Teraz jest 29 kwi 2025, o 12:40

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Naliczanie cłai/vatu telefon

Hej!
Zakupiłam na aliexpress telefon, za który zapłaciłam 316$$, czy ktoś orientuje się może ile mogę spodziewać się do zapłaty za cło i/lub vat?
Czytaj więcej : Naliczanie cłai/vatu telefon | Wyświetlone : 962 | Odpowiedzi : 3

Klon S5 problem

Witam :) jestem tu nowy wiec prosilbym o wyrozumialosc :) mam taka chinska podrobke s5 na 2 karty niby to android:) tylko mam maly problem o toz wifi wykrywa sieci i sie laczy ale niestety fb niechce w ogole dzialac w men plikow mam juz fb i pisze zeby zainstalowac wiec install wciskam i caly czas pisze w mena plikow ze 0% w ogole niechce sie to sciagnac...a gdy np wgralem instalke fb na telto ...
Czytaj więcej : Klon S5 problem | Wyświetlone : 1693 | Odpowiedzi : 7

4.4 brak logo operatora. ID Call nie ogarnia +48 (G4S)

Witam.
Jest to moj pierwszy post na Waszym forum wiec pragne sie uprzejmnie przywitac.

Posiadam kilka problemow zwiazane z korzystaniem z JiayuG4S z softem KitKat, otoz:

1.Po aktualizacji do 4.4 nie moge znalezc nazwy operatora w ktorym aktualnie zalogowany jest tel. Dla mnie problem wysokiej wagi gdyz mieszkam przy granicy i niejednokrotnie sasiedzi maja mocniejsze sieci od tych z PL. Manualne wybranie operatora nie rozwiazuje problemu gdyz PL sieci czasami zanikaja naprzemiennie (np jest play ...
Czytaj więcej : 4.4 brak logo operatora. ID Call nie ogarnia +48 (G4S) | Wyświetlone : 1224 | Odpowiedzi : 2

lenovo a800 - nie działa

Witam,
Mam problem z moim lenovo a800 (mtk 6577) - po wgraniu rom-u telefon nie odpala się, jedyne co wyskakuje to kilka pasków poziomych na ekranie i telefon restartuje się. Jak można wgrać/przywrócić system? Nie moge dostać się do recorvery, gdy próbuje to ekran się lekko podświetla i gasi (pętla)
Liczę na pomoc!
Pozdrawiam
Czytaj więcej : lenovo a800 - nie działa | Wyświetlone : 848 | Odpowiedzi : 2

Goophone - gdzie mogą mi naprawić?

Witam, posiadam GooPhone i5s i jak to się mówi - coś uwaliłem. Tryb recovery już nie działa (a działał). Nie da się już włączyć telefonu - czarny ekran. I mam do was pytanie takie "Gdzie mogę go naprawić?" Czyli gdzie jest jakiś serwis, który mógłby mi to naprawić? Najlepiej w okolicach Warszawy.
Czytaj więcej : Goophone - gdzie mogą mi naprawić? | Wyświetlone : 1292 | Odpowiedzi : 5

Jak wejsć w recovery mode w chińskim telefonie

Witam, mój problem polega na tym, że mam zablokowany telefon-zbyt wiele prób narysowania wzoru. Wiadomo, mogę przecież wpisać swój gmail i po problemie lecz niestety nie mam połączenia z internetem.
Próbuje wejść w tryb recovery aby po prostu go sformatować lecz nie mam pojęcia jak.
Jak wciskam klawisz volume + i Power wyskakują jakieś testy itp..
Próbowałem prawie każdej kombinacji i dalej nic.
Na internecie też szukałem sporo lecz nic nie znalazłem..
Nawet nie wiem ...
Czytaj więcej : Jak wejsć w recovery mode w chińskim telefonie | Wyświetlone : 7597 | Odpowiedzi : 5

Uwalony wyświetlacz.... klon s4

Witam problem polega na tym że prawdopodobnie wyświetlacz poległ, po wyjęciu z kieszeni pojawiły się paski i przejaśnienia.... Pytanie brzmi czy dostanę wyświetlacz do klona? jeśli tak to gdzie? Pozdrawiam!
Czytaj więcej : Uwalony wyświetlacz.... klon s4 | Wyświetlone : 1718 | Odpowiedzi : 4

DUAL SIM - jeden IMEI ?

kurcze o co chodzi... mam telefon dual sim a pokazuje mi tylko jeden i ten sam IMEI na obu kartach ?
na pudełku od telefonu też jest tylko jeden nr IMEI
teraz zauważyłem (a mam włożone dwie karty sim z play) ze nie idzie zalogować się do sieci gsm tego samego operatora (nie tylko ręcznie ale nawet w trybie auto), jeśli tak się dzieje a roaming nie działa, to karty się na okrągło resetują (wylogowanie, ...
Czytaj więcej : DUAL SIM - jeden IMEI ? | Wyświetlone : 1235 | Odpowiedzi : 1

Ulefone U692 - problemy z softem

Witam,
Kupiłem Ulefone U692 na geekbuying.com i mam straszne probemy z softem. Na razie zauważyłem poniższe:
- nie mogę odebrać połączenia podczas ładowania telefonu
- nie mogę ustawić wyświetlanych kontaktów (po zmianie wracają domyślne ustawienia)
- telefon z połowie jest po polsku w połowie po angielsku
- samoczynnie włączający się tryb samolotowy
- po uruchomieniu Sklepu Play bez internetu i włączeniu internetu trzeba resetować Sklep, żeby zauważył połączenie

Próbowałem Factory Reset i nic to nie ...
Czytaj więcej : Ulefone U692 - problemy z softem | Wyświetlone : 924 | Odpowiedzi : 1

Pomoc w rozmowie z chińczykiem

Cześć, nie tak dawno kupiłem zegarek na aliexpress, który uległ uszkodzeniu, chcę go zareklamować gdzyż na aukcji było info o gwarancji.
Wymieniłem już parę zdań, zażycczyli sobie fotografii, ale zrobiłem filmik bo fotografia by nic nie pokazała. Wrzuciłem na dwa serwery, chińczyki piszą że nie mogą otworzyć, wysłałem na email i dostałem odpowiedź:
Dear friend ,
I find your email ,what's happened for the watch ?
This watch is in need of repair.
Whether the ...
Czytaj więcej : Pomoc w rozmowie z chińczykiem | Wyświetlone : 1836 | Odpowiedzi : 13

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570