Cześć wam!
Dawno mnie tu nie było, jednak postanowiłem napisać ponieważ mam problem który niespodziewanie jawił sie na moim ZTE v965 dlatego prosił bym o wsparcie. Krótko, smart posiadam już będzie około roku jak nie rok , w zamówieniu pomagał mi bartezzz(którego zresztą pozdrawiam). Smart przez cały ten okres chodził fajnie i chociaż czasem miewał scinki w działaniu to znalazłem na to sposób i owe zawieszki nie są już takim problemem:) Problem pojawił sie dziś kiedy to telefon ładowałem normalnie zresztą tak jak zawsze , ale gdy po pewnym czasie powiedziałem mamie by odłączyła i mi go przyniosła , wtedy właśnie pojawił sie problem a mianowicie :
Ni z tego ni z owego smart przestał wyszukiwać sieć , karte sim (próbowałem już wyjmować simke i wkładać ponownie , ponieważ podobny klopot miałem raz kiedyś wcześniej, wyjęcie i włożenie karty pomogło , teraz niestety to nie skutkuje) i albo załapuje wpisanie kodu pin i są "połączenia alarmowe" lub wcale nie wczytuje nawet kodu pin , w obydwu zaś przypadkach wywala mase powiadomień o przerwanym procesie google.. Jeśli jednak poprosi o wpisanie kodu pin to w miejsce gdzie powinna występować sieć , jest czerwone kółeczko przekreślone , tzn tak jakby po prostu kart nie widziało.. próbowałem przekładać w drugą kieszonke i to samo , albo prosi o pin i jest czerwone kółeczko albo wogule omija ten krok i wywala dalej procesy googla.. ktoś wie co sie mogło stać ? bardzo prosze o jakiekolwiek podpowiedzi.
Pozdrawiam
Kim