Teraz jest 20 paź 2025, o 08:10

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

ulefone Be Touch 3 problem po aktualizacji

witam
mam taki problem
Telefon ma 3 dni jest w trakcie testów. Zrootowany KingRotem i wszystko było by ok gdybym nie zobaczył
aktualizacji producenta. Po aktualizacji nie działa cześć funkcji słuchawki.
nie widzi kart sim
nie działa "ustawienia" przez co nie można powrócić do ustawień fabrycznych
gdy wciskam power i głośność na minus wskakuje tylko logo producenta( sprawdzałem też inne warianty +, -)
ogólnie zamula

Proszę o pomoc smartfon jest na prezent a tu kiszka, ...
Czytaj więcej : ulefone Be Touch 3 problem po aktualizacji | Wyświetlone : 1736 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Nieuczciwi sprzedawcy z działu Bazar- dyskusja

Proponuję aby wszyscy pokrzywdzeni w takich i podobnych sytuacjach podawali dane sprzedającego tak aby nikt w przyszłości się nie naciął na oszusta.
Czytaj więcej : Nieuczciwi sprzedawcy z działu Bazar- dyskusja | Wyświetlone : 11023 | Odpowiedzi : 6 | Dział : BAZAR

Z2 POSEIDON gamingowy telefon od ASUS

ASUS Z2 POSEIDON to nowy projekt Asusa dla zapalonych graczy którzy szukają bardzo mocnego telefonu.

Obrazek
Z całą pewnością Z2 POSEIDON będzie potrzebował dobrego "systemu" chłodzącego jeśli spojrzy się na zapowiadane parametry tego urządzenia, 6-calowy ekran o rozdzielczości Quad H, chroniony szkłem hartowanym Gorilla Glass 5, sercem telefon ma być procesor Intel'a (niestety nie wiadomo jaki dokładnie), wsparty 6GB pamięci RAM oraz 256GB pamięci ROM. Z tyłu znajdziemy aparat z matrycą 16MP z podwójną lampą ...
Czytaj więcej : Z2 POSEIDON gamingowy telefon od ASUS | Wyświetlone : 2858 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Gionee S6 z wyświetlaczem Amoled

Gionee wprowadził do sprzedaży swój najnowszy telefon, Gionee S6 , ale czy warto go kupić?
Obrazek

Gionee S6 wyceniono na 295 dolarów, co jak na chińskie warunki nie jest małą kwotą. Zobaczcie co oferuje tak drogi telefon.
Telefon wyposażono w wyświetlacz AMOLED o rozdzielczości 1280 x 720p, ośmiordzeniowy procesor MediaTek MT6753, 3GB RAM i 32GB pamięci wewnętrznej.Telefon posiada dwa aparaty, przedni o matrycy 5 megapikseli , zaś z tyłu kamera ma 13 megapikselowy sensor. Producent ...
Czytaj więcej : Gionee S6 z wyświetlaczem Amoled | Wyświetlone : 2390 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Nowy silnik Forum

Część osób chce aby zmieniony został silnik forum

Mi by odpowiadał
IPB
vBiulletin

na co wy stawiacie, czy ktoś z was migrował z PhpBB3 na IPB ?

Martwi mnie inna struktura linków , teraz jest .html
Znów bym musiał robić kolejne przekierowanie.

Jakie są wasze propozycje i doświadczenia.
Czytaj więcej : Nowy silnik Forum | Wyświetlone : 13886 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Dwie karty z tej samej sieci.

Mam dwie karty z plusa, jedna na sms, mms i dzwonienie(sim1), druga na internet(sim2).
Problem w tym, że jak mam włączony transfer danych (sim2) i ktoś wyśle mi mmsa(na sim1) to dostaje wiadomość że usługa jest niedostępna.
Chciał bym też żeby telefon na karcie sim1 wcale nie łączył się z internetem ale mmsy działały.
Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
Czytaj więcej : Dwie karty z tej samej sieci. | Wyświetlone : 4922 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dual SIM

Czy to koniec zakupów w Chinach?

Zapraszam Was do zapoznania się z tym artykułem :v
https://legislacja.rcl.gov.pl/projekt/1 ... 7#12334997
Czytaj więcej : Czy to koniec zakupów w Chinach? | Wyświetlone : 6974 | Odpowiedzi : 45 | Dział : HydePark

Miui czy flyme os?

Witam chciałbym się dowiedzieć, który room będzie lepszy pod względem wydajności szybkości i designu? :)
Czytaj więcej : Miui czy flyme os? | Wyświetlone : 2288 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Aktualizacje OTA

Aktualizacje OTA to domena dużych producentów. Tak się zastanawiam czy ktoś robiący ROM-y mógłby sobie postawić serwer i automatycznie aktualizować swoje ROM-y? W sieci jest wielu ludzi, grup robiący softy i wszystkie podają linki. Trzeba to pobrać, wrzucić na kartę, później klikać CWM. Nie mogliby "dosyłać" takich aktualizacji automatycznie?
Czytaj więcej : Aktualizacje OTA | Wyświetlone : 1790 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Sprawa recezji - potencjał forum

Hej,

czy uważacie tak jak ja, że popularność tego forum ma potencjał i można by z niego jeszcze więcej wyciągnąć?

Oczywiście nie tylko poprzez same recenzje telefonów, ale wg mnie to najwięcej daje. Dział nowości i recenzji oraz próśb o doradztwo. To są trzy główne działy, które trzeba solidnie i skrupulatnie prowadzić żeby forum jeszcze lepiej sobie radziło.

Wątek założyłem po to żebyście podzielili sie swoim zdaniem na ten temat. Może macie coś na uwadze, ...
Czytaj więcej : Sprawa recezji - potencjał forum | Wyświetlone : 28811 | Odpowiedzi : 38 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165067 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39584