Teraz jest 28 kwi 2025, o 23:51

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

podrobka nota 2 gt n9102

Mam problemy z tym tel. Gubi zasięg internetu z karty abonenckiej. Oraz resetuje się przy grach i aplikacjach po kilku sekundach. Nie wiem co robić. Może jakoś można w nim zmienić soft. Może ktoś mi coś doradzić?
Czytaj więcej : podrobka nota 2 gt n9102 | Wyświetlone : 808 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

VRoot - uwaga !

Przestrzegam przed używaniem i rootowaniem tym oprogramowaniem.! Poszedłem na prościznę i zrootowałem Thla tą metodą, po jakimś czasie na moje konto gmail dostałem w przeciągu kilku dni kilkakrotnie wiadomość o zablokowanej próbie podejrzanego logowania na moje konto z nieznanego IP z Chin.! Jedyne niepewne oprogramowanie jakiego używałem to właśnie VRoot, a teraz po zaktualizowaniu antywirusa i przeskanowaniu tego opogramowania, Eset znajduje jakiś syf o nazwie Spy.Agent.BN.!
Czytaj więcej : VRoot - uwaga ! | Wyświetlone : 2115 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

DOOGEE DG800 z KitKat 4.4.2 można kupić za 120 Dolarów

DOOGEE DG800 Valencia zadebiutuje za kilka dni i jest kolejnym przykładem jak nisko idzie zejść z ceną za telefon.

Obrazek

DOOGEE DG800 jest podobny do wielu innych telefonów i posiada 4,5-calowy wyświetlacz, procesor MT6582 quad-core i dual-sim, ale czym się wyróżnia na tle konkurencji?
Otóż dobrym posunięciem jest zastosowanie systemu Android 4.4.2 KitKat, a nie 4,2 jak to robiła większość chińskich firm, w telefonie zastosowano tez dotykowy tylny panel, podobnie jak w OPPO N1
Kamery ...
Czytaj więcej : DOOGEE DG800 z KitKat 4.4.2 można kupić za 120 Dolarów | Wyświetlone : 8477 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Nowości

Czym różnią sie te 2 romy?

W lenovo s650 jest cos takiego:
Obrazek

a u mnie w lenovo s750 mam cos takiego:
Obrazek

W s750 nazywa się to Apex Launcher? Czy to to jest odpowiedzialne za wygląd? Generalnie chodzi mi o przycisk "menu" po srodku ekranu.

Czy w takim razie można w tym s650 cos takiego zrobić? Bo szczerze powiedziawszy nie podoba mi się ten układ z 4 ikonami.. A może wystarczyloby pogmerać w ustawieniach?
Czytaj więcej : Czym różnią sie te 2 romy? | Wyświetlone : 1259 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Dogranie jezyka Polskiego do Android Android 4.2.1

Witam

Jestem posiadaczek telefonu OEM który aktualnie testuje z Android 4.2.1 już na samym początku wynikł jeden problem brak jezyka Polskiego mimo tysiąca innych języków. Czy mozecie mi powiedzieć jak mogę dograć jezyk Polski ? Czy można to zrobić wgrywając jakiś plik czy muszę robić Rota i te sprawy.

Dziękuje za odpowiedź.
Czytaj więcej : Dogranie jezyka Polskiego do Android Android 4.2.1 | Wyświetlone : 1096 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Wgranie polskiego menu do Phoenix P2000

witam wszystkich,
jako, że jest to mój pierwszy temat to na wstępie chciałbym wspomnieć że jeżeli założyłem go w niezbyt odpowiednim dziale to prosze o przeniesienie.

Moje pytanko brzmi czy i w jaki sposób wgrać język PL do telefonu Phoenix P2000. Szukam i szukam informacji ale niestety nic nie moge znaleźć na temat tego modelu.
Może ktoś już wgrywał soft do takiego telefonu i mógłby sie podzielić jak to zrobić.

Pozdrawiam ...
Czytaj więcej : Wgranie polskiego menu do Phoenix P2000 | Wyświetlone : 1104 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

ViVo X4 najszczuplejszym (5,5mm) telefonem na świecie

Obecnie Vivo przyciąga uwagę dzięki zbliżającej sie premierze telefonu Xshot . Vivo twierdzi że słuchawka będzie posiadała najlepszą kamerę wśród smartfonów . Jednakże jeszcze jeden telefon przygotowany przez vivo na bazie linii X zabłyśnie na świecie dzięki jego dźwiękowi HI-FI i ultra cienkiemu profilowi

Obrazek

Kiedy Vivo X3 zadebiutował w drugiej połowie ubiegłego roku, to trzymał tytuł najcieńszego smartfona na świecie. Mając 5.75mm grubości utrzymał tytuł przez ponad pół roku, po czym inny chiński producent ...
Czytaj więcej : ViVo X4 najszczuplejszym (5,5mm) telefonem na świecie | Wyświetlone : 1277 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Na początek - przywitanie :)

Witajcie :)

To mój pierwszy post więc chciałbym się przywitać. Piotr z Gdyni - zawędrowałem do Was w poszukiwaniu informacji o telefonach (co nie dziwi na tym forum ;) ), a że pojawiło się kilka pytań założyłem konto. Mam nadzieję, że na pytaniach do znawców się nie skończy i że za jakiś czas zdołam też dać coś od siebie dla społeczności tego forum. A teraz idę szperać i pytać...

Pozdrawiam,
P.
Czytaj więcej : Na początek - przywitanie :) | Wyświetlone : 1120 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

aukcja

Witam jestem nowy na forum i jestem troche siny w tym wszystkim i chcialbym sie troche poradzic.
a mianowicie zakupilem w ostatnia sobote 2 rzeczy i przy jednej przed wczoraj wyswietlila sie wiadomosc tak jakby zostala wyslana bo podano numer wysylki RC834266755CN i ze wyslana z Zhenyun hu. i ze od 3 do 10 dni po sprzedawcy statków z produktu, można śledzić informacje o wysyłce w następujących witrynach: Chiny postu Air Mail Strona WWW Miejsce ...
Czytaj więcej : aukcja | Wyświetlone : 1014 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

imperius energy - sprawny aparat ?

Witajcie ,
drugi dzień już jestem posiadaczem imperiusa en3rgy , natknąłem się na jeden problem z aparatem , a mianowicie :
co chwila samoczynnie wyostrza obraz tzn. na ekranie pojawia się taka zielona ramka (kwadratowa) przy każdej próbie wyostrzenia tel wydawał specyficzny dźwięk(takie kliknięcie) zdołałem sprecyzować skąd one dochodzi a dochodzi z soczewki aparatu (nie wiem czy dobrze to ująłem w każdym bądź razie z aparatu) wpatrując się w ową soczewkę zauważyłem że wraz z ...
Czytaj więcej : imperius energy - sprawny aparat ? | Wyświetlone : 994 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570