Teraz jest 27 kwi 2025, o 17:04

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Ustawienie dzwonka/ wibracji.

Telefon jak w profilu ale to raczej dotyczy większości telefonów z dual sim.
Mam dwie karty sim, chciałbym by pierwsza karta miała tylko wibrację (i/lub inny dzwonek niż drugi slot) a druga włączony dźwięk. Da się tak?
Czytaj więcej : Ustawienie dzwonka/ wibracji. | Wyświetlone : 914 | Odpowiedzi : 1

Najlepszy aparat

Witam, który Waszym zdaniem z oferowanych przez chińczyków telefonów ma najlepszy, najbardziej zaawansowany aparat. Oczywiście chodzi mi tutaj o kwestię jakości wykonywanych zdjęć. Wiem, że po telefonach cudów nie ma się co spodziewać jednak mimo wszystko - który z nich robi zdecydowanie najładniejsze fotki i filmy? Pytam, bo dość często używam aparatu w telefonie i w zasadzie wystarcza mi ten sposób na tyle, aby nie myśleć o aparatach kompaktowych czy lustrzankach.
Czytaj więcej : Najlepszy aparat | Wyświetlone : 938 | Odpowiedzi : 2

Mediatek MT6589

Witam sedrecznie, chciałem zapytać czy są jakiekolwiek szanse na wgranie oprogramowania do mediateka z POZIOMU TELEFONU , np przez mobileuncle , jak sprawdzić czy jest root ( z poziomu telefonu ) proszę o szybką odpowiedź. System jako plik img, screen . Takie coś muszę wgrać z poziomu telefonu , gdyż komputer nie wykrywa telefonu we FlashToolu.
Czytaj więcej : Mediatek MT6589 | Wyświetlone : 1194 | Odpowiedzi : 7

Dziwne paski podczas uruchamiania telefonu

Kupiłem na Ali telefon Amoi A862W.

Podczas uruchamiania telefonu pojawiają mi się paski dziwne paski, tak, jakby ekran miał wtedy problemy z odświeżaniem. Po zablokowaniu i odblokowaniu ekranu (ekran się wyłączy) sytuacja wraca do normy i na ekranie nie ma już więcej tych pasków.
Zdjęcia ukazujące problem:
przed zablokowaniem ekranu: http://i.imgur.com/z4ZPTV4.jpgv i http://i.imgur.com/HZzxOTp.jpg (proszę o oglądanie w 100% rozmiarze)
po zablokowaniu i odblokowaniu: ...
Czytaj więcej : Dziwne paski podczas uruchamiania telefonu | Wyświetlone : 893 | Odpowiedzi : 2

Awaria AREO2 w całym kraju

Nastąpiła awaria AREO2 w całym kraju,
Nadal występują utrudnienia w dostępie do internetu w niektórych rejonach Polski.

Code: Zaznacz cały
http://www.wykop.pl/ramka/1818884/powazna-awaria-sieci-aero2-13-stycznia-2014/

Code: Zaznacz cały
http://www.telix.pl/artykul/awaria-sieci-aero2-w-calym-kraju?-3,58976.html
Czytaj więcej : Awaria AREO2 w całym kraju | Wyświetlone : 946 | Odpowiedzi : 5

Nieznany kod błędu podczas instalacji aplikacji: "-24"

Witam. Podczas instalacji niektórych aplikacji ze Sklepu Google Play np. GG czy Facebook Messanger pojawia mi się taki błąd:

Nieznany kod błędu podczas instalacji aplikacji: "-24"

Aplikacje nie chcą się zainstalować. Co robić?

Posiadam telefon ZTE v987 z android 4.1.2, V1.0MOD by BM (23-04-2013)
Czytaj więcej : Nieznany kod błędu podczas instalacji aplikacji: "-24" | Wyświetlone : 17207 | Odpowiedzi : 5

Program do obsługi telefonu z poziomu PC

Witam, mam pytanie odnosnie programu do obslugi telefonu model to i9082 jak instalowalem telefon to musialem pobrac sterowniki i z folderu je istalowalem zainstalowalo sie jako Mtk65xx, chodzi mi o dostep do pamieci telefonu, jezeli jest mozliwosc dostepu do pamieci wlasnej telefonu bez programu to prosze mi powiedziec jak, po zainstalowaniu telefonu i sterownikow pojawil sie dostep tylko do karty SD. Pozdrawiam jezeli jakies pytania co do aukcji gdzie kupilem itd to prosze zadawac. A ...
Czytaj więcej : Program do obsługi telefonu z poziomu PC | Wyświetlone : 1327 | Odpowiedzi : 6

No1 S6 BRICK??

Witam. Posiadam od dawna telefon marki NO1 S6 i wczoraj chcialem wgrac sobie rom liorsa z mychinesephone.com dostepny dla tego telefonu programem SP FLASH TOOL . Wszystko ładnie się zaintalowało wyskoczyło zielone kółko. Odłaczam tel od usb i zero reakcji na cokolwiek. Świeci się tylko mała czerwona dioda obok sluchawki. Jak podłączam tel. pod kompa to mi go wykrywa jako MTK USB PORT albo MTK PRELOADER .Wywala błędy 4032 albo 4001 .Podobno trzeba miec jakiś ...
Czytaj więcej : No1 S6 BRICK?? | Wyświetlone : 3977 | Odpowiedzi : 29

Sprawdzenie telefonu

Witam
Zakupiłem niedawno klona Galaxy Note 2 i mam pytanie. Jakim programem można sprawdzić w telefonie jaki posiada procesor, ile ramu itp. Sprawdzałem dwoma, ale padały w nich różne wartości. Pytam ponieważ wydaje mi się że sprzedający podał na aukcji nieprawdziwe wartości tego telefonu.
A może jest ktoś z Warszawy lub okolic aby mógł sam ocenić co ten telefon posiada.
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Sprawdzenie telefonu | Wyświetlone : 2494 | Odpowiedzi : 11

OTG w telefonie bez ...

Zrobiłem sobie roota... wszystko fajnie pięknie szło. Szczęśliwy w skrzynce zobaczyłem, że przyszedł kabel OTG typu Y zainstalowałem USB OTG helper ale telefon nie wykrywa sprzętu, ani myszki ani pendrive.
Próbowałem innych appek ale tez nie rusza. Robił ktoś to w telefonie, który teoretycznie nie obsługuje tej funkcji?
Czytaj więcej : OTG w telefonie bez ... | Wyświetlone : 1058 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570