Teraz jest 28 kwi 2025, o 11:30

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Kazam X4.0 nie działa mikrofon,tylko przy rozmow

Witam
kolega ma telefon kazam tropper x4.0 przestał działać mikrofon podczas rozmów i np. przy wyszukiwaniu w google.
W Dyktafonie normalnie działa mikrofon. Jakiś problem ze sterownikiem może, podczas rozmowy słychać eho.
mam pomysł by podmienić jakiś sterownik czy systemową aplikację, proszę o pomoc wtym przypadku. Telefon specjalnie do tego
z rootowałem. W razie nie mocy odinstaluje roota, przywróce wszystko do stanu orginalnego i oddam na gwarancję.
Czytaj więcej : Kazam X4.0 nie działa mikrofon,tylko przy rozmow | Wyświetlone : 1306 | Odpowiedzi : 0

przycisk menu

Witam,
Zakupiłem TCL idol x, wgrałem sobie rom z polskim językiem i mam problem bo obecnie nie mam przycisku menu (ten srodkowy na ekranie)Obrazek
i wszystkie aplikacje są na przesuwalnych ekranach, a wolałbym mieć je w takim standardowym menu, ktoś wie jak go dodać?
Czytaj więcej : przycisk menu | Wyświetlone : 905 | Odpowiedzi : 2

HDC NOTE 3

Witam, mam problem z procesem tapety i pasku stanu.

Przypadkiem usunąłem proces process.andorid.systemui który odpowiada za tapete i pasek powiadomień, nie moge teraz zmienić tapety oraz rozwinąć pasku stanu. CO teraz nowy rom tylko wchodzi w gre ?
Nie można uruchomić twardego restartu ( volum+power) w ogóle nie reaguje..
Czytaj więcej : HDC NOTE 3 | Wyświetlone : 950 | Odpowiedzi : 0

Jiake jk12 bez pl

pytanie do was za 100pk czy da sie wgrac w ten sprzet pl jezyk? morelocale zmienil mi podstawe lokalizacji rota zrobilem ale bez pl jakos tak kiepsko to wyglada prosze o porade.
Czytaj więcej : Jiake jk12 bez pl | Wyświetlone : 899 | Odpowiedzi : 5

H7100W 5.5" MTK6582 - Wasze opinie

Witam, przymierzam sie do zakupu naprawde niedrogiego smartfona jakim jest H7100W z tej aukcji:
http://www.geekbuying.com/item/H7100W-5-5Inch-MTK6582-Quad-Core-SmartPhone-IPS-FWVGA-Screen-512MB-4GB-8-0MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Black-325365.html

Jednak z racji ze jestem w tym zielony, a nie ma na internecie zadnej opinii na temat tego telefonu (wyskakuja same zarowki;)) postanowilem zapytac sie o to Was - co uwazacie na jego temat? Ja patrze tylko po wielkim ekranie - nie gram na telefonie, jak juz to jakis poker, przegladam tylko internet, fb, zdjecia i tvn24.

Pisze tutaj poniewaz ...
Czytaj więcej : H7100W 5.5" MTK6582 - Wasze opinie | Wyświetlone : 868 | Odpowiedzi : 0

Katra microSD dla iOcean x7HD

Witam,
mam pytanko jaką najlepszą kartę 32GB wybrać dla telefonu iocean x7HD, czy tę kartę obsłuży smartfonik?

http://allegro.pl/sandisk-ultra-micro-sdhc-32gb-30mb-s-cl10-adapter-i4207715726.html
Czytaj więcej : Katra microSD dla iOcean x7HD | Wyświetlone : 784 | Odpowiedzi : 2

Cell standby i Phone idle drenuja mi baterie

witam,

mam androida 4.2.2 na lenovo a830clone i strasznie Cell standy i phone idle zzeraja mi baterie. (odpowiednio 48 i 45% baterii)
Pomozcie co zrobic, aby bateria trzymala dlugo, bo ma pojemnosc 2500mhA.
Czytaj więcej : Cell standby i Phone idle drenuja mi baterie | Wyświetlone : 940 | Odpowiedzi : 0

podrobka nota 2 gt n9102

Mam problemy z tym tel. Gubi zasięg internetu z karty abonenckiej. Oraz resetuje się przy grach i aplikacjach po kilku sekundach. Nie wiem co robić. Może jakoś można w nim zmienić soft. Może ktoś mi coś doradzić?
Czytaj więcej : podrobka nota 2 gt n9102 | Wyświetlone : 808 | Odpowiedzi : 2

VRoot - uwaga !

Przestrzegam przed używaniem i rootowaniem tym oprogramowaniem.! Poszedłem na prościznę i zrootowałem Thla tą metodą, po jakimś czasie na moje konto gmail dostałem w przeciągu kilku dni kilkakrotnie wiadomość o zablokowanej próbie podejrzanego logowania na moje konto z nieznanego IP z Chin.! Jedyne niepewne oprogramowanie jakiego używałem to właśnie VRoot, a teraz po zaktualizowaniu antywirusa i przeskanowaniu tego opogramowania, Eset znajduje jakiś syf o nazwie Spy.Agent.BN.!
Czytaj więcej : VRoot - uwaga ! | Wyświetlone : 2113 | Odpowiedzi : 7

Dogranie jezyka Polskiego do Android Android 4.2.1

Witam

Jestem posiadaczek telefonu OEM który aktualnie testuje z Android 4.2.1 już na samym początku wynikł jeden problem brak jezyka Polskiego mimo tysiąca innych języków. Czy mozecie mi powiedzieć jak mogę dograć jezyk Polski ? Czy można to zrobić wgrywając jakiś plik czy muszę robić Rota i te sprawy.

Dziękuje za odpowiedź.
Czytaj więcej : Dogranie jezyka Polskiego do Android Android 4.2.1 | Wyświetlone : 1096 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570