Teraz jest 28 kwi 2025, o 11:30

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

klon samsunga note2

Witam!
posiadam klon samsunga note 2.Nie wiem jaki posiada ROM i cala reszte poniewaz nie zdazylem tego sprawdzic telefon dzialal okolo 3 dni po czym nie uruchamia sie w 100%.wlacza sie i widnieje czany ekran.chcialbym dowiedziec sie czy moge cos zrobic z tym telefonem czy nadaje sie do kosza??
moge dodac ze telefon jest clonem 1:1 niby wszystko jest jak w oryginalnym ale to chinska podrobka.chcialbym jakos przywrocic telefon do zycia.
pozdrawiam
Czytaj więcej : klon samsunga note2 | Wyświetlone : 1813 | Odpowiedzi : 15

Cubot P9 - problem z zasięgiem

Kupiłem Cubota P9 jakieś 2/3 miesiące temu.. byłem z telefonu bardzo zalowolony, ale tydzień temu mam problemy z zasięgiem..
Chodzi o to że teraz w domu nie ma zasięgu.. czasami wskoczy na chwilkę dosłownie.. na zewnątrz jest OK chodziaż też czasami potrafi zgubic..
Mam włożone dwie karty Play i Orange Free.. przy obu kartach jest to samo, przekładałem karty w inne sloty itp. ale to nie pomaga..
Inne telefony w domu działają jak należy..

Co ...
Czytaj więcej : Cubot P9 - problem z zasięgiem | Wyświetlone : 1717 | Odpowiedzi : 8

Kopia wszystkiego.

Moze ktos mi pomoze, potrzebuje zrobic kopie wszystkich programow, kont, sms, no wszystkiego po prostu bo bede sie przesiadal na nowy telefon i chcialbym wszystko tak od razu wgrac bez instalacji od nowa itp. Ma ktos sprawdzony program lub jakas metode?

Wysłane z mojego 709_v82_jbla858 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Kopia wszystkiego. | Wyświetlone : 1037 | Odpowiedzi : 4

Centrum sporów jak odpowiedziec

Witam

Jak dodać odpowiedz w centrum sporów alibaba.
Obrazek
Czytaj więcej : Centrum sporów jak odpowiedziec | Wyświetlone : 970 | Odpowiedzi : 3

Kazam 4 problem z oprogramowaniem

Witam mam taki problem, w moim kazamie pojawia sie czarno tlo z bialymi migajacymi napisami recovery ale podczas klikania nie reaguje, wstawie zdjecie.

Obrazek
Czytaj więcej : Kazam 4 problem z oprogramowaniem | Wyświetlone : 1337 | Odpowiedzi : 3

Podróbka Samsung Note3

Telefon przywieziony z Pekinu. Kopia Samsung Galaxy Note3. Po drugiej zmianie launchera po restarcie telefon uruchamia sie do momentu animacji i napisu Samsung. Po zrobieniu wipe/hardreset za pomocą fastboota telefon po restarcie pokazuje napis samsung i wyskakuje zielony robot i dalej się nie uruchamia. Specyfikacja w ustawieniach to fake. Na benchmarku pokazywało procesor sc8810 256 mB RAM i chyba 256 MB ROM. System Android 4.2.9 PL. Czy da się coś zrobić z tym telefonem? Pomocy!
Czytaj więcej : Podróbka Samsung Note3 | Wyświetlone : 1104 | Odpowiedzi : 3

Problem z zamówionymi słuchawkami..

Witam, jestem nowy na forum i dokonałem pierwszego zamówienia na aliexpress.com -troche sie 'podjaralem' i zamowilem bez przeczytania czegokolwiek na forach 10 szt. sluchawek z tej aukcji http://www.aliexpress.com/snapshot/6096388488.html (zamowilem dla siebie-szybko zuzywam sluchawki.., dziewczyny i brata). Problem w tym ze one chyba nie sa orygialne .. tracking wskazuje:
2014 Collection 51810302 PL 20140522 2223
2014 Departure from outward office of exchange 51805300 PL 20140523 1437
2014 Opening 51805300 PL ...
Czytaj więcej : Problem z zamówionymi słuchawkami.. | Wyświetlone : 931 | Odpowiedzi : 4

Samsung Galaxy S3 I9300

Witam mam problem gdyż mogę kupić Samsunga Galaxy S3 I9300. Nie autoryzowana chińska podróbka za 60 zł. Moje pytanie brzmi:
Ktoś korzystał z tego modelu?
Opinie jakieś o tym lub strona na której mogę się czegoś dowiedzieć więcej.
Dziękuje z góry za odpowiedzi :).
Czytaj więcej : Samsung Galaxy S3 I9300 | Wyświetlone : 1005 | Odpowiedzi : 6

problem z ekranem lcd

witam

kupilem na geekbuying 2 telefony kingsing k2. pierwszy z nich spisuje sie znakomicie natomiast z drugim mam powazny problem.normalnie sie włącza,pokazuje logo i ekran menu ale nie działa dotyk tzn nie mozna wybrac zadnej ikonki ani tez odblokowac telefonu. kontaktowalem sie z geekbuying i tam mi doradzono wgrac od nowa rom.niestety nic to nie pomogło.mialem juz sporo chinskich telefonow ale taki wynalazek trafil mi pierwszy raz.najgorsze ze nie wiem jak to rozwiazac i chyba ...
Czytaj więcej : problem z ekranem lcd | Wyświetlone : 898 | Odpowiedzi : 0

Brak łączności z siecią komórkową !!

Witam, otóż od 2-dni jestem w posiadaniu telefonu Youpu u6 dual sim..
Problem polega na tym, że przy próbie połączenia z siecią ORANGE PL wyświetla sie komunikat "unable to connect to this network at this time. please try again later." Druga karta z play działa bez zarzutów.
Dodam jeszcze,że karta na innym fonie dziala normalnie ,a ten ją czyta ponieważ zgrało mi wszystkie kontakty.. Tylko problem mam z tą siecią .
Zauważyłam, że karty nieco ...
Czytaj więcej : Brak łączności z siecią komórkową !! | Wyświetlone : 907 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570