Teraz jest 12 sie 2025, o 21:31

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

RAM: 2GB czy 3GB? Płynność działania aplikacji/systemu.

Szukam większego telefonu z przekątną 5,5'. Aktualnie posiadam Cubot x17 5' 3GB ram i z multitaskingu jestem zadowolony.
Pytanie brzmi czy 2GB ram wystarczy na multitasking pomiędzy aplikacjami typu: przeglądarka, whatsapp, fb, spotify i standardowo sms/dzwonienie.

Moim faworytem póki co jest Xiaomi Redmi Note 3 PRO. Ale tutaj nadchodzi pytanie 2/16 czy 3/32. Jeżeli chodzi o pamięc ROM to wystarczy mi w zupełności 16 GB. Dlatego obiektem rozważania jest ilość pamięci ram 2GB lub 3GB. ...
Czytaj więcej : RAM: 2GB czy 3GB? Płynność działania aplikacji/systemu. | Wyświetlone : 2379 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Cubot Cheetah z procesorem MT6753 oraz 3GB RAM

Na MWC 2016 w Barcelonie Cubot oraz Cheetah mobile wspólnie ogłosili wypuszczenie Cubot Cheetah Phone, sam fakt tego że dwie różne marki połączyły siły by stworzyć razem jeden produkt jest interesujące ale w tej sytuacji nie jestem przekonany czy to dobre połączenie.

Obrazek

Niewiele osób może nie wiedzieć, że Cheetah Mobile jest twórca takich aplikacji jak Clean Master czy CM Security (czyli tych "badziewi" które trzeba się męczyć z odinstalowywaniem z telefonu ;)...).
Telefon ma ...
Czytaj więcej : Cubot Cheetah z procesorem MT6753 oraz 3GB RAM | Wyświetlone : 2407 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

ZUK zaskoczy nas smarfonem z 4,7" i helio P10?

Obrazek

Najnowsze plotki mówią, że ktoś zaczyna dostrzegać niszę i prawdopodobnie zechce ją wypełnić... mowa tutaj o telefonach z przekątną ekranu poniżej 5 cali... Co prawda MediaTek helio P10 to nie wizja flagowaca w małym ciele, ale i tak jest na co czekać.
Sprzętem który mógłby konkurować z Xperiami Compakt mógł być Meizu PRO 5 Mini, jednak projekt ten został niestety anulowany (z przyczyn niezależnych rzekomo), więc wszyscy zainteresowani nadal muszą wyczekiwać, aż któryś z ...
Czytaj więcej : ZUK zaskoczy nas smarfonem z 4,7" i helio P10? | Wyświetlone : 1544 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Wyciekły szkice nowego telefonu Le Eco, czyżby Le 2 ?

Nie minęło wiele od czasu kiedy Le Eco zapowiedział Le max Pro, a już wyciekły wstępne szkice prawdopodobnie nowego flagowca tej marki czyli Le 2.
Obrazek

Le 2 prawdopodobnie otrzyma 5,5 calowy ekran o rozdzielczości 2K, sercem jego (według informacji krążących w sieci) dziesięcio-rdzeniowy procesor MediaTek Helio X20, wsparty 4GB pamięci RAM. co ciekawe telefon ma (ponoć) otrzymać aparat z matrycą 21MP z tyłu.

Obrazek
Tak naprawdę niewiele jeszcze wiadomo o tym telefonie oprócz tego ...
Czytaj więcej : Wyciekły szkice nowego telefonu Le Eco, czyżby Le 2 ? | Wyświetlone : 2996 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Trzy nowe telefony Cubot

Cubot na targach MWC skupił się na informowaniu o rozpoczęciu współpracy z app maker Cheetah, ale firma bez rozgłosu zaprezentowała jeszcze trzy nowe telefony.
Obrazek

Cubot po zakończeniu MWC, zaprezentował trzy nowe telefony, Cubot Z100 i Cubot S500 i S550
Wszystkie trzy telefony oferują wsparcie Dual SIM i możliwość rozbudowy pamięci poprzez slot kart micro SD. Urządzenia zaraz po starcie pracują pod kontrola uruchomić Androida 5.1 Lollipop .

Z100 to budżetowa propozycja, wyposażono go w ...
Czytaj więcej : Trzy nowe telefony Cubot | Wyświetlone : 2459 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

płyta głowna + procesor

Jaką możecie polecić płytę głównaą + procesor+ pamięć RAM do kompa PC.

Nie interesują mnie gry, chodzi i tylko o w miarę szybka pracę, (obróbka Video) i przeglądanie zasobów www, otwarte wiele zakładek.
Budżetu na razie nie ograniczam.

Co możecie polecić ?
Czytaj więcej : płyta głowna + procesor | Wyświetlone : 2768 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Komputery i internet

Kamera IP do streamingu IP

Potrzebuje kamery IP która będzie jednocześnie serwerem WWW do streamingu na stronę internetową. Budżet to max 600 zł. Dodam, że ma to być kamera zewnętrzna. Zależy mi na dobrej jakości nagrania.
Czytaj więcej : Kamera IP do streamingu IP | Wyświetlone : 2542 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Komputery i internet

Xiaomi,firma z szerokim asortymentem, czym jeszcze zaskoczy?

Xiaomi jest nam znane z produkcji smartfonów, ale nie wszyscy wiedzą że firma produkuje wiele różnych urządzeń, często bardzo innowacyjnych i zaawansowanych technologicznie. Obrazek

Dwa dni temu na kongresie MWC w Barcelonie firma zaprezentowała dwa nowe telefony w tym najnowszego flagowca , Xiaomi Mi5 który został przyjęty z wielkim entuzjazmem. Jak zauważyli wszyscy znawcy tematu, telefon nie ustępuje technicznie produktom czołowych światowych marek, a jest jednak znacznie tańszy.
Ale telefony to nie jedyna dziedzina w ...
Czytaj więcej : Xiaomi,firma z szerokim asortymentem, czym jeszcze zaskoczy? | Wyświetlone : 3844 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Jak zachować stan zapisanej gry NITRONATION STORIES?

Witam. Pytanko jak w tytule. Jach zachować stan zapisanej gry Nitronation Stories? Mam Xiaomi Redmi Note 2 z CM 12.1 . Chce spowrotem przejść na MIUI bo tutaj kamera jakaś taka słaba i ogólnie zaczęło błędami sypać typu "aplikacja zamknięta". Macie jakiś pomysł? Słyszałem coś o programie Helium ale jakoś na kompie nie wykrywa mi telefonu nawet po zainstalowaniu ADB. Sam telefon i pliki w nim są widoczne na kompie tylko Helium go nie widzi. ...
Czytaj więcej : Jak zachować stan zapisanej gry NITRONATION STORIES? | Wyświetlone : 1788 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Już w czerwcu zadebiutuje OnePlus 3

OnePlus 3 zostanie wydany w czerwcu. Czy to znów będzie zabójca flagowców?
Obrazek

Przedstawiciel firmy OnePlus w rozmowie z dziennikarzami w Hiszpanii potwierdził, że czwarty telefon firmy zostanie zaprezentowany około czerwca tego roku. Specyfika telefonu nie została ujawniona, ale wiadomo że telefon będzie miał inny projekt niż poprzednie modele.

Obecny flagowiec OnePlus 2 nie odniósł takiego sukcesu jak OnePlus 1, ale szefostwo firmy ma nadzieję, że nowy telefon odniesie sukces jak 1+1
Sprzedaż OnePlus 3 ...
Czytaj więcej : Już w czerwcu zadebiutuje OnePlus 3 | Wyświetlone : 2055 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164963 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580