Teraz jest 2 maja 2025, o 15:12

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

GPS test - jak moge ocenić swój gps i na co patrzeć?

witam, na YT jest wiele testów GPS na podstawie tej aplikacji

https://play.google.com/store/apps/deta ... ss.gpstest

jak przy pomocy tej aplikacji moge ocenic swoj gps z innymi telefonami, gdzie ich testy są na YT? zapewne tez ma wplyw na to gdzie sie znajduje w momencie testu? czy to okolica mocno zurbanizowana czy nie?
Czytaj więcej : GPS test - jak moge ocenić swój gps i na co patrzeć? | Wyświetlone : 1647 | Odpowiedzi : 6

umi c1 i kiepska jakos podswietlenia

Dostalem tel umi c1 i jestem troche zawiedziony gdyz jest bardzo slaba jakosc podswietlenia . czy te telefomy tak maja czy akurat moj tak ma ? Daje na 100procent to nie zmienia sie jasnosc dalej jest slaba
Probowalem programami z sklepu play ale nie pomoglo i tez resetowalem
Czytaj więcej : umi c1 i kiepska jakos podswietlenia | Wyświetlone : 980 | Odpowiedzi : 3

ALPS A8+ - nie działa akcelerometr....

Jw. telefon jest nowy, dopiero przyszła mi paczka, próbowałem resetu, kalibracji itd... w chińskim recovery i programach z marketu w ogóle nie pokazuje mi wskazań, albo sztywne bez zmian, choć czujniki wykrywa. Stoi BMA255 (akcelerometr) i BMM055 (czujnik pola magnetycznego)...

Jakieś pomysły? Moje pierwsze zamówienie, wolałbym dopłacić i zrobić naprawę w Polsce niż bawić się w odsyłki i czekać dwa miesiące albo i dłużej, ale pierwszy z brzegu serwis w ogóle się nie podjął.
Czytaj więcej : ALPS A8+ - nie działa akcelerometr.... | Wyświetlone : 982 | Odpowiedzi : 0

Zalany Cubot

Siema, zalałem w morzu czarnym cubota. Efekt? Brak podświetlenia + czarny ekran. Dotyk działa, bo mogę odblokować klawiaturę 'na czuja'. W serwisie mało rozgarnięty koleś powiedział, że pordzewiało coś tam i nie da się naprawić. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Szkoda mi wyrzucać cubota, przywiązałem się do niego :roll:
Czytaj więcej : Zalany Cubot | Wyświetlone : 932 | Odpowiedzi : 5

BRAK TELEFONÓW W PACZCE

Witam. Mam problem z moją przesyłką. Jakiś czas temu kupiłem na alliexpress dwa telefony LENOVO. Sprzedawca wysłał EMS-em, tak jak chciałem, wszystko ok. Dzisiaj odbieram paczkę, a tutaj pudełka po telefonach, wszystkie akcesoria, lecz TELEFONY zostały skradzione. Nadana paczka ważyła 1,25 KG, w Polsce tylko 0,77 KG. Co mam zrobić ? Pisałem do sprzedawcy, on nie poczuwa się do odpowiedzialności. Niech mi ktoś pomoże, ponieważ jestem w plecy ponad 1400 zł

Pozdrawiam,
Artur
Czytaj więcej : BRAK TELEFONÓW W PACZCE | Wyświetlone : 2633 | Odpowiedzi : 14

iPhone 6!

Witam, co sądzicie o tej ofercie, którą znalazłem na eBay'u.
Pisałem do sprzedającego, wysłał mi wiadomość w której napisał, że telefony pochodzą prosto z fabryki stąd taka cena.
Jakie są wasze opinie na ten temat. Niby zaufany sprzedający, ale nie wiadomo, co o tym sądzić.

Link http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-6- ... 4187d9719e
Czytaj więcej : iPhone 6! | Wyświetlone : 1169 | Odpowiedzi : 5

Jak przenieść dane za pomocą Mybackup z HTC na MI3

Witam. Ojciec zakupił 2 dni temu MI3. Wcześniej było HTC Sensation. W HTC był zainstalowany Mybackup który wg mnie jest prosty w obsłudze i dobry w działaniu. Na HTC program ten robił kopie na sd:/rearware. W MI3 niestety nie mogę zlokalizować folderu w którym miał bym umieścić pliki backupu z HTC. Pomożecie w tej kwestii?? Z góry dzięki i pozdrawiam :)
Czytaj więcej : Jak przenieść dane za pomocą Mybackup z HTC na MI3 | Wyświetlone : 868 | Odpowiedzi : 1

Jak przenieść smsy ze Symbiana na Android?

Witam, jak to zrobić? Da się w ogóle coś takiego zrobić?
Czytaj więcej : Jak przenieść smsy ze Symbiana na Android? | Wyświetlone : 1009 | Odpowiedzi : 0

Go SMS Pro

Od jakiegoś czasu używam programu Go SMS Pro do odbierania i wysyłania wiadomości. Zauważyłem jednak że zużywa duże ilości danych z transferu. Np. przez godzinę 2Mb, a w poprzednim okresie pakietu internetowego 10Mb. Da się temu zaradzić?
Czytaj więcej : Go SMS Pro | Wyświetlone : 880 | Odpowiedzi : 1

Smsy/mmsy backup and restore czym?

Witam Panowie i Panie.
Moja kobieta bedzie wymieniała tel na andku na inny.
Ma na komorce łacznie ponad 9000 smsow/mmsow w tym az 8000 z 1 numerem obecny tel to huawei u8815 na andku 4.0.4 tel ma malo ramu bo tylko 512 i strasznie muli, mówiłem wywal smsy albo chcoiaz mmsy to bedzie działał lepiej, ale nie da rady przetlumaczyc
Niedlugo bedzie zamiana na tel z 1GB ramu, powinno byc lepiej na andku 4.2

Moje ...
Czytaj więcej : Smsy/mmsy backup and restore czym? | Wyświetlone : 1491 | Odpowiedzi : 5

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571