Teraz jest 29 gru 2025, o 01:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Alior Sync znika z rynku

Tak jak w temacie Alior Sync zniknie i przejmie go T-mobile Bank, mam nadzieje, że nie namieszają za bardzo.
http://firma.t-mobile.pl/pl/dla-mediow/informacje-prasowe/-/t-mobile_polska_i_alior_bank_zawarly_strategiczny_alians/aid/0b7323283dd461980532a0f98cc08014
Czytaj więcej : Alior Sync znika z rynku | Wyświetlone : 1942 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

iWING WTD2

Obrazek

wygląda jak NEO n003 z procesorem MTK6582 rozdzielczością 1280 x 720 pikseli i baterią 2000 mAh ale za 110$
czy to możliwe, czy zbyt piękne?
Do kupienia tutaj:
http://www.tinydeal.com/(iwing)-wtd2-5-ips-hd-ogs-mtk6582-4-core-android-422-3g-phone-p-120762.html?sk=72893349GT
Czytaj więcej : iWING WTD2 | Wyświetlone : 2171 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Vifocal z najtańszym 8-rdzeniowym klonem Note 3

Telefony popularnych producentów takich jak Iphone i Samsung są często podrabiane przez chińskie wytwórnie. Ostatnio klona Galaxy S5 zaprezentował goophone a teraz to może zrobić nieznany u nas do tej pory producent Vifocal

Obrazek

Vifocal ma własne fabryki i sieć dystrybucji , co oznacza że mogą zaoferować niskie ceny. Pierwszy model to Vifocal V8800, który jest klonem Note 3 wyposażonym w 8-rdzeniowy procesor, 5.5-calowy ekran i 13-megapikselowy aparat fotograficzny.

Dane techniczne nie są take same ...
Czytaj więcej : Vifocal z najtańszym 8-rdzeniowym klonem Note 3 | Wyświetlone : 1546 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

ROM dla MT6572

Witam, mam klona Note3 o parametrach odpowiadających SGSIII MktDroid pokazuje mi po podłączeniu: MT6572_S00, LCD IC 1-otm9605_dsi_vdo_qhd, Bulid numer JDQ39.I9500XXUAMDE, Bulid date UTC 20130914-085750, Baseband pokazuje ----- wgrywałem już kilkanaście romów z needrom.com przez Flasch Tool ale telefon jest cegła, tzn po wgraniu jednego romu telefon po właczeniu wydaje dźwięk włączania blokowania i odblowokywania wyświetlacza i nic więcej - ekran cały czas jest czarny czy ktoś z Was jest w stanie coś poradzić podpowiedzieć w ...
Czytaj więcej : ROM dla MT6572 | Wyświetlone : 2271 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Anulowanie zamówienia - co z pieniedzmi

Witam serdecznie

Tydzien temu kupiłem http://www.aliexpress.com/item/JiaYu-G3 ... 78807.html za 155$. Sprzedawca wydawał się być sprawdzony 98% pozytywnych ale leci w ch*ja niemilosiernie i strasznie mnie to irytuje. W opisie bylo napisane oczywiscie in stock, czekam dwa dni napisalem do niego i odpisal ze to zamowienie pre-sell, no dobra to spytalem sie kiedy mniejwiecej bedzie telefon u niego, odpisal ze ASAP, ponowilem pytanie czy to miesiac, rok, trzy dni, znow ...
Czytaj więcej : Anulowanie zamówienia - co z pieniedzmi | Wyświetlone : 1559 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Pomp C6S 5,5-calowy FHD 2GB RAM 32GB ROM za 280 $

Pomp C6 zadebiutował pod koniec ubiegłego roku, zaskakując przyzwoitymi parametrami i dobrą jakością wykonania! Kolejna wersja ma być jeszcze lepsza, zmodernizowano procesor na 8-rdzeniowy.

Obrazek

Pomp C6 był ich pierwszym flagowym telefonem, ale gdy był sprzedawany z procesorem MT6589T to konkurencja oferowała już telefony z procesorami octacore .

Pomp C6 zostanie wyposażony w ośmiordzeniowy procesor MT6592 taktowany zegarem 1.7GHz. Ten nowy model będzie sprzedawany jako Pomp C6S i pozostała specyfikacja pozostanie taka jak w oryginalnym ...
Czytaj więcej : Pomp C6S 5,5-calowy FHD 2GB RAM 32GB ROM za 280 $ | Wyświetlone : 1432 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Kupiłem telefon z androidem jak zrobić kopię w razie W

Witam serdecznie zakupiłem telefon Jiake 814EA I9500W 5.0 z focalprice (doszło jako gift z 2 tygodnie) i chciałbym zapytać jak zrobić kopię w razie jak już namota w telefonie i ew. jak wgrać nowego androida i czy jak wrócę do ustawień fabrycznych to stracę jezyk PL?
Czytaj więcej : Kupiłem telefon z androidem jak zrobić kopię w razie W | Wyświetlone : 1475 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi MI3S od 9 kwietnia

Szef Xiaomi , Lei Jun, zapowiedział że 9 Kwietnia zaprezentowanych zostanie kilka nowych modeli telefonów w tym nowy Redmi i Xiaomi Mi3S.

Obrazek

Następca Xiaomi MI3 nazwany Xiaomi Mi3S będzie posiadał wsparcie dla sieci 4G LTE, więcej pamięci i zaktualizowany moduły kamer z przodu i z tyłu. Oprócz Mi3S zaprezentowane zostaną również 2 nowe modele Xiaomi Redrice wyposażone w 8-rdzeniowe procesory.

Mi3S będzie kosztował 1999 juanów w wersji podstawowej i telefony Redrice będą dostępne w ...
Czytaj więcej : Xiaomi MI3S od 9 kwietnia | Wyświetlone : 2507 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Spowolnione Flappy Bird :o

Cześć, czy ktoś może poradzić coś na wolne działanie Flappy Bird?
Nigdzie indziej się z tym nie spotkałem, tylko u mnie.
Telefon do słabych nie należy, więc nie powinno być problemu.
Chciałbym pograć tak jak każdy, a nie w zwolnionym tempie...

Gra działa tak:
http://www.youtube.com/watch?v=u5Ch4npXKmc

Nie, nie mam włączonego żadnego trybu oszczędzania energii czego nawet nie ma w moim Cubocie One.
Nie mam zielonego pojęcia co zrobić, dlaczego tak się dzieje. Kumpel z MT6577 nie ...
Czytaj więcej : Spowolnione Flappy Bird :o | Wyświetlone : 1561 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zegrek z Chin a UC

Witam,
chciałbym sobie zakupić na aliexpress zegarek np. taki: http://www.aliexpress.com/item/NEW-EF-5 ... 85680.html
Sądząć po cenie i zamazanym logo jest to podróbka. Chciałbym zapytać jak się ma sprawa zakupu takiego zegarka i wysyłki go do Polski. Czy Urząd Celny może zatrzymać paczkę i naliczyć dodatkowe opłaty (cło, vat) ? I czy jest się czego obawiać w związku z tym że chodzi tu o replikę, w sumie na zdjęciach z aukcji ...
Czytaj więcej : Zegrek z Chin a UC | Wyświetlone : 2029 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157708 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591