Teraz jest 2 maja 2025, o 15:14

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

problem z Aliexpres

witam czy może ktoś odpowiedzeić miał ktos problem przy zakupie czego kolwiek z aliexpres i wyświetlał się taki kominikat?
This product can't be shipped to the selected country.
próbowałem kilka raz nie tylko u jednej osoby i ciągle to sami!
co jest!
Czytaj więcej : problem z Aliexpres | Wyświetlone : 2072 | Odpowiedzi : 11

Problem z RAMem !

Szybkie pytanie , czy telefon majac 2 gb ram ale majac zainstalowany inny rom ( dla wersji z 1 gb ram ) moze pokazywac ze ma tylko 1 gb ram ? antutu pokazuje tez to samo . Pozdrawiam
Czytaj więcej : Problem z RAMem ! | Wyświetlone : 1528 | Odpowiedzi : 6

jak sprawdzić telefon

Nie raz chinczyk wysyła mi screeny z telefonu gdy chcę zobaczyć jak wygląda np sprawa polskiego języka.
Czy istnieje możliwość sprawdzenia na jakim telefonie zostały zrobione screeny?
Wiem, że da się tak robić ze zwykłymi zdjęciami w aparatach i często w telefonach.
Czytaj więcej : jak sprawdzić telefon | Wyświetlone : 1541 | Odpowiedzi : 5

smartfon zamiast android pc?

Witam posiadam nieużywany smartfon huawei ascend model u8815. Mamm taki pomysł, da się z niego zrobić tzw miracast lub dongle pod tv?
Można zakupić jakiś kabel mini-usb --> hdmi? I jakos odpalić iple i player tv na takie komórce żeby było na tv? albo chcoiaz przeslac to po wifi z PC na ta komorke za pomocą jakies aplikacji?
Czytaj więcej : smartfon zamiast android pc? | Wyświetlone : 1416 | Odpowiedzi : 0

Jak zgrać apke systemową w pełni?

Witam chce z jednej komórki a dokładnie z xperii J zgrac apke od wiadomości (sms,mms) zgrałem apke za pomocą mobile go ale niesety przy instalacji na inny telefon a konkretnie na coolpada wyala ze aplikacja nie plena i nie można zainstalować. root zrobiony jak cos :) jak wycignac w pełni apke do smswo,mmsow z danej komórki i układ klawiatury?
Czytaj więcej : Jak zgrać apke systemową w pełni? | Wyświetlone : 1431 | Odpowiedzi : 3

Problem z PowerAMP

Kupiłem sobie jakiś czas temu pełną wersję odtwarzacza PowerAMP i wszystko działało ładnie (telefon Coolpad 7320) ale zainstalowałem taki patch żeby można było instalować gry na karcie SD.. i od tej pory coś się zepsuło bo lista utworów znika (żeby odtwarzać to za każdym razem musze odświeżyć listę utworów bo nic nie ma) przez to też playlisty się resetują za każdym ponownym uruchomieniem programu..
Co się mogło z tym stać? Wszystko inne normalnie działa
Czytaj więcej : Problem z PowerAMP | Wyświetlone : 1411 | Odpowiedzi : 0

Problemy z podróbka Iphona s5

Witam
Proszę o pomoc - po resecie mojego chińczyka, aplikacje "contacts" "message" orz 'Phone" odnosza się tylko do aplikacji "message" - to znaczy iż naciskajac którąś z tych aplikacji to zawsze właczy się message . Jak wcisne tworzenie wiadomości to przejdzie w klawiature aplikacji phone.
To nie jest problem bo ściągłem aplikacje zastepcze - sms działają - mogę dzwonić jednakże problem jest z kontaktami - brak mozliwości dodawania kontaktów a ni edycji . Próbowalem innych ...
Czytaj więcej : Problemy z podróbka Iphona s5 | Wyświetlone : 1576 | Odpowiedzi : 3

Gwarancja a dziwne rysy na wyświetlaczu pod szkłem.

Hej.

Moj neo n003 ma juz prawie rok ale jkis czas temu zauwazylem dziwne niby rysy na obrzezach wyswietlacza. Rysy sa pod szklem, tak jakby miedzy szklem a wyswietlaczem. Czy cos takiego jest podstawa do wysylki telefonu w ramach gwarancji ktora jeszcze jest wazna? Rysy widac tylko w mocnym swietle np. Na sloncu. Nie ukrywam ze bardzo na reke by mi bylo odeslanie telefonu i przynajmniej czesciowy zwrot kasy (np. 70%) bo powoli przymierzalem sie ...
Czytaj więcej : Gwarancja a dziwne rysy na wyświetlaczu pod szkłem. | Wyświetlone : 1229 | Odpowiedzi : 1

Telefon ciągle się podłącza i rozłącz w trybie PreLoader

Witam serdecznie,

mam telefon THL T200. Telefonik ma procesor MTK6592. Chce do niego wgrać roma, więc podłączam telefon bez baterii pod USB. Mam zainstalowane sterowniki pod MTK6592. Pojawia się jednak problem - telefon co 2s jest wykrywany i się rozłącza w menedżerze urządzeń. Pojawia się w zakładce porty jako PreLoader USB VCOM Port i znika. I tak w kółko. Jak więc mam wgrać rom? Ten sam problem mam na innych komputerach, dodatkowo mój znajomy też ...
Czytaj więcej : Telefon ciągle się podłącza i rozłącz w trybie PreLoader | Wyświetlone : 1067 | Odpowiedzi : 0

PRoblem z przesyłką

Witam, załączam poniżej skany ze stronki śledzącej, czekam juz około miesiąca na przesyłke, i zastanawiam się czy miał ktoś juz taki problem, i czy jest mi w stanie pomóc, pozdrawiam i z góry dziękuje.
Co myślicie? jak widac czekam juz jakis czas, gosc odpisał tylko jakies 2tygodnie temu, że przesyłki stoją, ale nie wiem z jakiego powodu, miał ktoś podobną sytuacje? jest szansa, ze towar dojdzie? Dwa telefony marki XIAOMI.

Data Kod pocztowy Miejsce Wydarzenie ...
Czytaj więcej : PRoblem z przesyłką | Wyświetlone : 1597 | Odpowiedzi : 6

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571