Teraz jest 20 paź 2025, o 08:01

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Siswoo R2, telefon z projektorem.

Zastanawiam się czym jeszcze zaskoczą nas producenci telefonów, jakie możliwości będą miały telefony przyszłości? Już nikogo nie dziwi podwójny wyświetlacz, skaner odcisków palca czy też oka.

http://gadzet.telchina.pl/siswoo-prezen ... ojektorem/

Siswoo prezentuje telefon z projektorem, firma kolejny raz pozytywnie zaskakuje.
Obrazek

Chiński producent telefonów Siswoo na zbliżających się targach MWC zaprezentuje ciekawy nowy telefon, R2 który wyposażony będzie w projektor!

W ubiegłym roku Siswoo zaprezentował kila ciekawych produktów, ale największe ...
Czytaj więcej : Siswoo R2, telefon z projektorem. | Wyświetlone : 2106 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

4pda

Nie wiem czy był już podobny temat na forum.
Często ruskie wrzucają ciekawe rzeczy do siebie na forum, niestety chyba nikt nie posiada tam konta w związku z tym nie można skorzystać z tych dobrodziejstw. Mi się dzisiaj udało założyć konto, jeżeli ktoś potrzebuje coś pobrać to dajcie znać, będę w miarę możliwości wrzucał tutaj pliki do pobrania
Czytaj więcej : 4pda | Wyświetlone : 2254 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Lenovo zapowiedział Vibe P1 Turbo

Lenovo kilka dni temu ogłosiło "ulepszoną" wersję Vibe P1, czyli Vibe P1 Turbo, telefon obecnie sprzedawany ma być tylko w Indonezji.

Obrazek
Pomimo tego, że P1 Turbo jest wersją ulepszoną, nie różni się tak bardzo od Vibe P1, główna zmiana to przede wszystkim aparat z tyłu, 16MP z podwójną lampą LED, urządzenie to ma również otrzymać więcej RAM'u (3GB RAM), ale jest pewna nieścisłość na oficjalnej stronie która sugeruje, że jednak jest możliwe, iż zostanie ...
Czytaj więcej : Lenovo zapowiedział Vibe P1 Turbo | Wyświetlone : 1635 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Uceglona Kolina k100 - jak ściągnąć pliki z drugiego?

Chciałem wgrać recovery przez SP flash ale wywaliło błąd i oczywiście ucegliło telefon. Mam w domu druga kolinę i chciałbym z niej ściągnąć oryginalne recovery i plik scatter.txt czy to w ogóle możliwe? Lub po prostu cały soft ściągnąć i wgrać na uceglony egzemplarz.
Czytaj więcej : Uceglona Kolina k100 - jak ściągnąć pliki z drugiego? | Wyświetlone : 1798 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Huawei Mate 8 model NXT-AL10 czy będzie działał w Polsce

Witam,
Mam możliwość zakupienia telefonu Huawei Mate 8 model NXT-AL10 w chinach ale nie mam pewności czy będzie on działał poprawnie w Polsce. Poniżej jego parametry. Czy możecie powiedzieć które parametry są istotne do tego żeby ten telefon działał w Polsce.
Dzięki

4G network standard main card: Mobile 4G (TDD-LTE) / Unicom 4G (TDD-LTE / FDD-LTE) / Telecommunications 4G (TDD-LTE / FDD-LTE)
3G network standard main card: Mobile 3G (TD-SCDMA) / Unicom 3G (WCDMA) / ...
Czytaj więcej : Huawei Mate 8 model NXT-AL10 czy będzie działał w Polsce | Wyświetlone : 2101 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Emulatory Androida na Win - ktoś używa? Opinie?

Trafiłem właśnie na artykuł o, podobno świetnym, emulatorze Andka na Win - http://www.memuplay.com/
Używa ktoś takich zabawek? Interesuje mnie wydajność tego softu na tabletach z Win. Z przyjemnością przeszedłbym na tablet z Windą pozwalający odpalić androidowe programy do nawigacji (Osmand, Locus, Bluetooth GPS itp).
Czytaj więcej : Emulatory Androida na Win - ktoś używa? Opinie? | Wyświetlone : 2153 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

GIVEAWAY: 5 darmowych przedmiotów od banggood dla telchina

Czytelnicy telchina.pl otrzymają 5 darmowych przedmiotów od sklepu banggood.com. Aby wziąć udział w GIVEAWAY trzeba zapoznać się z artykułami z poniższych linków, następnie należy zagłosować w ankiecie i napisać w komentarzu coś na temat wybranego przedmiotu, dlaczego chciałbyś go kupić, dostać, czym się wyróżnia, itp. Miło by było gdybyś dodatkowo podzielił się informacją o konkursie na innych stronach społecznościowych, forach, blogach. Będzie większe zainteresowanie, będą częściej takie darmowe rozdawki.

1. Pierwsza nagroda, jedna osoba otrzyma ...
Czytaj więcej : GIVEAWAY: 5 darmowych przedmiotów od banggood dla telchina | Wyświetlone : 29031 | Odpowiedzi : 84 | Dział : Konkursy

Pytania o ofertę, status, paczkę do Geekbuying !

Utworzyliśmy ten temat by poprawić Nasz kontakt z wami :-)
W tym temacie możecie pytać o wszystko związane z ofertą Geekbuying, Waszym zamówieniem, statusem paczki, trackingiem!
Odpowiemy na Wszystkie Wasze pytania ! :-)
A co najważniejsze po Polsku! :-)

www.geekbuying.com
Czytaj więcej : Pytania o ofertę, status, paczkę do Geekbuying ! | Wyświetlone : 32812 | Odpowiedzi : 97 | Dział : Geekbuying.com

Smartfon za.... 15 zł - Freedom 251

Na rynek Indyjski wchodzi smartfon za 4$ czyli 15 zł.

Freedom 251 jest wyposażony w czterordzeniowy procesor pracujący z zegarem 1,3 GHz. Producent układu nie został podany.

Obraz wyświetlany jest na ekranie IPS o przekątnej 4 cali w rozdzielczości qHD, czyli 960 x 540 pikseli. Freedom 251 oferuje dwie kamery: główny aparat ma matrycę 3,2 Mpix, przedni 0,3 Mpix.
Smartfon jest wyposażony w 1 GB RAM oraz 8 GB pamięci na pliki. Przestrzeń tę można ...
Czytaj więcej : Smartfon za.... 15 zł - Freedom 251 | Wyświetlone : 9540 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

GApps - najnowsze wersje GApps'ów dla każdej wersji systemu

Obrazek
GApps - Google Apps

Aplikacje Google dla każdej wersji systemu.
Linki prowadzą do najnowszych zaktualizowanych wersji.

ARM

ARM || Android 4.4
Pico || Nano || Micro || Mini || Full || Stock || Aroma

ARM || Android 5.0
Pico || Nano || Micro || Mini || Full || Stock || Aroma

ARM || Android 5.1
Pico || Nano || Micro || Mini || Full || Stock || Super || Aroma

ARM || Android ...
Czytaj więcej : GApps - najnowsze wersje GApps'ów dla każdej wersji systemu | Wyświetlone : 4254 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165067 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39584