Teraz jest 7 sie 2025, o 15:40

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Balong i9500 czyli coś ala galaxy s4

Witam, dziś doszedł do mnie ten telefonik. Wszystko fajnie ale oczywiście polskiego menu nie ma (jadę na angielskim) rozumiem iż nie ma opcji wgrania polskiego menu? Bez tego da się przeżyć, lecz oczywiście są następne problemy. Chiński android market jest paskudny, czy da się zmienić aby był polski czy coś w tym stylu? Do tego dodam iż ściągnąłem sklep play- który nie działa.. Przy próbie uruchomienia wyskakuje "unfortunately, Usługi Google Play has stopped" próbowałem wgrać ...
Czytaj więcej : Balong i9500 czyli coś ala galaxy s4 | Wyświetlone : 936 | Odpowiedzi : 1

Aplikacje nie chcą się instalować

Witam.

Mam problem z telefonem gdyż niektóre aplikacje nie chcą się instalować wyskakuje błąd "Nieznany kod błędu podczas instalacji aplikacji -24". Próbowałem wyczyścić dane google play, i też nie pomogło.. jak to naprawić?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Aplikacje nie chcą się instalować | Wyświetlone : 5509 | Odpowiedzi : 23

Zatrzymanie przez urząd celny

http://emonitoring.poczta-polska.pl/?nu ... 52988157SG

czy to już koniec i będę musiął płacić? zamówiłem telefon coolpad f1
Czytaj więcej : Zatrzymanie przez urząd celny | Wyświetlone : 1133 | Odpowiedzi : 3

Procesor

Siemka mam pytanie który procesor będzie najwydajniejszy, pytanie z ciekawości

MediaTek MT6795
MediaTek MT6752
MediaTek MT6732
MT6595
Czytaj więcej : Procesor | Wyświetlone : 891 | Odpowiedzi : 3

Problem z moim ZTE v965

Cześć wam!
Dawno mnie tu nie było, jednak postanowiłem napisać ponieważ mam problem który niespodziewanie jawił sie na moim ZTE v965 dlatego prosił bym o wsparcie. Krótko, smart posiadam już będzie około roku jak nie rok , w zamówieniu pomagał mi bartezzz(którego zresztą pozdrawiam). Smart przez cały ten okres chodził fajnie i chociaż czasem miewał scinki w działaniu to znalazłem na to sposób i owe zawieszki nie są już takim problemem:) Problem pojawił sie dziś ...
Czytaj więcej : Problem z moim ZTE v965 | Wyświetlone : 3797 | Odpowiedzi : 36

hamer h1

Witam wszystkich, jestem nowy na forum, no i oczywiście mam problem z hamerem h1, a mianowicie bardzo słabo słysze rozmówce pod czas rozmwy, da się coś z tym zrobić?
Czytaj więcej : hamer h1 | Wyświetlone : 917 | Odpowiedzi : 3

Mlais mx28

Szukam kogoś, kto ma telefon MLAIS MX28 i mógłby odsprzedać mi baterię do tego modelu. Mój telefon przyszedł bez baterii (szwajcarska poczta zabrała ze względu na "niebezpieczeństwo"), sprzedawca nie prowadzi wysyłki pojedyńczych rzeczy, w internecie nie znalazłam nigdzie tej baterii, w komisach powiedziano mi, że nie ma zamiennika. Czy ktoś może mi pomóc?
Czytaj więcej : Mlais mx28 | Wyświetlone : 906 | Odpowiedzi : 2

Problem z mikrofonem ZTE z5s

Witam mam problem otóż kiedy rozmawiam mój odbiorca mnie nie słyszy, dopiero kiedy przyłoże bardzo blisko telefon do ust mozna się jakoś dogadać ale praktycznie musze go trzymac przy ustach i dosłownie sie wydzierać nie wiem czym może to byc spowodowane. Przy nagrywaniu filmów czy przy nagrywaniu dyktafonem wszystko jest okej jak nalezy tylko z rozmowami jest ciężko moze wina jakiegoś czyjnika albo soft padł nie mam pojęcia. Prosze bardzo o pomoc. ...
Czytaj więcej : Problem z mikrofonem ZTE z5s | Wyświetlone : 941 | Odpowiedzi : 0

GPS w procesorach MTK.

Mam v967s opartego na procesorze MTK6589 i co do działania GPS w tym modelu mam wiele zastrzeżeń. Słyszałem, że starsze procesory MTK (w tym mój) mają problemy z GPS, ale interesuje mnie czy ten problem został wyeliminowany lub przynajmniej zniwelowany w nowszych modelach, np. ośmiordzeniowych MTK6592?
Czytaj więcej : GPS w procesorach MTK. | Wyświetlone : 1300 | Odpowiedzi : 4

Przypadkiem skasowałem konto na aliexpress

Tak jak w tytule.
Dostałem masę spamu od alibaba.com, moja pierwsza myśl skąd mają mój adres email, po krótkim namyśle skasowałem konto, nawet przez myśl mi nie przeszło, że to oni odpowiadają za aliexpress. Więc tak durnym sposobem skasowałem konto na aliexpress a dnia 17 lipa kupiłem telefon (sic!) jeszcze nie dotarł. Teraz kurna nie wiem co zrobić, do kogo pisać...
Aktualnie mój status z r4v.pl wygląda tak:
1 Shipment Submitted 2014-07-23 18:30:00 Transit
2 ...
Czytaj więcej : Przypadkiem skasowałem konto na aliexpress | Wyświetlone : 1170 | Odpowiedzi : 6

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579