Teraz jest 28 kwi 2025, o 23:44

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[SPRZEDAM] Nowe akumulatory oraz flip case do INEW V3

Witam. Do sprzedania:

1. NOWY oryginalny akumulator do INEW V3, 1 sztuka dostępna - 33zł

2. NOWY oryginalny akumulator od THL W8 pasujący po delikatnym modzie do INEW V3 - 33zł

3. NOWY oryginalny flip case, łamany z szybką w kolorze białym do INEW V3 - 33zł

W cenę są wliczone koszty przesyłki poleconej ekonomicznej w kopercie bąbelkowej przy wpłacie z góry na konto. Nie wysyłam za pobraniem - możliwy odbiór osobisty koło mojej dziury ...
Czytaj więcej : [SPRZEDAM] Nowe akumulatory oraz flip case do INEW V3 | Wyświetlone : 1075 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Poradnik - jak zwiększyć głośność, gdy jest zbyt cicho

Poradnik jak zwiększyć głośność w naszym smartfonie.
Przetestowane i sprawdzone na moim THL W100S, powinno działać na większości smartfonach.
Na różnych modelach i wersjach androida, kod do ustawień EngineerMode może być inny.

Wybieramy numer *#15963#* -> wtedy wchodzimy do ustawień EngineerMode.
następnie przesuwamy na trzecią zakładkę -> Hardware Testing, i następnie wybieramy -> Audio
tam mamy wszelkie ustawienia do głośności w poszczególnych sytuacjach, tj. Normal Mode, Headset Mode, Loudspeaker Mode,
gdy włączymy któreś mamy takie ...
Czytaj więcej : Poradnik - jak zwiększyć głośność, gdy jest zbyt cicho | Wyświetlone : 45669 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Katra microSD dla iOcean x7HD

Witam,
mam pytanko jaką najlepszą kartę 32GB wybrać dla telefonu iocean x7HD, czy tę kartę obsłuży smartfonik?

http://allegro.pl/sandisk-ultra-micro-sdhc-32gb-30mb-s-cl10-adapter-i4207715726.html
Czytaj więcej : Katra microSD dla iOcean x7HD | Wyświetlone : 784 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Aero2 czy Orange Free?

Jaki polecacie internet na telefon z dual sim?
za około 8zł można dostać 1gb pakietu na rok z Orange Free, opłaca się w porównaniu z aero2?
Czytaj więcej : Aero2 czy Orange Free? | Wyświetlone : 9158 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Recenzje telefonów pisane przez użytkowników

Co sadzicie na temat działu z recenzjami telefonów pisanymi przez użytkowników forum?
Czytaj więcej : Recenzje telefonów pisane przez użytkowników | Wyświetlone : 5447 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

THL 5000 i THL 4400 smartfony z dużymi bateriami

THL planuje wprowadzić do sprzedaży 2 nowe modele smartfonów THL 5000 i THL 4400 które charakteryzują się bateriami o dużych pojemnościach.

Obrazek

THL 4400 będzie skromniejsza propozycjo z pośród dwóch telefonów, posiadał będzie baterię o pojemności 4400mAh, wyświetlacz 720HD, 8-megapikselowy aparat z tyłu, czterordzeniowy procesor MT6582 i 1GB RAM, natomiast THL 5000 ma większą baterię 5000mAh, 8-rdzeniowy procesor, 2GB RAM, 1080 wyświetlacz, 13-megapikselowy aparat Sony IMX135 i NFC !

Oba modele mają 5-calowy wyświetlacz z ...
Czytaj więcej : THL 5000 i THL 4400 smartfony z dużymi bateriami | Wyświetlone : 4629 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Launcher na Redmi

Chciałbym pobawić się w modyfikację innym launcherem na RR Jak fon pracuje z innymi Launcherami i jak ma się to do MI -tools? Czy nie będzie konfliktu z ustawieniami w Mi-tools, czy w ogóle Mi -tools będzie działał, jakie mogą występować problemy z innym launcherem?
Myślę na początek spróbować z Nova Launcher.
Czytaj więcej : Launcher na Redmi | Wyświetlone : 1296 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Płatne SMS-y a zmiana operatora

Cześć ;) Około miesiąc temu chcąc obejrzeć film online, nie doczytałem dokładnie i aktywowałem SMS-y, które dostaje się 3 razy dziennie i płaci się 5 zł za jednego, ale miałem puste konto więc nie dostałem żadnego SMS-a do tej pory ( ponieważ nie doładowywałem jeszcze telefonu ), aby wyłączyć te SMS-y muszę mieć aktywne konto, więc jeśli doładuje teraz konto to dostanę zaległe SMS-y ? i czy jeśli zmienię operatora, ale zostawię sobie numer to ...
Czytaj więcej : Płatne SMS-y a zmiana operatora | Wyświetlone : 1208 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Alibaba trafi na amerykańsaką giełdę, 12% akcji za 20mld $

Alibaba – właściciel największej platformy handlowej w chińskim Internecie – zawiadomiła amerykański nadzór o zamiarze przeprowadzenia publicznej oferty akcji w Stanach Zjednoczonych. Sęk w tym, że nabywcy tych akcji nie staną się właścicielami chińskich aktywów spółki.

To może być największe IPO w historii Ameryki. Nieoficjalnie mówi się, że Alibaba będzie chciała sprzedać pakiet 12% swoich akcji za ok. 20 miliardów dolarów. To więcej niż dotychczasowy rekordzista – czyli Visa Inc

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Alibaba ...

Cell standby i Phone idle drenuja mi baterie

witam,

mam androida 4.2.2 na lenovo a830clone i strasznie Cell standy i phone idle zzeraja mi baterie. (odpowiednio 48 i 45% baterii)
Pomozcie co zrobic, aby bateria trzymala dlugo, bo ma pojemnosc 2500mhA.
Czytaj więcej : Cell standby i Phone idle drenuja mi baterie | Wyświetlone : 940 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570