekran

Cześć

Mam mały proble i potrzebuję waszej pomocy gdyż upadł mi mój Goophone S5 i ma zbity ekran.Telefon chodzi jednak nic nie widać na ekranie.Moje pytanie brzmi czy można gdzieś wymienić ten ekranik w jakimś serwisie i w jakiej cenie by to było?czy w ogóle opłaca się go naprawiać?

Za wszystkie pomocne odpowiedzi z góry dziękuję :)
Czytaj więcej : Goophone S5 - zbity ekran | Wyświetlone : 1094 | Odpowiedzi : 2

Blokowanie niechcianych numerów.

Ostatnio natrętnie wydzwania do mnie plus z super ofertami można by zablokować numer ale dzwonią z różnych to niektóre z nich:

324660004
324660061
324660041
324660044
324660087
324660013
324660008
324660001

Mam tego znacznie więcej ale bezsensu wypisywać w każdym razie potrzebuję zgrabną aplikację która blokuje numer 3246600** i najlepiej usuwa z historii połączeń itp. najlepiej tak bym nawet nie czuł, że coś się dzieje :lol: Czasem czekam na ...
Czytaj więcej : Blokowanie niechcianych numerów. | Wyświetlone : 1248 | Odpowiedzi : 4

Telefon nie chce się ładować

Od kilku dni telefon mi się nie chce ładować. Podłączam go do ładowarki, chwile się ładuje, ale potem przestaje. Muszę go odłączyć i podłączyć jeszcze raz. To bardzo uciążliwe. Wie ktoś może o co chodzi? Model telefonu to ZOPO ZP990.
Czytaj więcej : Telefon nie chce się ładować | Wyświetlone : 8724 | Odpowiedzi : 7

Samsung Galaxy Note GT-I9220. Mozna wgrac android?

Witam!

Można jakoś wgrać soft na ten model telefonu? Czy to jest kompletnie chińczyk i lepiej dac sobie sppkój? Bedę wdzięczny. Pozdrawiam
Czytaj więcej : Samsung Galaxy Note GT-I9220. Mozna wgrac android? | Wyświetlone : 986 | Odpowiedzi : 4

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570