Teraz jest 10 sie 2025, o 12:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LeTV Le2 poznamy na Spring Festival ?

Krążą plotki, że LeTV (możliwe, że już z nowym logotypem przeznaczonym dla urządzeń mobilnych LeEco) planuje zaprezentować swój nowy flagowiec w zbliżającym się dużymi krokami Spring Festival.

Obrazek
Na wielu portalach dotyczących technologii mobilnej można znaleść wiele podejrzeń i przypuszczeń o zbliżającym się dni w którym LeTV ogłosi oficjalnie specyfikacje oraz pewną już cene swojego nowego flagowca Le 2, ponoć ma to być pod koniec tego miesiąca, można również wyczytać że telefon miałby być wyceniony ...
Czytaj więcej : LeTV Le2 poznamy na Spring Festival ? | Wyświetlone : 2574 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Nowy telefon Leagoo Shark 1 z baterią 6300mAh

Leagoo ogłosił swój nowy telefon, a może powinienem powiedzieć phablet Leagoo Shark 1.

Obrazek
Chciało by się powiedzieć że Leagoo Shark 1 bedzie konkurencją dla Ulefone Power ale tylko jesli ktoś uzna że 6 calowy ekran to jeszcze nie za wiele, rozdzielczość ekranu to 1080p, ekran chroniony szkłem hartowanym Gorilla Glass (2.5D). Sercem telefonu będzie ośmio-rdzeniowy procesor MTK o taktowaniu 1.3 Ghz (ARM Cortex-A53), wsparty 3GB pamięci RAM oraz 16 GB pamięci wbudowanej ROM, oczywiście ...
Czytaj więcej : Nowy telefon Leagoo Shark 1 z baterią 6300mAh | Wyświetlone : 2388 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Dziwne programy na Bluboo X550

Mam problem z Bluboo X550. Od pewnego czasu na telefonie instalują się "same" programy. Nic nie instaluję, a co chwile pojawiają się nowe. Twardy rest nie pomaga. Co mogę z tym zrobić?
Czytaj więcej : Dziwne programy na Bluboo X550 | Wyświetlone : 1751 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Obraz z telefonu na telewizorze

Czołem !
Koledzy mam chęć oglądania rzeczy z telefonu na telewizorze. Zainstalowałem program Samsung smart view aby móc zawartość telefonu przeglądać na telewizorze.(Mam telefon Meizu mx4) I rzeczywiscie mogę połączyć się z telewizorem i przeglądać zdjęcia czy filmy które mam na telefonie.
Więcej nawet, oglądając youtube na telefonie wyświetla mi w górnym prawym okienku ikonke, dzięki której łącze się bezprzewodowo z telewizorem i filmiki z youtuba puszczane na telefonie moge oglądać na tv.

I teraz ...
Czytaj więcej : Obraz z telefonu na telewizorze | Wyświetlone : 2381 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jaki program do rozliczenia PIT za 2015

Witam,
W internecie jest wiele programów do rozliczania PIT jednak we wszystkich jest narzucona z góry Organizacja Pożytku Publicznego, bez możliwości wpisania własnej (poniekąd to rozumiem)
Ja chciałbym jednak 1% z mojego podatku przekazać na konkretna osobę.

Szukam więc programu w którym sam będę mógł wpisać numer KRS

Możecie polecić taki program?
Czytaj więcej : Jaki program do rozliczenia PIT za 2015 | Wyświetlone : 2022 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HydePark

Tablet KidPlay

Mam tablet www.kidplay.it . Problem w tym , że jest na nim kidplay store market a nie można dograć sklepu play.
Ściągałem różne wersje i po instalacji wyskakuje , że aplikacja zamknięta czy coś i tak co chwilę. Czy coś można zrobić aby działała ?
Czytaj więcej : Tablet KidPlay | Wyświetlone : 1640 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

L Speed - świetne przyspieszenie systemu

Obrazek

L Speed v1.3.1 Tyrant

L Speed - modyfikacja, która zawiera najlepsze tweaki dla Androida. Modyfikacja jest w formie aplikacji (instalowana z pliku apk), posiada interfejs, można wybierać i włączać wybrane tweaki. Wymaga roota i Androida w wersji 4.0 lub nowszej.

Modyfikację sam mam zainstalowaną na CM12.1, działa bardzo dobrze, system wyraźnie działa płynniej i szybciej. Na xda również jest bardzo dużo pozytywnych opinii.

INIT.D
Modyfikacji nie należy używać z innymi modyfikacjami tego typu (może ...
Czytaj więcej : L Speed - świetne przyspieszenie systemu | Wyświetlone : 8691 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Ulefone Future, bezramkowy telefon z wysoką specyfikacją.

Ulefone ostatnio wypuszcza bardzo ciekawe telefony , po modelu Power z ogromną baterią 6050mAh, firma przygotowuje się do wydania telefonu z ekranem bez ramek bocznych.Obrazek

Ideą przyświecającą przy projektowaniu Ulefone Future była możliwość obsługi telefonu jedna ręką. Dziś firma opublikowała kolejny film z pracującym telefonem
https://youtu.be/c3QHsd_6DKc

Na filmie widzimy, że ekran pokryty jest zakrzywionym szkłem 2.5D, ale to już obecnie niemal standard u chińskich producentów.
Prawdopodobnie Future będzie napędzany ...
Czytaj więcej : Ulefone Future, bezramkowy telefon z wysoką specyfikacją. | Wyświetlone : 4032 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

miejsce na dysku google - jak odzyskac z google photos

witam Was mam do was pytanko.

google dysk taka fajna usluga na ktorej mamy okolo 15gb do wykorzystania

swegoczasu robilem na koncie google zdjecia backup zdjec robionych tlefonem i oryginalnm rozmiarze i zostalo mi wolnego 500mb po czym zrozumialem ze w przyszlosci bede mial po kilkaset gb zdjec backupu i narazie nie wykupie platnego dodatkowego transferu wiec zaznaczylem opcje w google zdjeciach aby od teraz gdy juz konczylo mi sie miejsce kazde kolejne zdjecie bylo ...
Czytaj więcej : miejsce na dysku google - jak odzyskac z google photos | Wyświetlone : 2399 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Komputery i internet

KONKURSY I GIVEAWAYE SPOZA FORUM.

Wpadłem na pomysł aby założyć wątek o różnych konkursach z ciekawymi nagrodami oraz o giveawayach.
Każdy kto znajdzie ciekawy Konkurs lub Giveaway niech podzieli się nim w komentrazu lecz nie można wyrażać swojej opinii na temat konkursów, wyłącznie konkretne linki i opis.

Więc ja zacznę.

KONKURS NR 1 http://www.chip.pl/konkursy/chip-produkt-roku-2016

CHIP Produkt Roku 2016 - głosuj i wygrywaj!

Należy się zalogować i wypełnić ankietę o najlepszych produktach roku 2016 w ...
Czytaj więcej : KONKURSY I GIVEAWAYE SPOZA FORUM. | Wyświetlone : 2446 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580