Teraz jest 21 lut 2026, o 20:40

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Premiera Blu Life Pro

Mniej znany producent wysokiej jakości smartfonów wprowadził właśnie na rynek swój nowy flagowy model Blu Life Pro
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=VMUTujaZTHI&hd=1

Smartfon wyposażony jest w 5 calowy wyświetlacz IPS OGS o rozdzielczości HD 1280x720,4 rdzeniowy Mediatek MT6589T,1GB RAM,16GB ROM oraz dobrej jakości kamerę 12 MP BSI,nie zabrakło też żyroskopu oraz pojemnej baterii o pojemności 2500 mAh. Całość działającą pod kontrolą Android 4.2.2 Jelly Bean zapakowano w zgrabną aluminiową obudowę o grubości zaledwie 6.9mm ! Przewidywana ...
Czytaj więcej : Premiera Blu Life Pro | Wyświetlone : 1388 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Black Friday w ZOPO MOBILE SHOP

Do grona sklepów świętujących black Friday dołączył także oficjalny sklep ZOPO !
Obrazek
Zapowiadane są gorące wyprzedaże , a dodatkowo ten właśnie dzień wybrano na premierę najnowszych ZP998 z procesorem octacore MT6592 oraz budżetowego ZP700 o których już informowaliśmy na naszym portalu.

źródło : Gizchina
Czytaj więcej : Black Friday w ZOPO MOBILE SHOP | Wyświetlone : 1398 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Jiayu G2 problem z GPS

wITAM MIAŁ JUŻ KTOŚ TAKI PROBLEM OTÓŻ JAK WŁĄCZE GPS SZUKA SZUKA ALE NIC NIE ZNAJDUJE NIE WIEM CZY JEST ZEPSUTY CZY CO , MOŻE MI KTOŚ POMÓC
Czytaj więcej : Jiayu G2 problem z GPS | Wyświetlone : 967 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Oppo Find 5 mini (R829) z 4,5-calowym ekranem za 320$

Do sieci wyciekły zdjęcia telefonu OPPO o symbolu R829,prawdopodobnie jest to wersja mini Oppo Find 5 z 4,5-calowym ekranem o rozdzielczości 720p.
Telefon zostanie wyposażony w 2GB pamięci RAM i procesor Snapdragon 600.

Obrazek

Była by to idealna pozycja dla ludzi którzy szukają telefonu w mniejszym rozmiarze niż popularne obecnie 5-calowe smartfony.
Niestety prezentowany model ma być sprzedawany tylko w chinach za równowartość 320$

źródło:gizchina
Czytaj więcej : Oppo Find 5 mini (R829) z 4,5-calowym ekranem za 320$ | Wyświetlone : 7909 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

FAEA wyważa drzwi Mediateka - nadchodzi wysyp Custom ROM-ów

Znana wszystkim ze swoich wysokiej jakości smartfonów firma FAEA pod naporem użytkowników postanowiła wyłamać się z umowy z Mediatekiem i udostępnić pełne źródło oprogramowania wraz z narzedziami dla układów Mediatek !!

Obrazek

Przedstawiciele firmy ogłosili też że od jakiegoś czasu współpracują z ekipą Cynagen Mod nad stworzeniem wersji tego chyba najpopularniejszego androida dla swoich słuchawek ! To rewelacyjna i przełomowa wiadomość dla wszystkich użytkowników smartfonów z układami MT6589/6589T.6589M, a w przyszłości być moze też Mt6582 ...
Czytaj więcej : FAEA wyważa drzwi Mediateka - nadchodzi wysyp Custom ROM-ów | Wyświetlone : 1613 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Gionee Elife E7

Mniej znany luksusowy Chiński producent smartfonów wprowadził właśnie na rynek swój nowy flagowiec pracujący pod kontrolą autorskiej wersji androida AMIGO OS.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=kFGx7kT_DEc&hd=1
Nowy flagowiec wyposażony jest w układ Snapdragon 800 pracujący w zależności od wersji 3g lub LTE z częstotliwością 2.2 lub 2.5 GHz, 2 lub 3GB RAM, 16 lub 32 GB ROM plus slot na karty micro SD oraz wyświetlacz 5,5 Full HD z powłoką Gorilla Glass 3. Najciekawszym jednak elementem ...
Czytaj więcej : Gionee Elife E7 | Wyświetlone : 4904 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

OPPO R829 - czyli Find 5 Mini

OPPO jest jedną z najbardziej znanych luksusowych Chińskich marek. Ma rzeszę fanów na całym świecie, a swoją popularność zawdzięcza nie tylko najwyższej jakości i innowacyjnym technologiom. Swoją pozycję zdobyła także dzięki świetnemu wsparciu dla customowego oprogramowania - oprócz zwykłego Androida na telefonach tej marki możemy zainstalować autorski Color OS,najbardziej chyba znany Cyanogen,MIUI,AOSP,Paranoid oraz bardzo ciekawy P.A.C(połączenie najlepszych cech Paranoid,AOKP i Cyanogen). Do oferty świetnych słuchawek tego producenta dołączył właśnie nowy model(aktualnie dostępny tylko na rynek ...
Czytaj więcej : OPPO R829 - czyli Find 5 Mini | Wyświetlone : 7806 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

haier w718 brak wibracji

Witam,dotarł telefon ale niema wibracji. Haier z 2 rdzeniami i androidem 4.2 .Może ten aparat nie ma funkcji wibracji ,nie mogę nigdzie sie odczytać ,a może to wina softu
Czytaj więcej : haier w718 brak wibracji | Wyświetlone : 1152 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

THL W100S, czterordzeniowy procesor za niecałe 150$

Kolejne firmy z Kraju Środka wypuszczają na rynek wydajne i tanie telefony z czterordzeniowym procesorem..

Obrazek

Po Zopo ZP820 i STAR W450 także THL uruchomił telefon quad-core w oparciu o nowy chipset MT6582 1.3GHz w niskiej cenie nie przekraczającej 150 dolarów!
Specyfikacja THL W100S, bo o nim mowa, obejmuje czterordzeniowy procesor MediaTek MT6582 o częstotliwości 1.3GHz wspomagany przez 1GB pamięci RAM i 4GB pamięci wewnętrznej. Telefon posiada 4,5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 960 x 540, 8-megapikselowy ...
Czytaj więcej : THL W100S, czterordzeniowy procesor za niecałe 150$ | Wyświetlone : 3843 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Dostałem telefon w innej wersji kolorystycznej niż zam.

Witam
Właśnie dziś dostałem po po 40 paru dniach czekania swój NEO N003 2/32G.
Kupowałem u Bloomberg Mikki , zamawiałem wersję z czarnym panelem przednim i białym tyłem a dostałem wersję całą czarną.
Czy jest sens pisać do sprzedawcy ? czy powinien dosłać mi tylni panel w kolorze białym ? w komplecie jest też flip case - tylni panel polączony z klapką jak w aukcji
http://www.aliexpress.com/item/NEO-N003 ... 47647.html

wersja ...
Czytaj więcej : Dostałem telefon w innej wersji kolorystycznej niż zam. | Wyświetlone : 1204 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 152255 • Liczba wątków: 4639 • Liczba użytkowników: 39596