Teraz jest 27 kwi 2025, o 17:07

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Problem z przyciskiem menu w A7100

Witam, mam problem związany z przyciskiem dotykowym "Menu". Na początku użytkowania smarta zdarzało się, że przycisk przestawał działać po restarcie wszystko wracało do normy. Podczas nawiązania połączenia sam się uaktywniało menu. Teraz od kilku dni raz na jakiś czas się włączy i cisza :-( . Co może być przyczyną tej niedogodności?, czy jest możliwość przepisania np. do przycisku Home funkcji menu?, co trzeba zrobić. Ogólnie bardzo dobrze ...
Czytaj więcej : Problem z przyciskiem menu w A7100 | Wyświetlone : 796 | Odpowiedzi : 1

factory reset a aplikacje

Witam,
mam telefon Overmax Vertis 2. Po dokonaniu 'factory reset' wciąż pozostały aplikacje które zainstalowałem przed resetem. Jak zrobić format systemu, żeby został czysty - żeby nie powiedzieć świeży - telefon? Chodzi mi o te aplikacje, bo wszystkie ustawienia osobiste itd zostały wyczyszczone.
Dziękuję z góry za wszelkie wskazówki.
Czytaj więcej : factory reset a aplikacje | Wyświetlone : 3470 | Odpowiedzi : 6

GT-A7100

Witam, mam pytania: gdzie szukać sterowników do tego smarta?, jak zrootować ten model?, jak zrobić aktualizację?
Czytaj więcej : GT-A7100 | Wyświetlone : 917 | Odpowiedzi : 0

Wyłączenie czujnika ALS(czujnik świała)

Witajcie,
Jestem posiadaczem Inew I2000, niestety czujnik ALS podczas rozmów mnie irytuje. Przykładam telefon do ucha telefon się ściemnia, niestety podczas odstawienia go wyświetlacz jest ciągle czarny. Jest to bardzo irytujące, bo nie mogę zakończyć rozmowy. Czy da się ten czujnik w jakiś sposób wył? Szukałem w ustawieniach, ale niestety nic nie znalazłem.
Czytaj więcej : Wyłączenie czujnika ALS(czujnik świała) | Wyświetlone : 925 | Odpowiedzi : 3

[S4 clone] Problem z aparatem

Witam, mam taki oto problem:
Galaxy s4 clone, nie wiem jak sprawdzić ROM.
Aparat robi zdjęcie, lecz nie zapisuje go. Wyświetla się jedynie jako szara miniaturka zajmująca 20kb. Kamera nagrywa normalnie, bez żadnych przeszkód iu zapisuje film. Wydaje mi się że może to być wina Romu, lecz czy ktoś byłby w stanie pomóc?
Czytaj więcej : [S4 clone] Problem z aparatem | Wyświetlone : 943 | Odpowiedzi : 0

Problem z zapłatą na aliexpress

Witam forumowiczów jestem tu nowy, i będę tu teraz czasami uczęszczał.
Mam problem z zapłatą na aliexpress.
Założyłem tak jak było we wskazówkach na tym forum, e-konto w mbanku, i wirtualną kartę rozliczaną w $.
Kartę aktywowałem, i przelałem na nią 300zł.
Zakupy na alie... zrobiłem za 15$ bo zamówiłem taki jeden kontroler jak na razie na próbę.
Wybieram płatność Visa
Wpisuję imie i nazwisko
card No. 4281 xxxx xxxx 5133
Expiration Date 02.14
no ...
Czytaj więcej : Problem z zapłatą na aliexpress | Wyświetlone : 1973 | Odpowiedzi : 7

Podłączenie klawiatury fizycznej

Mam klawiaturkę do dongle, tu nie ma problemów bo mk908 ma OTG ale mój ts7 już OTG nie posiada (nie udało mi się tej funkcji uruchomić :( ) i nie mam możliwości podpiąć nadajnika, który jest dołączony do klawiatury.
Jest możliwość podłączenia jej bez adaptera? Bluetooth telefonu jej nie widzi.
klawiatura to: quer kom0331
Czytaj więcej : Podłączenie klawiatury fizycznej | Wyświetlone : 912 | Odpowiedzi : 1

Problem z Play Store

Mam pewien problem, otóż nie mogę nic pobrać ze sklepu play. W play wchodzę normalnie, wybieram aplikację, akceptuję i jedyne co się dzieje to pojawia się pasek instalowania. Nic więcej się nie dzieje. :cry:
Telefon Xiaomi RR.
Czytaj więcej : Problem z Play Store | Wyświetlone : 986 | Odpowiedzi : 9

MTK Brick Szukam Specjalisty POMOCY!

Witam , no i stało się. Chyba wgrałem zły rom przez flashtoola. Teraz po włączeniu telefonu MTK6589 S4 nie ma znaku życia , nawet nie wchodzi menu CWM przy vol - i power on, jedyny znak to rozjaśnienie ekranu . Na szczęście da się podłączyć pod PC i jest różnie łączony, czasami jako nieznane urządzenie, czasem jak MEDIATEK COM 5, czasem jakby nie było sterowników ... Czy jest szansa na jakiekolwiek przywrócenie życia telefonowi ? ...
Czytaj więcej : MTK Brick Szukam Specjalisty POMOCY! | Wyświetlone : 2161 | Odpowiedzi : 23

Serwis GSM Warszawa

Witam,

mam problem z płytą główną w moim zopo c2, nie ładuje mi baterii mimo że wszystko działa jak należy, jedyny błąd to brak ładowania baterii. Próbowałem sam znaleźć problem ale nic z tego. Czy zna ktoś dobry serwis w Warszawie lub okolicach który miałby narzędzia sprawdzić felerny telefon?

z góry dzięki za pomoc!
Czytaj więcej : Serwis GSM Warszawa | Wyświetlone : 1044 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570