Teraz jest 7 sie 2025, o 23:44

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Jaki Xiaomi po Note 5 Pro ?

Hej. Przymierzam się do przesiadki z mojego Note 5 Pro na coś nowszego. Może ktoś niedawno też miał taki dylemat który model wybrać?
Chciałbym żeby nowy telefon nie był za drogi, nie zależy mi na najnowszych flagowcach. Szukam raczej czegoś w promocji w kwocie 700-800 zł z Chin. No wiadomo trochę już lepszy procek, aparat, itp.

Cena (bez VAT): 700-800 zł (Chiny, wysyłka bezvatowa)
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: ~6"
Ilość RAM/ROM/Procesor: minimum 4/64
Dual/Single sim: dual
Preferowane ...
Czytaj więcej : Jaki Xiaomi po Note 5 Pro ? | Wyświetlone : 3474 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Blokada ekranu-odzyskanie danych

Da sie odzyskać zdjęcia z Mi note 3 kiedy zapomniało się hasła do ekranu? Po podłaczeniu do komputera bez odblokowania nie mogę przełazyc na dostęp do pamięci. Można to obejść?
Czytaj więcej : Blokada ekranu-odzyskanie danych | Wyświetlone : 1465 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

jak wgrać plik na kompie by go widzieć w trwp

Witam,
kolejne banalne pytanie :) podłączam xiaomi mi 8 z linage os do komta, mogę wgrać pliki do kilku różnych folserów np Download. Jednak gdy wchodzę w TRWP i chcę taki plik zainstalować to nie potrafię go znaleźć, widzę zupełnie inne foldery :) Niestety tu nie ma miejsca na SD a do tej pory poprzez kartę wszystko wgrywałem i klops.

Raz jak wchodziłem w trwp zapytał mnie o kod oblokowujący taki jak mam w systemie ...
Czytaj więcej : jak wgrać plik na kompie by go widzieć w trwp | Wyświetlone : 1710 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Jaki telefon do 1500PLN ? Dylemat między Mi9/9t pro/ OP7

Witam wszystkich. W listopadzie na promocjach planuje zakupić nowy telefon do 1500 (max 1700PLN) z gearbest/banggood (chyba że jakaś inna ciekawa alternatywa się pojawi). Aktualnie mam dylemat między Mi 9 6/128, Mi 9T Pro 6/128 i OnePlus7 8/256.
Czy moglibyście doradzić który z nich najlepiej kupić i dlaczego? Mile widziany każda opinia.
Ewentualnie czy w tej cenie warto wziąć coś innego?
Z góry wielkie dzięki !
Czytaj więcej : Jaki telefon do 1500PLN ? Dylemat między Mi9/9t pro/ OP7 | Wyświetlone : 2216 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Zastępca LeEco le pro 3 elite

Cena (bez VAT): 750?
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: Może być około 6 cali bez ramek
Ilość RAM/ROM/Procesor: 6/64(128)/nie wiem
Dual/Single sim: Obojętnie
Preferowane marki: Popularne
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Zaufane sklepy
Wymagania (parametry, funkcje): Nie gorzej niż obecnie posiadany telefon
Opis:

Cześć,
W moim LeEco Le pro 3 elite mocno już dostała bateria. Generalnie z telefonu jestem zadowlony, z GCam robi fajne fotki, z Viper4Android głośniki dają radę naprawdę oraz w słuchawkach też jest moc. Zastanawiam się co bym ...
Czytaj więcej : Zastępca LeEco le pro 3 elite | Wyświetlone : 4490 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Jaki telefon kupić ?

WER Warszawa - ginące paczki

Cześć,

Proszę o info kto w ostatnim czasie miał problemy z utknięciem paczki lub zagubieniem w WER Warszawa.
Myślę nad możliwościami interwencji:
1. Zgłosić na policję kradzież paczki - ale bez nr IMEI raczej przegrana sprawa..
2. Przesłać Chińczykowi formularz reklamacyjny poczty polskiej - mało realne, że to wypełni :(
3. Kombinować z Dotpay o zwrot kasy?

Tel "wisi" od 3 tygodni jako przyjęty w WER Warszawa.
Znalazłem kilka opinii, że dzieje się tam źle ...
Czytaj więcej : WER Warszawa - ginące paczki | Wyświetlone : 2138 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Redmi Note 8 Pro - odpakowanie i pierwsze wrażenie.

Po kilku dniach kombinacji z koncepcją zakupu różnych wynalazków i dzisiejszymi testami, robionymi "na szybkiego", kilku różnych wynalazków, stanęło jednak na tym, że zostanie nabyty Redmi Note 8 Pro 6/128 biały perłowy...
Dotarłem do domu i rozpakowałem:
https://youtu.be/y9huEeiVpJ0
Aktualnie szaleje sklep gugla i zapis z kopii zapasowej...
Na pierwszy, a nawet drugi, rzut oka jest szybszy od Maxa3 i to dużo... Tylko po Max3 to on jest masakrycznie nieergonomiczny... ...

ES Warehouse

Witam. Proszę o informację jak wygląda dostawa i czas dostawy z magazynu w Hiszpanii? Chodzi o kupno smartfona.Czy jest to warte zachodu czy może kupować z ChRL z przesyłką PDM?Z góry Wielkie Dzięki.
Czytaj więcej : ES Warehouse | Wyświetlone : 2190 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Banggood.com

Do Landvo L200 jaka bateria?

Chciałbym uruchomic dosc stary telefon Landvo L200. Przydalby sie jeszcze czasami. Bateria ktora jest w telefonie komplenie padła. Dedykowanych baterii do tego modelu nie mogę znaleźć. Czy jest jakas inna bateria którą moglbym zastosować? Dane baterii oryginalnej:Type: Li-Ion
Output Voltage: 3.8V
Capacity: 2000mAh
Compatible with: LANDVO L200 L200G Smartphone
Czytaj więcej : Do Landvo L200 jaka bateria? | Wyświetlone : 1827 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Landvo L200 bateria

Mam telefon Landvo L200,niestety bateria padła, jako że sam telefo przydałby się jeszcze czasami (bardzo lubiłem ten telefon).
Czy jest jakis zamiennik do tej baterii?
Czytaj więcej : Landvo L200 bateria | Wyświetlone : 2015 | Odpowiedzi : 0 | Dział : INNE MARKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579