• Reklama

Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut

Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut

Postprzez Gacaek » 10 sty 2019, o 21:49

Hejka!
Posiadam Jiayu S3 z ROMem Pavlika (KitKat). Aplikacja Revolut nie obsługuje tej wersji systemu i nie mogę zamówić karty fizycznej ani wirtualnej, bo pojawia się błąd "niestety coś poszło nie tak, proszę spróbować później" (potrzeba co najmniej Android 5.0 Lollipop, helpdesk twierdzi, że nie obsługują Kit Kat). Czy ktoś miał taki sam kłopot? Jaki ROM (co najmniej Android 5.0 Lollipop) lub rozwiązanie polecacie?
Gacaek
 
Posty: 7
Dołączył(a): 14 maja 2016, o 15:19
Telefon:: Jiayu S3 3GB

Reklama

Re: Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut

Postprzez INTseed » 10 sty 2019, o 22:32

Przez przeglądarke nie idzie zamówić?
INTseed
VIP
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 23

Re: Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut

Postprzez existe » 11 sty 2019, o 00:03

INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

to sie zamawia w applikacji
ale widze, ze android 5 czy tez miui 8 sa do sciagniecia
no dzisiaj takie czasy, ze nawet android 5 zaczyna byc juz na wyginieciu
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2222
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 08:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 58
Telefon:: byl:米jest redmi5plus
ROM: miui10

Re: Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut

Postprzez INTseed » 11 sty 2019, o 00:22

Zawsze można zalogować się u kogoś na te 15min
INTseed
VIP
 
Posty: 1048
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 23

Re: Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut

Postprzez existe » 11 sty 2019, o 01:01

INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



co prawda to prawda !!
:-)
przeciez nie napisal, ze nie dzialja inne funkcje - tylko, ze w tej materii problem, wiec po co kombinowac :-)) i jeszcze nowy kupowac w tym celu :-)))

==============
no ale faktem jest, ze android 4 - to dzisiaj juz ... nie te czasy,
ja z powodu aplikacji wymienilem telefon niedawno, choc mialem android 5, to okazal sie za slaby
wiec na zapas wzialem juz z android 8,
ciekawe co wczesniej padnie, wymagania systemowe, czy sam telefon :-))
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2222
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 08:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 58
Telefon:: byl:米jest redmi5plus
ROM: miui10

Re: Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut

Postprzez Gacaek » 18 lis 2019, o 19:03

Zainstalowałem ROM https://forum.xda-developers.com/jiayu- ... 3-t3706919. Na początku Revolut działał. Po resecie/flaszowaniu na ten sam ROM (bug związany z bootloopem do recovery) w Play Store wyskakuje komunikat o niezgodnści urządzenia. Wie ktoś jak to naprawić? Istnieje jakiś lepszy ROM?
Gacaek
 
Posty: 7
Dołączył(a): 14 maja 2016, o 15:19
Telefon:: Jiayu S3 3GB


Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama