Teraz jest 7 sie 2025, o 15:40

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Coolpad 7320 problem z dolnymi klawiszami

Witam,
Mam problem po włożeniu karty aero2 dolne klawisze odpowiadające za powrót,home i ten trzeci nie reagują po wyjęciu chwile działały a teraz dalej nic.
Co to może być?
Przed tym jak nie wkładałem karty aero2 było ok.
Czytaj więcej : Coolpad 7320 problem z dolnymi klawiszami | Wyświetlone : 923 | Odpowiedzi : 0

Haier w910 - brick sam z siebie?

Witam. Otóż użytkowałem haier w910 na wakacjach i w pewnym momencie się wyłączył. Gdy chciałem go włączyć zatrzymywało się na logo QUISDA i nie mogłem go wyłączyć, musiał się rozładować. Teraz po podłączeniu do ładowarki zatrzymuje się albo na pustej baterii albo na QUISDA. Gdy klikam power + vol up to wibruje 3 razy, a power + vol down pojawiają się w rogu ekranu napisy na tle QUISDA.
Jakiś pomysł jak to naprawić? Pozdrawiam
Czytaj więcej : Haier w910 - brick sam z siebie? | Wyświetlone : 887 | Odpowiedzi : 0

Digitizer do clona samsunga s5

Witam mam http://www.aliexpress.com/snapshot/6134611519.html z potrzaskanym digitizerem. Kupiłem do oryginalnego i tu różnica mój ma tasiemkę do wpięcia a oryginał nie ma. Po rozebraniu telefonu na płytce znalazłem oznaczenia I92080 ver 1.3. Do jakiego telefonu zamówić wyświetlacz ??
Czytaj więcej : Digitizer do clona samsunga s5 | Wyświetlone : 952 | Odpowiedzi : 2

sj4000 pytanie z innej beczki

panowie pytam tutaj bo napewno ktos ma !! mam kamere sj4000 spisuje sie swietnie filmy masakra jak ze te cene:) powiedzcie mi czy istnieje pilot do tej kamery ? lub czy pasowalby z go pro ?
Czytaj więcej : sj4000 pytanie z innej beczki | Wyświetlone : 1167 | Odpowiedzi : 3

Problem ze smartfonem po upadku

Wiem że to forum o chińskich słuchawkach, ale niestety mam problem z niechińską Xperią po upadku i mam nadzieję, że ktoś pomoże.

Mam problem z Xperią neo v mojej dziewczyny po upadku, otóż karta jest w sieci Play. Po upadku jest problem taki że zasięg z sieci Plus łączy bez problemu i normalnie działa, natomiast gdzie nie ma zasięgu Plusa, to już go wcale nie łapie. A gdy chcę ręcznie przełączyć na Orange lub T-mobile ...
Czytaj więcej : Problem ze smartfonem po upadku | Wyświetlone : 925 | Odpowiedzi : 3

Lenovo A760 wyswietlacz zwariował złe wskazania wyboru

W telefonie lenovo a760 nagle zwariował wyświetlacz a dokładniej naciskam wybraną pozycje a on zupełnie inaczej reaguje tak samo w ustawieniach wybieram jakiś pasek u góry podświetla z dołu i tam tez sam dokonuje wyboru podobnie przy pisaniu np. hasła do sieci wifi klawiaturę pisze bzdury zamiast ,,i’’pisze,, .’’ co można z tym zrobić proszę o pomoc postaram sie zamiescic filmik na yuotube
Czytaj więcej : Lenovo A760 wyswietlacz zwariował złe wskazania wyboru | Wyświetlone : 3058 | Odpowiedzi : 13

Cubot X6

Witam, mam pytanko, a mianowicie czy da się zaktualizować Cubot'a X6 do andka 4.4 i czy się opłaca to robić? Plus może jakieś inne przydatne modyfikacje itp.? Z góry dzięki za pomoc!
Czytaj więcej : Cubot X6 | Wyświetlone : 927 | Odpowiedzi : 0

Klon Samsung S4 - wgranie ROMu

Dzień dobry :)
Calkiem przez przypadek, wpadł w moje ręce klon S czwórki, jest tam wgrany Andek 4.4.4, tylko problemem jest jego mułowatosć, gdyz system z aplikacjami zajmuje 20 GB, pam. wew. to niby 16, i mi wolnej pokazuje -231231234123 :D
Chcialbym wgrac tam np android z nizsza wersja zeby dalo sie z niego korzystac.
info z menu
Numer modelu: GT-I9500
Wersja systemu Android: 4.4.4
Wersja pasma: I9500XXUAMDE
Wersja jądra: 3.4.5 whl@server2 #1
Numer kompilazji: ...
Czytaj więcej : Klon Samsung S4 - wgranie ROMu | Wyświetlone : 2137 | Odpowiedzi : 3

Pytanie o częstotliwość

Witam

Czy telefon o takiej częstotliwośći
2G GSM 900\1800\1900MHz
3G:BAND1(2100)\B AND2(1900)\BAND8(900)
Data: GPRS\EDGE\HSPA+

Będzie działał w Polsce oraz czy obsługuje aero2?
Czytaj więcej : Pytanie o częstotliwość | Wyświetlone : 897 | Odpowiedzi : 2

2 Sloty na karty SIM

Podobno ogólnie kartę z internetem (np. Aero2) wkłada się w pierwszy slot a normalną kartę w drugi.. A coś się stanie lub zepsuje jak się włoży odwrotnie i będzię się tak używało?
Czytaj więcej : 2 Sloty na karty SIM | Wyświetlone : 930 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579