Teraz jest 30 kwi 2025, o 11:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Teclast x16 Pro - czysta instalacja win10

Witam! To może nie do końca ten dział, ale nie znalazłem zakładki Teclast lub rozwiązywania problemów z Windowsem, a to DUAL BOOT więc Androida też ma :)
Problem u mnie jest taki: chciałem zrobić czystą instalację win10. Niestety tablet nie bootuje się z USB (korzystałem z kilku penów) i robiłem bootowalny windows na 3 sposoby używając Rufus'a. W biosie pen'ów też nie widać, więc nie mogę ręcznie z nich wystartować. Udało mi się spod windowsa ...
Czytaj więcej : Teclast x16 Pro - czysta instalacja win10 | Wyświetlone : 1888 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Chuwi w oficjalnej dystrybucji w Polsce

Kolejna chińska firma wprowadza swoje urządzenia na polski rynek, tym razem jest to popularny u nas producent tabletów Chuwi.Obrazek
Oficjalnym dystrybutorem sprzętu Chuwi w Polsce została Firma CDD Centrum Dystrybucji Drygalski. Firma posiada wszelkie certyfikaty do reprezentowania marki. Na oficjalnej stronie pijawiła się też polskojęzyczna subdomena http://pl.chuwi.com/

Z komunikatu firmy można się dowiedzieć, że firma oferuje roczną gwarancję na sprzęt Chuwi zakupiony w ramach jej dystrybucji lub bezpośrednio od ...
Czytaj więcej : Chuwi w oficjalnej dystrybucji w Polsce | Wyświetlone : 3471 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Śmieszne linki

Obrazek
Czytaj więcej : Śmieszne linki | Wyświetlone : 3986 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Humor

Tajemniczy 4.3-calowy telefon Xiaomi

Niedawno pojawiły się w sieci informacje o nowym telefonie Xiamoi z ekranem 4.3 cala, wygląda na to że ten gigant chce zagospodarować obszar telefonów z małym ekranem, który ostatnio jest bardzo zaniedbany.

Obrazek

Telefon Xiaomi prawdopodobnie będzie miał powalczyć z nowym telefonem iPhone o klientów preferujących małe ekrany, nie jest niestety znana specyfikacja telefonu, "gdyba się" że otrzyma procesor Snapdragon 820 z 3 GB pamięci RAM i 32GB pamięci wbudowanej, prawdopodobnie ekran z rozdzielczością 720p. ...
Czytaj więcej : Tajemniczy 4.3-calowy telefon Xiaomi | Wyświetlone : 2478 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Jaki rom do telefonu? galaxy note 4

Cześć wszystkim Na wakacjach zakupiłem podróbke telefonu pod nazwą s900 galaxy note od nie jakiej firmy Smart phone. Do grudnia wszystko super dzialało, lecz nagle telefon został zawirusowany (na pulpicie pojawiały mi się ikony aplikacji których nie pobierałem, pobierało jakieś chinskie aplikacje i wywalało na ekranie reklamy ) Próbowałem to naprawiać lecz żaden antywirus z tym nie dawał rady. I na początku nowego roku po wyłączeniu telefonu nie mogłem już o uruchomić. Przy uruchamianiu podświetla ...
Czytaj więcej : Jaki rom do telefonu? galaxy note 4 | Wyświetlone : 2410 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

NFC jako odczyt karty studenckiej

Cześć, mam takie pytanie odnosnie nfc. Czy ktoś z Was używał np takiej aplikacji jak farebot do odczytu karty np studenckiej w celu przejścia np przez bramki na uczelnię? Czy coś takiego wchodzi w grę oprócz kart płatniczych? Dzięki Mimek08
Czytaj więcej : NFC jako odczyt karty studenckiej | Wyświetlone : 1761 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Cubot Dinosaur i X17S już w kwietniu

Cubot w Kwietniu wyda dwa nowe smartfony, Cubot X17S i Cubot Dinosaur .
Obrazek
Dinosaur wyposażony został w 5,5-calowy wyświetlacz HD, czterordzeniowy chipset MT6735A .
Dinosaur jesł łudząco podobny do Xiaomi Redmi 3 lecz ma plastikową obudowę. W odróżnieniu od Redmi 3, Dinosaur obsługuje wszystkie polskie pasma LTE (1/3/7/20 ) jest wyposażony w 3 GB pamięci RAM, 16 GB pamięci na aplikacje. Smartfon posiada 8-megapikselowy aparat z tyłu i akumulator o pojemności 4150mAh.
Całość pracuje ...
Czytaj więcej : Cubot Dinosaur i X17S już w kwietniu | Wyświetlone : 2655 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

PlanetPlus Zwrot za zakupy w Polsce i na Aliexpress

W lany poniedziałek PlanetPlus ma fajną promocję, "Lany Cashback" .
Obrazek
W promocji dostaniemy 10zł zwrotu za zrobiony zakup, 10zł za zarejestrowanie się z czyjegoś polecenia i kolejne 10zł za każdego, kto zarejestrował się z twojego polecenia.
Serwis oferuje zwrot za zakupy w wielu popularnych polskich sklepach jak np. Elektro.pl, agito.pl a także zagranicznych, jak aliexpress.com

Poniżej szczegóły oferty, zainteresowani mogą się zarejestrować z tego polecenia
Życzę udanych zakupów i dużych zwrotów.

Dokonaj dowolnej transakcji ...
Czytaj więcej : PlanetPlus Zwrot za zakupy w Polsce i na Aliexpress | Wyświetlone : 120753 | Odpowiedzi : 989 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zmodernizowany Elephone P8000

Elephone planuje wydać zaktualizowaną wersję P8000, Zobaczcie co się zmieni.
Obrazek
Elephone P8000 był dosyć popularnym telefonem w ubiegłym roku i nadal cieszy się sporym zainteresowaniem, dlatego jest nadal w produkcji.

Nowy telefon Elephone P8000 będzie posiadał Androida 6.0 na pokładzie, powiększony zostanie też skaner linii papilarnych znajdujący się w tylnej części telefonu. Nowy czujnik pozwoli użytkownikom wybudzić i odblokować telefon za pomocą jednego dotknięcia.
Elephone na swojej stronie internetowej opublikował informację , że pierwsza ...
Czytaj więcej : Zmodernizowany Elephone P8000 | Wyświetlone : 1601 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

FotaProvider ~~~ problem?

Czy spotkaliście się z tym programem (aplikacją)? Mój antywirus wskazuje ja jako problem ale nawet gdy go usunę to za chwilę znów jest na komórkę.

Jakieś pomysły co to jest i jak potencjalnie usunąć?

Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : FotaProvider ~~~ problem? | Wyświetlone : 2834 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570