Teraz jest 28 kwi 2025, o 19:59

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

JiaYu G6 w sprzedaży

Dziś w chinach do sprzedaży trafi dziś JiaYu G6, największy jak dotychczas telefon tego chińskiego producenta i ma połączyć najlepsze cechy Jiayu G5 Jiayu i S2

Obrazek

Jiayu G6 ma metalowy korpus i jest pokryty szkłem Gorilla Glass zarówno z przodu jak i tyłu telefonu. Panel przedni ma 5,7-calowy wyświetlacz LTPS 1080p, pod którym kryje się procesor 8-rdzeniowy MT6592, 2GB RAM, 32 GB pamięci i bateria o pojemności 3500mAh. JiaYu G6 oferuje również NFC , ...
Czytaj więcej : JiaYu G6 w sprzedaży | Wyświetlone : 3397 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

adres do odesłania

witam kupiłem telefon który chcę odesłać z ali sprzedający się zgodził i dał mi adres :

Contact Name: liu yong song Address: 1D50,Building D, Longsheng Phone Accessory City,Huafabei Rd, Huaqiang North, Futian, Shenzhen, Guangdong Province, China Zip Code: 518031 Tel:0755-82737571 Mobile: 82737571

Teraz pytanie żeby to odesłać POCZTĄ POLSKĄ paczka tzreba wypełnić druk czy dane dobrze są wpsiane chodzi głownie o pozycje nr 3 miasto i kod pcoztowy troche długi ten adres

IMIĘ I NAZWISKO ...
Czytaj więcej : adres do odesłania | Wyświetlone : 1027 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

podrobiony mi3

witam . kupiłem na ali xiaomi mi3 za 360 $ , niestety okazała się to idealna podróbka ale nie oryginał. sprzedający chce zebym mu go odesłał to wtedy dopiero zwróci mi pieniadze . problem jest w tym czym mam to wysałć zeby doszło szybki sprawnie i niedrogo , oraz czy musze zakładać spór zeby odzyskac pieniadze ??\
Czytaj więcej : podrobiony mi3 | Wyświetlone : 8025 | Odpowiedzi : 75 | Dział : Pytania, problemy

thl w100 pytanie odnosnie romu

witam
takie pytanko.

mam thl w100 z numerem seryjnym zaczybajacym sie od cfy...
troche czytalem o tym na zagranicznych forach i jest to chyba rev3.
chcialbym zmienic rom i czy jest to mozliwe na tym urzadzeniu.
interesowalby mnie jakikolwiek rom z miui cyanogen itp.. cokolwiek innego niz sam posiadam.
pisze bo nie chce uceglic telefonu. czy na needrom sa jakies romy kompatyiblne z moim telefonm.
dodam jeszcze ze w tym systemie jestem zielony, wczesniej mialem ...
Czytaj więcej : thl w100 pytanie odnosnie romu | Wyświetlone : 1224 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Nadajnik Play - VECTRA mobilny internet

Witam

Czy mobilny internet z VECTRY bedzie mi dzialal na drugim slocie sim w chinskim telefonie WDCMA 2100 mhz? NApisalem do dzialu techniczngo i odpisali mi ze mobilny internet vectry dziala w hspa+ i korzysta z nadajnikow sieci PLAY. A wiec bedzie dzialac? Konkretniejszych informacji nie jestem w stanie od nich uzyskac...;/
Czytaj więcej : Nadajnik Play - VECTRA mobilny internet | Wyświetlone : 884 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Problem z CallRecorder na THL W100S

Mam problem z nagrywaniem na moim THL W100s, dokładnie chodzi o tą aplikację: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=pl
Próbowałem już wszystkich ustawień, i kernela, jak i standardowej aplikacji wraz z każdym źródłem dźwięku. I niestety nic, nie nagrywa.
Ma ktoś jakiś pomysł lub sposób?
Czytaj więcej : Problem z CallRecorder na THL W100S | Wyświetlone : 1044 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Problem z telefonem iPhone 5S/C:)

IMG_20140427_185029.jpg
Witam
Dostałem taki telefon jako ciekawostkę z Chin
Na pudełku wiadomo iPhone 5S nawet numery seryjne są na nalepce od spodu pudełka:)
a w telefonie w ustawieniach jest napis iPhone 5C
Wiadomo że to podróbka albo nawet nieudana bo z zew bardzo się różni.

mam z nim problem bo po włączeniu widzę menu mogę w nie wejść i po nim się poruszać,
mogę nawet wykonać połączenia i działa telefon.
problem jest ...
Czytaj więcej : Problem z telefonem iPhone 5S/C:) | Wyświetlone : 3141 | Odpowiedzi : 31 | Dział : Pytania, problemy

Pomocy !!! iPhone 5s gubi zasięg

witam
od 2 dni mam w posiadaniu podróbe iPhone 5s, system operacyjny jaki jest tam wgrany to android 4.2 lecz jest skórka z iPhone.
Problem mam taki że gdy wsadziłem karte micro sim to mi jej nie wyszukuje cały czas pisze no sim lub no service. gdy włączam i wyłączam tryb samolotowy niczym to nie skutkuje cały czas tak samo raz na ileś pojawia się zasięg na chwile i znowu ginie. Co mam z tym ...
Czytaj więcej : Pomocy !!! iPhone 5s gubi zasięg | Wyświetlone : 3150 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Zakup z Chin do Niemiec

Witam, chciałbym złozyć pierwsze zamówienie na aliexpres do Niemiec gdyż tutaj mieszkam,jako osoba prywatna na własny użytek,
dokładnie dwie-trzy sztuki koszulki lacoste - cena jest niska tak więc napewno to podróbki i tutaj moje pytanie
czy może ktoś wie jak sie w Niemczech to odbywa? czy moja paczka może zostać zatr zymana czy są jakieś konsekwencje?
Czy tutaj cło będe musiał zapłacić jeżeli paczka zostanie wysłana jako gift ?
Czytaj więcej : Zakup z Chin do Niemiec | Wyświetlone : 1471 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570