Teraz jest 29 kwi 2025, o 04:02

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

GSM +TD-SCDMA

Chciałbym się upewnić jak to jest z telefonami bez WCDMA. Czy w Polsce będą działać normalnie tylko nie będzie działać internet z sieci? Rozmowy głosowe i smsy będą działać normalnie? Dokładnie chodzi mi o Jiayu G2F.
Czytaj więcej : GSM +TD-SCDMA | Wyświetlone : 1512 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[Sprzedam] JiaYu G4S

jak w tytule - nowy, zafoliowany, komplet + oryginalne etui.
cena dla forumowiczów 730zł + kurier 10zł
dla kolekcjonerów komentarzy możliwe allegro (ponad 600 komentarzy, 100% pozytywnych), wtedy 750zł.

działa aero i gps bez problemu.

zdjęcia na weekend wrzucę.

zapraszam via PW
Czytaj więcej : [Sprzedam] JiaYu G4S | Wyświetlone : 1664 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

Sprzedam etui (MOFI Flip) do Lenovo a820 KRAKÓW

Witam, zamiast do mojego ZTE przyszło mi etui do Lenovo więc chętnie się go pozbędę, nowe nie używane, przednia osłona wzmacniana(pancerna?)
tak to wygląda: http://img.alibaba.com/img/pb/568/033/8 ... 68_044.jpg

Cena jaka mnie interesuje to 30zł + ewentualne koszty wysyłki, do odbioru w Krakowie, kontakt 797804895
Czytaj więcej : Sprzedam etui (MOFI Flip) do Lenovo a820 KRAKÓW | Wyświetlone : 1093 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Lenovo S8 5.3 cala z GG, 8-core za 125$ w chinach

Konkurencja na chińskim rynku producentów jest ogromna, na szczęście nie tylko jest to tylko pogoń za najlepszymi osiągami, czy tez super cienką sylwetką, ale jest też tendencja ograniczania kosztów produkcji, a zatem tanim telefonom. Doskonałym przykładem jest Lenovo S8

Obrazek

"Podstawowa" wersja S8 posiada 5.3-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1280 x 720 pikseli pokryty hartowanym szkłem Gorilla Glass . . RAM w wersji podstawowej ma pojemność 1GB, a na aplikacje mamy 8 GB pamięci ROM, która ...
Czytaj więcej : Lenovo S8 5.3 cala z GG, 8-core za 125$ w chinach | Wyświetlone : 2786 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Samsung Galaxy Note GT-I9220. Mozna wgrac android?

Witam!

Można jakoś wgrać soft na ten model telefonu? Czy to jest kompletnie chińczyk i lepiej dac sobie sppkój? Bedę wdzięczny. Pozdrawiam
Czytaj więcej : Samsung Galaxy Note GT-I9220. Mozna wgrac android? | Wyświetlone : 986 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Kazam X4.0 nie działa mikrofon,tylko przy rozmow

Witam
kolega ma telefon kazam tropper x4.0 przestał działać mikrofon podczas rozmów i np. przy wyszukiwaniu w google.
W Dyktafonie normalnie działa mikrofon. Jakiś problem ze sterownikiem może, podczas rozmowy słychać eho.
mam pomysł by podmienić jakiś sterownik czy systemową aplikację, proszę o pomoc wtym przypadku. Telefon specjalnie do tego
z rootowałem. W razie nie mocy odinstaluje roota, przywróce wszystko do stanu orginalnego i oddam na gwarancję.
Czytaj więcej : Kazam X4.0 nie działa mikrofon,tylko przy rozmow | Wyświetlone : 1306 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Wzmacniacz samochodowy z Alli? Głośniki?

Witam,
chciałbym polepszyć dźwięk w swoim (starym i głośnym) busie. Pomysł - wzmacniacz i lepsze/większe głośniki. Warto ściągać je z Alli? A może polecicie coś z Polski? Cena do 100 zł za wzmacniacz. Chętnie wyjście na 4 głośniki.
Do chińskiego audio zniechęcają mnie trochę przygody kumpla z marką Dalco (radia kupowane w Polsce). Drugie odesłał w diabły sprzedawcy i zarzekł się, że nigdy więcej chinszczyzna mu nie będzie grała w samochodzie.
Czytaj więcej : Wzmacniacz samochodowy z Alli? Głośniki? | Wyświetlone : 1255 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Elephone P10 z Android 4.4 Kitkat i ładnym wyglądem za 130$

iNew zdobył grono wielbicieli dzięki trafionemu telefonowi iNew V3, podobne telefony zaczęły już produkować konkurencyjne firmy.

Obrazek

Doogee był jednym z pierwszych który wykorzystał cechy iNew V3 do własnego telefonu,a teraz elephone wykorzystał desing inev V3 projektując elephone P10. Elephone P10 ma charakterystyczny wygląd, wąskie boki i zaokrąglone górne i dolne krawędzie, przypominając Huawei Ascend .

Elephone P10 podobnie jak iNew V3 będzie dostępny w kolorze białym, niebieskim i czarnym. Smartfon będzie posiadał 5-calowy wyświetlacz ...
Czytaj więcej : Elephone P10 z Android 4.4 Kitkat i ładnym wyglądem za 130$ | Wyświetlone : 1707 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

przycisk menu

Witam,
Zakupiłem TCL idol x, wgrałem sobie rom z polskim językiem i mam problem bo obecnie nie mam przycisku menu (ten srodkowy na ekranie)Obrazek
i wszystkie aplikacje są na przesuwalnych ekranach, a wolałbym mieć je w takim standardowym menu, ktoś wie jak go dodać?
Czytaj więcej : przycisk menu | Wyświetlone : 905 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Etui/obudowa do telefonu.

Zawsze używałem Nokii E52 i nie bałem się,że telefon spadnie czy uszkodzi się ekran bo traktowałem ją bardzo źle i jak na razie się nie poddała. Przechodząc do meritum - zamówiłem wczoraj smartfona i aktualnie ugrzęzłem na temacie etui/obudów.
Chciał bym używać telefonu podczas treningów (rower,biegi) i ryzyko, że mi wypadnie czy pochlapie się od wody/błota jest spore.
Dodatkowo pewnie będzie siedział w kieszeni - więc dodatkowa szansa na uszkodzenia ekranu - dlatego szukam jakiegoś ...
Czytaj więcej : Etui/obudowa do telefonu. | Wyświetlone : 1350 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570