Teraz jest 2 maja 2025, o 15:11

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Słaby sygnał wifi w starze

Witam,
mam problem otoz moj star mimo niewielkiej odleglosci od routera ma 2 kreski zasiegu wifi, po chwili w ogole traci zasieg i nie lapie go przez chwile a pozniej znowu. strony nie chca sie wczytywac. w jaki rozwiazac ten problem?

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Słaby sygnał wifi w starze | Wyświetlone : 1609 | Odpowiedzi : 1

samsung s5 podrobka czy orginał

witam mam problem poniewaz jeden gosc chce sie zamienic telefonami i jestem z nim na jutro umowiony na wymiane lecz niewiem czy samsung s5 niejest podrobka poslał mi tylko zdjecia telefonu ktore tutaj umieszczam moze ktoś według zdjeciow oceni czy to podróbka i da mi znać
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
zdjecia niesa zby wyraznie ale takie dostalem prosze o pomoc
Czytaj więcej : samsung s5 podrobka czy orginał | Wyświetlone : 3853 | Odpowiedzi : 12

Problem z aktualizacja POMOCY

Nie moge soobie z tym poradzic
mianowicie sciagam z tad
http://www.needrom.com/download/landvo-l800s/
te paczki
robie krok po kroku i wyskakuje

Checksum.ini! Please use CheckSumGenerateTool to generate the Checksum.ini.
Czytaj więcej : Problem z aktualizacja POMOCY | Wyświetlone : 1482 | Odpowiedzi : 0

zielone subpixele na czarnym obrazie

Witam , mianowicie mam pewien problem zakupilem telefon z geekbuying haipai s5 octa core i zauwazylem zielone kropki na wyswietlaczu, czy mial ktos juz taki problem co z tym zrobic? reklamcja czy moze idzie jakos temu zaradzic
Czytaj więcej : zielone subpixele na czarnym obrazie | Wyświetlone : 1999 | Odpowiedzi : 10

Dźwięk i wibracje

Jakie macie doświadczenia z głośnością i siłą wibracji w waszych telefonach? Chodzi mi jedynie o chińskie marki, nie o żadne Samsungu czy Nokie. Miałem do niedawna Neo N003 i głośnik był słabiutki, wibracje też liche. Nieco lepiej jest w THL 4400 którego ma mój brat, ale też lipa ogólnie.
Gdy przesiadłem się z powrotem na starą xperie x8, a potem kupiłem S4 to dopiero przypomniałem sobie jak to powinno działać. Nie ma szans teraz żebym ...
Czytaj więcej : Dźwięk i wibracje | Wyświetlone : 1403 | Odpowiedzi : 0

Problem z Gps w Landvo L800s

Witam wszystkich mój problem polega na tym ze telefon nie znajduje sygnału gps nie wiem jaka to przyczyna może po prostu nie posiada skoro nie znajduje
od razu mowie próbowałem wszystkiego ale w necie nie ma poradników na ten temat może wy mi pomożecie. Pozdrawiam

proszę o szybka pomoc
Czytaj więcej : Problem z Gps w Landvo L800s | Wyświetlone : 1512 | Odpowiedzi : 0

Jakie są minusy posiadania telefonu bez WCDMA 900

Witam, przymierzam się do zakupu telefonu z Chin. Obecnie jestem w sieci Virgin mobile, mam pytanie odnośnie WCDMA 900 a dokładniej o to jakie są minusy posiadanie telefonu bez wspomnianego pasma WCDMA 900 dodam ze nie korzystam z Aero2 tylko z pakietu danych w taryfie. Czy będę mógł korzystać normalnie z internetu?
Czytaj więcej : Jakie są minusy posiadania telefonu bez WCDMA 900 | Wyświetlone : 2761 | Odpowiedzi : 5

Uszkodzona antena Jiayu G4S ?

Witam,
Mam problem, który sam spowodowałem najprawdopodobniej. Podłączyłem mojego Jiayu G4S (octa core, 2gb ram) do ładowania, ale pomyliłem ładowarki. Po może dwóch minutach musiałem go odłączyć i telefon nie miał już sygnału. Czasami da rade się zarejestrować w sieci, pojawi się jedna kreska, ale o wykonaniu połączenia nie ma mowy. W ustawieniach, stan karty sim pokazuje siłę sygnału praktycznie cały czas 0 dBm, ~18 asu, skacze raz na jakiś czas do -80 dBm (wtedy ...
Czytaj więcej : Uszkodzona antena Jiayu G4S ? | Wyświetlone : 1467 | Odpowiedzi : 1

Chinczyki a zewnetrzne mikrofony

Czy ktos ma doswiadczenie z podlaczaniem do telefonów na androidzie zewnetrzych mikrofonow ? Probowalem podlaczyc moje mikrofony binuarne (wejscie jack) do Cubota do Umi C1 i nic telefon mysli ze sa podlaczone sluchawki a recorder dzwieku nagrywa z mikrofonu wbudowanego w telefonie . Moze trzeba uzyc jakiegos specjallnego oprogramowania aby nagrywac z zewnetrznych mikrofonów ? Dodam ze wczesniej je uzywalem pod amplifierem TASCAM podlaczanym do Ipada lub Iphona i sprawowaly sie swietnie , ale jak ...
Czytaj więcej : Chinczyki a zewnetrzne mikrofony | Wyświetlone : 1669 | Odpowiedzi : 3

jak odblokować zablokowany telefon?

Cześć,

Zainstalowałem jakiś czas temu klawiaturę SWYPE. Zawsze po restarcie telefonu ustawienia klawiatury zmieniały mi się na klawiaturę domyślną i każdorazowo musiałem ponownie zmieniać na swype. Postanowiłem odhaczyć w ustawieniach klawiaturę domyślną i zostawić tylko aktywną swype. Teraz po restarcie telefonu niestety nie pokazuje mi się żadna klawiatura i przez to nie mogę wpisać hasła. Na dodatek nie mogę wejść w recovery mode aby przywrócić ustawienia fabryczne.

Mój telefon to Newman K1. Czy znacie jakieś ...
Czytaj więcej : jak odblokować zablokowany telefon? | Wyświetlone : 1942 | Odpowiedzi : 9

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571