Teraz jest 28 kwi 2025, o 02:09

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

aukcja

Witam jestem nowy na forum i jestem troche siny w tym wszystkim i chcialbym sie troche poradzic.
a mianowicie zakupilem w ostatnia sobote 2 rzeczy i przy jednej przed wczoraj wyswietlila sie wiadomosc tak jakby zostala wyslana bo podano numer wysylki RC834266755CN i ze wyslana z Zhenyun hu. i ze od 3 do 10 dni po sprzedawcy statków z produktu, można śledzić informacje o wysyłce w następujących witrynach: Chiny postu Air Mail Strona WWW Miejsce ...
Czytaj więcej : aukcja | Wyświetlone : 1014 | Odpowiedzi : 5

imperius energy - sprawny aparat ?

Witajcie ,
drugi dzień już jestem posiadaczem imperiusa en3rgy , natknąłem się na jeden problem z aparatem , a mianowicie :
co chwila samoczynnie wyostrza obraz tzn. na ekranie pojawia się taka zielona ramka (kwadratowa) przy każdej próbie wyostrzenia tel wydawał specyficzny dźwięk(takie kliknięcie) zdołałem sprecyzować skąd one dochodzi a dochodzi z soczewki aparatu (nie wiem czy dobrze to ująłem w każdym bądź razie z aparatu) wpatrując się w ową soczewkę zauważyłem że wraz z ...
Czytaj więcej : imperius energy - sprawny aparat ? | Wyświetlone : 993 | Odpowiedzi : 0

adres do odesłania

witam kupiłem telefon który chcę odesłać z ali sprzedający się zgodził i dał mi adres :

Contact Name: liu yong song Address: 1D50,Building D, Longsheng Phone Accessory City,Huafabei Rd, Huaqiang North, Futian, Shenzhen, Guangdong Province, China Zip Code: 518031 Tel:0755-82737571 Mobile: 82737571

Teraz pytanie żeby to odesłać POCZTĄ POLSKĄ paczka tzreba wypełnić druk czy dane dobrze są wpsiane chodzi głownie o pozycje nr 3 miasto i kod pcoztowy troche długi ten adres

IMIĘ I NAZWISKO ...
Czytaj więcej : adres do odesłania | Wyświetlone : 1026 | Odpowiedzi : 6

podrobiony mi3

witam . kupiłem na ali xiaomi mi3 za 360 $ , niestety okazała się to idealna podróbka ale nie oryginał. sprzedający chce zebym mu go odesłał to wtedy dopiero zwróci mi pieniadze . problem jest w tym czym mam to wysałć zeby doszło szybki sprawnie i niedrogo , oraz czy musze zakładać spór zeby odzyskac pieniadze ??\
Czytaj więcej : podrobiony mi3 | Wyświetlone : 8024 | Odpowiedzi : 75

Nadajnik Play - VECTRA mobilny internet

Witam

Czy mobilny internet z VECTRY bedzie mi dzialal na drugim slocie sim w chinskim telefonie WDCMA 2100 mhz? NApisalem do dzialu techniczngo i odpisali mi ze mobilny internet vectry dziala w hspa+ i korzysta z nadajnikow sieci PLAY. A wiec bedzie dzialac? Konkretniejszych informacji nie jestem w stanie od nich uzyskac...;/
Czytaj więcej : Nadajnik Play - VECTRA mobilny internet | Wyświetlone : 883 | Odpowiedzi : 2

Problem z CallRecorder na THL W100S

Mam problem z nagrywaniem na moim THL W100s, dokładnie chodzi o tą aplikację: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=pl
Próbowałem już wszystkich ustawień, i kernela, jak i standardowej aplikacji wraz z każdym źródłem dźwięku. I niestety nic, nie nagrywa.
Ma ktoś jakiś pomysł lub sposób?
Czytaj więcej : Problem z CallRecorder na THL W100S | Wyświetlone : 1044 | Odpowiedzi : 0

Problem z telefonem iPhone 5S/C:)

IMG_20140427_185029.jpg
Witam
Dostałem taki telefon jako ciekawostkę z Chin
Na pudełku wiadomo iPhone 5S nawet numery seryjne są na nalepce od spodu pudełka:)
a w telefonie w ustawieniach jest napis iPhone 5C
Wiadomo że to podróbka albo nawet nieudana bo z zew bardzo się różni.

mam z nim problem bo po włączeniu widzę menu mogę w nie wejść i po nim się poruszać,
mogę nawet wykonać połączenia i działa telefon.
problem jest ...
Czytaj więcej : Problem z telefonem iPhone 5S/C:) | Wyświetlone : 3141 | Odpowiedzi : 31

Pomocy !!! iPhone 5s gubi zasięg

witam
od 2 dni mam w posiadaniu podróbe iPhone 5s, system operacyjny jaki jest tam wgrany to android 4.2 lecz jest skórka z iPhone.
Problem mam taki że gdy wsadziłem karte micro sim to mi jej nie wyszukuje cały czas pisze no sim lub no service. gdy włączam i wyłączam tryb samolotowy niczym to nie skutkuje cały czas tak samo raz na ileś pojawia się zasięg na chwile i znowu ginie. Co mam z tym ...
Czytaj więcej : Pomocy !!! iPhone 5s gubi zasięg | Wyświetlone : 3149 | Odpowiedzi : 4

com.google.process.gapps has stopped

Witam
Wyskakuje mi komunikat "Unfortunately, the process com.google.process.gapps has stopprd" Komunikat wyskakuje podczas próby synchronizacji kontaktów z telefonu z googlem. Wszystkie podpowiedzi jakie znalazłem w sieci związane są z problemem że nie można wejść do sklepu Play. Podpowiedzi prowadzą do aplikacji i resetu ich ustawień lub do znalezienie w aplikacjach menadżera ściągania i włączenia go - niestety to nie działa i mój problem występuje przy synchronizacji kontaktów a nie przy włączaniu sklepu Play.

Bardzo proszę ...
Czytaj więcej : com.google.process.gapps has stopped | Wyświetlone : 1133 | Odpowiedzi : 1

Słuchawki

Mam zamiar kupić jakieś słuchawki douszne do 10$.Jakie możecie polecić.Nie jestem audiofilem.
Czytaj więcej : Słuchawki | Wyświetlone : 2223 | Odpowiedzi : 22

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570