Teraz jest 10 sie 2025, o 00:23

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Hongmi S1 z Qualcomm Snapdragon w antutu 21500

Xiaomi rozpoczął sprzedaż telefonu Hongmi S1 z procesorem Qualcomm Snapdragon który oferuje znacznie większą wydajność w porównaniu do poprzednio zastosowanego procesora Mediatek.

Obrazek

Xiaomi Hongmi 1S posiada procesor taktowany zegarem 1,6 GHz ( Snapdragon MSM8628 ), oprócz procesora zaktualizowano system, i bedzie to MIUI V5 oparty na Androidzie 4.3, a nie Android 4.2.1 jak w poprzedniej wersji .
Znacznie wzrosła wydajność telefony przy zachowaniu tej samej ceny - 799 Yuanów! Hongmi z procesorem Mediatek MT6589T ...
Czytaj więcej : Xiaomi Hongmi S1 z Qualcomm Snapdragon w antutu 21500 | Wyświetlone : 4399 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Nowości

Brak aparatu

Witam. Zakupiłem klona Note2 o dumnej nazwie Note Android 2, model jaki podał sprzedawca MTK6589. Gość zaznaczył, że zmieniał ROM na 4.2.1 i zniknął aparat.
Co próbowałem robić żeby przywrócić :

- Od nowa rootowałem telefon jakimś chińskim programem - ZhuoDaShi - wszystko okej.
- Pobrałem camera.apk i camera.odex, wrzuciłem przez root explorer do system/app, nadałem uprawnienia - restart, dalej nie ma aparatu
- W ustawieniach aplikacji nie ma w ogóle aparatu.
- Instalowałem inne ...
Czytaj więcej : Brak aparatu | Wyświetlone : 962 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Newman K18

Wojna cenowa w chinach doprowadziła do szybkiego spadku cen za telefony z 8-rdzeniowym procesorem.

Obrazek

Doskonałym tego przykładem jest smartfon Newman K18 który będzie dostępny za jedyne 165 dolarów! Newman K18 jest drugim 8-rdzeniowym smartfonem obok phabletu K2S. K18 jest wyposażony w 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości HD 1920 x 1080, co daje koncentracje pikseli na poziomie 441ppi. Pod wyświetlaczem znajduje się ośmio-rdzeniowy procesor MediaTek MT6592, który jest taktowany zegarem o częstotliwości 1.7GHz. Z tyłu obudowy ...
Czytaj więcej : Newman K18 | Wyświetlone : 3376 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Pomożecie??

Witajcie pomożecie znaleźć Polski rom do Amoi n850 może być miui
Czytaj więcej : Pomożecie?? | Wyświetlone : 1663 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Błąd bluetooth - android 4.2.2 w Haipai P6S

Witam,
od niedawna mam HaiPai P6S posiadający Androida 4.2.2.
Wszystko działa dość dobrze z jednym wyjątkiem:
Bez problemu paruję telefon po BT z zestawem głośnomówiącym w aucie jednak co 20-30sekund następuje rozłączenie i ponowne połączenie obu urządzeń.
Wygląda tak jakby BT nie działał stabilnie i na nowo parował się z zestawem. W tym momencie radio przycicha na sekundę a ikonka BT mignie i znów jest aktywna.
Spotkał się ktoś może z podobną sytuacją na innym ...
Czytaj więcej : Błąd bluetooth - android 4.2.2 w Haipai P6S | Wyświetlone : 1067 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Gionee Elife S5.5 – najcieńszy smartfon na świecie

Code: Zaznacz cały
http://pclab.pl/news56537.html

Obrazek
Gionee, producent rodem z Chin, to firma, o której niewiele się słyszy, przynajmniej u nas, ale która robi, co może, aby świat o niej usłyszał. Głośno i, rzecz jasna, najlepiej o pozytywach. Pod koniec ubiegłego roku spółka wydała 5,5-calowy phablet, który mógł się pochwalić świetną specyfikacją – procesorem Snapdragon 800 podkręconym do 2,5 GHz, 3GB RAM-u czy 16-megapikselowym aparatem cyfrowym, a czym teraz zwraca uwagę? Najcieńszą smartfonową obudową na świecie, którą ma model ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S5.5 – najcieńszy smartfon na świecie | Wyświetlone : 1423 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

kiepska jakość słuchawek

Słuchawki mają kiepską jakość, ale po naciśnięciu przycisku odbierz na słuchawkach jest normalny dźwięk. Co zrobić?
Czytaj więcej : kiepska jakość słuchawek | Wyświetlone : 1586 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

JiaYu G4C kolejny tani i dobry telefon za 130$

JiaYu podobnie jak wcześniej zrobił iOcean z modelem X7HD wykona ten sam zabieg, na bazie flagowego modelu zbuduje budżetowy telefon zachowując przy tym wiele funkcji swojego pierwowzoru.

Obrazek

Oryginalny JiaYu G4 ma 4,7-calowy wyświetlacz: 1280 x 720 od LG pokryty szkłem Corning Gorilla Glass 2 , 3-megapikselowy aparat fotograficzny, z przodu i 13-megapikselowy tyłu. Nowy JiaYu G4C ma dostać to samo, zmieni sie jedynie procesor na czterordzeniowy MT6582,a pamięć będzie wielości 1 GB RAM i ...
Czytaj więcej : JiaYu G4C kolejny tani i dobry telefon za 130$ | Wyświetlone : 4330 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Contact Menager - aktualizacjalenovo A850

Witam, dostałem kilka dni temu telefonik z chin, ogólnie chyba każda aplikacja, wszytko na nim działa, nie wszystko jest po polsku są też angielskie napisy
Z każdym zalogowaniem do Wi-Fi proponuje mi aktualizację contact menagera z wersji 1.12.512.0729.f9eld na wersję 1.18.602.131230.8e424b9_hdpi I moje pytanie jest taki czy jak zrobię akutalizację to zmieni mi się jezyk w contact menagerze i bede mieć np wszystko po angielsku? Czy może to negatywnie wypłynąć na użytkowanie telefonu ? Czy ...
Czytaj więcej : Contact Menager - aktualizacjalenovo A850 | Wyświetlone : 842 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580