Teraz jest 3 maja 2025, o 03:14

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Czy to dojdzie?

Hej!
Kupiłem sobie Air Maxy na alie. Dostałem taki numer sledzenia RI083127109CN. Ta przesyłka do mnie dotrze? Czekam juz bardzo dlugo
Czytaj więcej : Czy to dojdzie? | Wyświetlone : 1125 | Odpowiedzi : 6

Automapa na Androida-jak zainstalować?

Panowie jak odpalić automapę na Androidzie? Chcę kupić oryginała, tylko chcę zobaczyć jak działa na moim urządzeniu- Zenfone 5.
Proszę o pomoc
Czytaj więcej : Automapa na Androida-jak zainstalować? | Wyświetlone : 1150 | Odpowiedzi : 3

Goophone i5c? Problem z podłączeniem do komputera

Witam. Parę dni temu kupiłem chińską podróbkę (najprawdopodobniej jest to goophone) i mam problem z podłączeniem go do komputera w ogóle go nie wyszukuje. z tego co piszę w ustawieniach to ma androida 4.2.1 ze zmixowaną nakładką ios 6/7. Może zna ktoś sposób co zrobić żeby komputer zaczął go widzieć. Pozdrawiam ;)
Czytaj więcej : Goophone i5c? Problem z podłączeniem do komputera | Wyświetlone : 997 | Odpowiedzi : 0

clon SG Note3. Jak zwiekszyc pamiec wewnetrzna ?

Witam. Posiadam klon AGNote3 Mtk6582 16Gb wbudowanej pamieci. Otrzymalem telefon z partycja 1Gb na aplikacje i bol jest taki ze nie mam pamieci by zainstalowac sobie appki :(. Wiem ze moge to zmienic plikami ebr1 i ebr2. Mam je pobrane ale jestem zielony co z czym sie je. Czy jest ktos co moze mi w tym pomoc. Jakie programy sa mi potrzebne i jak co nalezy zrobic. Pomocy ! I dlaczego nie moge przeniesc plikow ...
Czytaj więcej : clon SG Note3. Jak zwiekszyc pamiec wewnetrzna ? | Wyświetlone : 1032 | Odpowiedzi : 0

clon SG Note3. Jak zwiekszyc pamiec wewnetrzna ?

Witam. Posiadam klon AGNote3 Mtk6582 16Gb wbudowanej pamieci. Otrzymalem telefon z partycja 1Gb na aplikacje i bol jest taki ze nie mam pamieci by zainstalowac sobie appki :(. Wiem ze moge to zmienic plikami ebr1 i ebr2. Mam je pobrane ale jestem zielony co z czym sie je. Czy jest ktos co moze mi w tym pomoc. Jakie programy sa mi potrzebne i jak co nalezy zrobic. Pomocy ! I dlaczego nie moge przeniesc plikow ...
Czytaj więcej : clon SG Note3. Jak zwiekszyc pamiec wewnetrzna ? | Wyświetlone : 940 | Odpowiedzi : 0

HUMMER H5 -Aero2 ??

Witam koleżanki i kolegów.
Zrobiłem sobie prezent w postaci telefonu Hummer h5.
Przede wszystkim po przejrzeniu filmików na YT.
Jest pancerny i dobrze wykonany-o to mi chodziło.

Dziś dla ciekawości wsunąłem kartę sim AERO2.
Widzi Aero ale niestety nie działa.

Poproszę o rady...
Czy da się uruchomić tą sieć?

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : HUMMER H5 -Aero2 ?? | Wyświetlone : 1165 | Odpowiedzi : 4

Prosze o pomoc i radę.

Witam ostatnio zauważyłem ten telefon tablet na aukcji w serwisie aliexpress. Zastanawiam się nad jego kupnem ale potrzebuje rady specjalistów.

Link: http://www.aliexpress.com/item/Octa-Cor ... 34475.html
Czytaj więcej : Prosze o pomoc i radę. | Wyświetlone : 908 | Odpowiedzi : 6

Podróbka honor 3c

Witam Panowie jestem nowy na forum i proszę o poradę w sprawie telefonu na aliexpres a mianowicie Huawei honar3c za kwotę 98 dolarów. Zdaje sobie sprawę ze jest to podróbka ale ma dobrą konfigurację i wygląda solidnie. Ma ktoś może taki telefon?
Czytaj więcej : Podróbka honor 3c | Wyświetlone : 965 | Odpowiedzi : 1

com. cube. activity

Witam. Mam pytanie. Coś takiego jak w tytule próbuje dostać specjalne przyzwolenie od supersu. Mój telefon to Ulefone p6 z rootem. Nie wiem co to za program, bo z niczym mi się nie kojarzy. Może ktoś z was wie coś na ten temat. Dziękuję.
Czytaj więcej : com. cube. activity | Wyświetlone : 1420 | Odpowiedzi : 1

Chiński "s5"

Witam,
Jestem nowy i świeży, jeśli walnę coś nie tak to mnie sprostujcie :-)
Dokonałem pierwszego zakupu na Ali i to tak z grubej rury :-) http://www.aliexpress.com/item/Best-in-China-1-1-S5-mobile-phone-MTK-6592-Octa-core-android-2G-RAM-13MP/1924182860.html. Okazało się że sprzedawca "pomylił" się z parametrami (choć zapodał nawet Benchmarka - ale raczej nie z tego fona) no ale to już trudno- negocjuje dalej (Monika - Chinka twierdzi że za ...
Czytaj więcej : Chiński "s5" | Wyświetlone : 3076 | Odpowiedzi : 13

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571