Teraz jest 28 kwi 2025, o 23:41

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

ZTE Nubia W5 monstrum z Windows Phone 8.1

ZTE to chiński gigant telekomunikacyjny który ma w swojej ofercie wiele naprawdę ciekawych smartfonów, w tym modele z serii Nubia z doskonałymi aparatami fotograficznymi. Niedawno pisałem o ogromnym phablecie Nubia X6 z 6,44-calowym ekranem, dwoma aparatami 13 Mpix i baterią 4250 mAh który też jest telefonem z górnej półki..

Obrazek

Do tej pory ZTE prezentowało urządzenia pracujące pod kontrolą Androida i Mozilli Firefox OS. Teraz przyszła pora na Windows Phone'a - Nubia W5.
Prawdopodobnie będzie ...
Czytaj więcej : ZTE Nubia W5 monstrum z Windows Phone 8.1 | Wyświetlone : 2185 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

ACT M302 Octa za $135

http://www.aliexpress.com/item/5-0-MTK6 ... 07710.html

Miał z nim ktoś do czynienia ?
Parametry sa w porządzku, a nawet lepiej, np. Built-in 3800mAh Lithium battery :shock: , tylko ta cena :roll:
Czytaj więcej : ACT M302 Octa za $135 | Wyświetlone : 1157 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

innos i3/Kruger & Matz MOVE touch panel

Witam, kupował ktoś kiedyś gdzieś paned dotykowy do Kruger & Matz Move? dziady wymyślili sobie panel dotykowy wraz z ekranem, no i na aliexpres około 62$ telefon identyczny z chin to innos i3, może ktoś gdzieś kiedyś kupował do tego taniej albo ma chociaż sprawdzonego sprzedawcę?
Czytaj więcej : innos i3/Kruger & Matz MOVE touch panel | Wyświetlone : 1257 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

HDC NOTE 3

Witam, mam problem z procesem tapety i pasku stanu.

Przypadkiem usunąłem proces process.andorid.systemui który odpowiada za tapete i pasek powiadomień, nie moge teraz zmienić tapety oraz rozwinąć pasku stanu. CO teraz nowy rom tylko wchodzi w gre ?
Nie można uruchomić twardego restartu ( volum+power) w ogóle nie reaguje..
Czytaj więcej : HDC NOTE 3 | Wyświetlone : 950 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Doogee Max DG650s potwór z 6,5 calowym ekranem

Doogee usilnie próbuje zdobyć większą część chińskiego rynku prezentując dosyć często nowe modele telefonów, kolejnym z nich jest Doogee Max DG650s.

Obrazek

Nowe urządzenie to potwór z 6.5-calowym wyświetlaczem 1920 x 1080p FHD. Doogee twierdzi, że do jego budowy wykorzystano materiały lepszej jakości niż przeciętnie, Doogee porównuje go do iPhone.

Doogee Max DG650s ma ekran w teechnologi IPS + LTPS która szybko staje się standardem w każdym współczesnym telefonie. Pod maską, DG650s posiada procesor 8-rdzeniowy ...
Czytaj więcej : Doogee Max DG650s potwór z 6,5 calowym ekranem | Wyświetlone : 1643 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo A390T problem

Witam,
posiadam Lenovo A390T z nie do końca włączającym się systemem (po włączeniu próbuje się robić aktualizacja czegoś, ale nie może się skończyć i telefon się nie włącza). Tryb Recovery również coś nie działa, włączam go, lecz nie pojawia się lista poleceń, można tylko nacisnąć przycisk Power gdzie na chwilę mignie lista lecz nie ma możliwości wybrania czegokolwiek z listy i telefon znów się włącza.
Pobrałem odpowiedni system operacyjny (http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a390t-multilang/)razem z programem UpgradeDownload i sterownikami. ...
Czytaj więcej : Lenovo A390T problem | Wyświetlone : 1407 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Jak to jest z tym gorilla glass?

mając ekran gorilla glass można spać spokojnie? zakładacie folie? ekran się rysuje?
Czytaj więcej : Jak to jest z tym gorilla glass? | Wyświetlone : 2613 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jiake jk12 bez pl

pytanie do was za 100pk czy da sie wgrac w ten sprzet pl jezyk? morelocale zmienil mi podstawe lokalizacji rota zrobilem ale bez pl jakos tak kiepsko to wyglada prosze o porade.
Czytaj więcej : Jiake jk12 bez pl | Wyświetlone : 899 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Vivo X3L cienki telefon z LTE

Vivo zaktualizował swój popularny model X3 o wsparcie technologi 4G LTE. Nowy Vivo X3L mierzy 6.75mm grubości i będzie w sprzedaży już wkrótce.

Obrazek

Vivo X3 jest jednym z najbardziej popularnych smartfonów vivo, ma cienką metalową obudowę, świetny ekran i doskonałe funkcje multimedialne. Vivo z tego powodu nie ma zamiaru projektować nowego modelu, Vivo X3L zachowuje taki sam 5-calowy wyświetlacz 720p, 2GB RAM, 8-megapikselowy aparat główny z przesłoną F2.0 i dźwięk HIFI ale teraz został ...
Czytaj więcej : Vivo X3L cienki telefon z LTE | Wyświetlone : 1484 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

H7100W 5.5" MTK6582 - Wasze opinie

Witam, przymierzam sie do zakupu naprawde niedrogiego smartfona jakim jest H7100W z tej aukcji:
http://www.geekbuying.com/item/H7100W-5-5Inch-MTK6582-Quad-Core-SmartPhone-IPS-FWVGA-Screen-512MB-4GB-8-0MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-Black-325365.html

Jednak z racji ze jestem w tym zielony, a nie ma na internecie zadnej opinii na temat tego telefonu (wyskakuja same zarowki;)) postanowilem zapytac sie o to Was - co uwazacie na jego temat? Ja patrze tylko po wielkim ekranie - nie gram na telefonie, jak juz to jakis poker, przegladam tylko internet, fb, zdjecia i tvn24.

Pisze tutaj poniewaz ...
Czytaj więcej : H7100W 5.5" MTK6582 - Wasze opinie | Wyświetlone : 868 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570