Teraz jest 16 maja 2025, o 06:10

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

kiepska jakość słuchawek

Słuchawki mają kiepską jakość, ale po naciśnięciu przycisku odbierz na słuchawkach jest normalny dźwięk. Co zrobić?
Czytaj więcej : kiepska jakość słuchawek | Wyświetlone : 1538 | Odpowiedzi : 8

Contact Menager - aktualizacjalenovo A850

Witam, dostałem kilka dni temu telefonik z chin, ogólnie chyba każda aplikacja, wszytko na nim działa, nie wszystko jest po polsku są też angielskie napisy
Z każdym zalogowaniem do Wi-Fi proponuje mi aktualizację contact menagera z wersji 1.12.512.0729.f9eld na wersję 1.18.602.131230.8e424b9_hdpi I moje pytanie jest taki czy jak zrobię akutalizację to zmieni mi się jezyk w contact menagerze i bede mieć np wszystko po angielsku? Czy może to negatywnie wypłynąć na użytkowanie telefonu ? Czy ...
Czytaj więcej : Contact Menager - aktualizacjalenovo A850 | Wyświetlone : 812 | Odpowiedzi : 1

gps tracker szukam

Duzo tu ludzi, byc moze ktos podzieli sie doswiadczeniem/uzytkuje
Szukam lekkiego (a wiec i malego) GPS trackera, jesli ktos ma doswiadczenie - to prosze :-) o podzielenie sie nim

Glowne zalozenie maly i LEKKI - i z GPS (a nie z agps)

wiadomo chyba dlaczego, gps to dokladnosc kilku metrow, a agps to czasami kilkaset (mozna odszukac auto - ale nie zgubiony model)
fajnie jakby mial soft ...
Czytaj więcej : gps tracker szukam | Wyświetlone : 1015 | Odpowiedzi : 0

Widzę ciemność!MT6589clone S4 PROSZĘ O POMOC!!

Witam!
Przed kilkoma dniami kupiłem łepkowi na stronie Efox clona s4 MT6589(pod baterią na naklejce Model H9500?,i teraz bądz mądry który z tych numerów jest ważniejszy).Telefon niczego sobie,ładny z wyglądu,cienki itd.Śmiga jak rakieta...a właściwie śmigał jak rakieta bo po 3 dniach chłopak wraca ze szkoły zapłakany(myślę sobie buchneli mu go :lol: ),pytam co się stało?,odpowiedź:nic nie widać na wyświetlaczu.Nie wiem ile w tym prawdy, ale chłopak twierdzi ...
Czytaj więcej : Widzę ciemność!MT6589clone S4 PROSZĘ O POMOC!! | Wyświetlone : 896 | Odpowiedzi : 4

Wyłącznik czasowy

Czy istnieje jakaś aplikacja dzięki której będę mógł ustawić np. godzinę włączenia i wyłączenia trybu samolotowego o ustalonych przeze mnie wcześniej porach?
Czytaj więcej : Wyłącznik czasowy | Wyświetlone : 1953 | Odpowiedzi : 3

Kopia zapaoswa S4 Clone

Witam serdecznie, mam pytanie do użytkowników forum - Jak zrobić kopię zapasową i czym ją później ewentualnie otworzyć , aby przywrócić telefon do stanu w którym był , gdy została zrobiona kopia?
Otóż, na moim S4 gdy zaktualizuję system to nie da się używać aparatu i trzeba bawić się FlashToolem i tak dalej, a chciałbym , aby kopia którą zrobię, nawet po niechcącym zaktualizowaniu mogła zostać przywrócona z poziomu telefonu.
Albo po prostu czy da ...
Czytaj więcej : Kopia zapaoswa S4 Clone | Wyświetlone : 953 | Odpowiedzi : 6

Gionee V182 - potrzebna pomoc z Androidem

Witam szanownych kolegów, bardzo proszę o pomoc z takim o to problemem:
Będąc w Chinach (jeżdżę tam służbowo) kupiłem smartfon Gionee v182, nie był to może wysoki model, ale "urzekła" mnie w nim 4000mAh bateria, i faktycznie trzyma blisko dwa tygodnie przy normalnym użytkowaniu. Ale dwie rzeczy mi w tym telefonie strasznie nie pasują:
Po pierwsze, klawiatura nie przekręca się na bok w trakcie pisania sms (we wszystkich innych opcjach ekran zawsze się przekręca , ...
Czytaj więcej : Gionee V182 - potrzebna pomoc z Androidem | Wyświetlone : 934 | Odpowiedzi : 0

850MHz vs 900MHz

Czy wiecie może czemu telefony wspierają WCDMA na częstotliwości albo 850MHz albo 900MHz ? Czemu nie mają i tej i tej częstotliwości ?
Czytaj więcej : 850MHz vs 900MHz | Wyświetlone : 909 | Odpowiedzi : 2

DObry kom do 1100 zl.

Szukam dobrego koma do 1100 - 1200 zl. (za wiecej kupie se chocby gs4 - przynajmniej sprawdzony)
Musi miec:
- 2gb ram
- 2 karty sim (chodzi o aero2)
- full hd
- pamieci min. 8 gb
- procesor 4 rdzeniowy (norma jak na te czasy)
- aparat nie gorszy niz 13 mpix (tyl) / przod min. 2 mpix
- no i bateria... no zeby ten dzien wytrzymal... wiec pewnie z min. 2000 mah
- ...
Czytaj więcej : DObry kom do 1100 zl. | Wyświetlone : 895 | Odpowiedzi : 3

Start S7589 Ekran Problem

Witam mam po upadku star S7589 i szukam do niego ekranu z dygitalizerem
Czytaj więcej : Start S7589 Ekran Problem | Wyświetlone : 992 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572