Teraz jest 27 kwi 2025, o 17:00

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Czy popełniłem błąd i to tylko podróba lenovo?

Kupiłem na szybko w dzisiejszej promocji
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A ... 77314.html
i teraz wydaje mi się że to podróbka lenovo. Płatność kartą w trakcie potwierdzania.
Czy dobrze wydajemi się że to podróbka. Jeżeli podróbka jak odkręcić zakup?
Czytaj więcej : Czy popełniłem błąd i to tylko podróba lenovo? | Wyświetlone : 1633 | Odpowiedzi : 8

Problem z karta SIM

Mam telefon Zopo C2 i mam problem z karta sim - uzywam dwoch kart SIM, jedna dziala ok, a druga czasem ma tak ze niby jest zasieg ale nie moge wyslac smsa ani zadzwonic i do mnie tez nikt nie moge zadzwonic. pomaga dopiero rebooot albo wylaczenie telefonu. Moze ktos mial podobny przypadek i wie co to moze byc?
Czytaj więcej : Problem z karta SIM | Wyświetlone : 1402 | Odpowiedzi : 0

kolega leci do Chin

Koledzy fumfel leci do Chin i może mi przywieść jakaś słuchawkę (myślę , że mogę wydać ze 200$) co mu kazać przywieść?
Z góry dziękuje za podpowiedź...
Czytaj więcej : kolega leci do Chin | Wyświetlone : 1523 | Odpowiedzi : 9

Ciemne zdjecia w aplikacjach Lenovo a820

Witam!
Otórz mam taki problem, że gdy chcem zrobić zdjęcie przez jakąś apliklacje (snapchat, instagram) to jest ono bardzo mocno przyciemnione i w ogóle mało co widać. Myślicie, że dałoby rade rozwiązać ten problem nie wgrywając kolejnego roma? Np. żeby zmienić coś w opcjach, albo coś dograć? Przez ten problem już 2 razy zmieniałem ROMa i dalej nic :l ... Ktoś pomoże? :P
Czytaj więcej : Ciemne zdjecia w aplikacjach Lenovo a820 | Wyświetlone : 1723 | Odpowiedzi : 0

Rootowanie Cubota P9

Pare dni temu doszedł mój Cubot P9 i mam problem bo on nie ma zrobionego roota... Jak zrobić go zrootować?
Czytaj więcej : Rootowanie Cubota P9 | Wyświetlone : 1301 | Odpowiedzi : 2

Huawei g610s

Witam, posiadam telefon g610s od tygodnia. Chętnie wymienię się uwagami i spostrzeżeniami.
Czytaj więcej : Huawei g610s | Wyświetlone : 1443 | Odpowiedzi : 0

IDEM A3 digitizer KUPĘ

Witam
mam nadzieje że piszę w dobrym miejscu jak nie to prosze moderatorwo o przeniesienie wątku

Potrzebuje do swoejgo chinola który nazywa się IDEM A3 dokładnie o takim modelu GRW036YT01A
jak na tej stronie http://item.taobao.com/item.htm?spm=a23 ... 6325140201
czy ktoś moze mi pomóc w zakupie moze ktos będzie robił zakupy i domowił by mi ten ekran lub inne propozycje
Może jest jakiś sklep w polsce gdzie można to kupic
Czytaj więcej : IDEM A3 digitizer KUPĘ | Wyświetlone : 1426 | Odpowiedzi : 0

Karta SD do telefonu

Witam jeśli zły dział to prosiłbym o przeniesienie :) i z góry przepraszam jeśli w złym piszę.

Mianowicie chodzi mi o kartę sd class 10 oczywiście zamawianą z Chin tylko mam pewien problem ponieważ pisałem do chińczyka z tej aukcji
Code: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/ADATA-64GB-32GB-16GB-8GB-4GB-Class-10-Micro-SD-Card-Memory-Flash-SDHC-TF-Cards/896038966.html

o prędkość karty 32gb i odpisał że zapis to 4-6mb a odczyt 10-12mb a jest napisane ze class 10.

Moje pytanie brzmi gdzie można np poza Ali kupić takie karty które będą miały class ...
Czytaj więcej : Karta SD do telefonu | Wyświetlone : 3033 | Odpowiedzi : 13

DHL ODPRAWA CELNA GALAXY S4

Hej, zamówiłem telefon GALAXY S4 z aliexpress z wysyłką DHL, po telefonie od pana z dhl i podanie mu moje emaila dostałem dokument upoważniający do odprawy celnej, oczywiście wszystko wypełniłem, ale mam jeszcze podać w wiadomości cytuję: "- co jest zawartością przesyłki, poproszę o tą informację w treści e-maila zwrotnego(Co to za towar? Z jakiego materiału jest wykonany? Do czego służy?)

- przesłanie potwierdzania przelewu za towar / screen z aukcji" Co najbezpieczniej podać? ...
Czytaj więcej : DHL ODPRAWA CELNA GALAXY S4 | Wyświetlone : 3625 | Odpowiedzi : 14

Anulowanie zamówienia - co z pieniedzmi

Witam serdecznie

Tydzien temu kupiłem http://www.aliexpress.com/item/JiaYu-G3 ... 78807.html za 155$. Sprzedawca wydawał się być sprawdzony 98% pozytywnych ale leci w ch*ja niemilosiernie i strasznie mnie to irytuje. W opisie bylo napisane oczywiscie in stock, czekam dwa dni napisalem do niego i odpisal ze to zamowienie pre-sell, no dobra to spytalem sie kiedy mniejwiecej bedzie telefon u niego, odpisal ze ASAP, ponowilem pytanie czy to miesiac, rok, trzy dni, znow ...
Czytaj więcej : Anulowanie zamówienia - co z pieniedzmi | Wyświetlone : 1392 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570