Teraz jest 30 kwi 2025, o 11:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Blackview R7 z procesorem Helio P10 w dobrej cenie

Blackview ostatnio nadrabia zaległości do konkurencji i wydaje telefon za telefonem, nie były to może topowe flagowce, raczej budżetowe urządzenia, ale Blackview R7 zdecydowanie zaliczać będzie się do tych mocnych flagowców.

Obrazek
Telefon ma otrzymać 5,5 calowy ekran o rozdzielczości 1080p FHD, chroniony szkłem hartowanym Gorilla Glass 3, sercem telefonu ma być ośmio-rdzeniowy procesor Helio P10 (MT6755), wsparty 4GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci wbudowanej ROM ( którą można dodatkowo rozbudować o dodatkowe 128GB dzięki ...
Czytaj więcej : Blackview R7 z procesorem Helio P10 w dobrej cenie | Wyświetlone : 2196 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

LeTV LE2 z Helio X20, specyfikacja ujawniona.

Znamy już specyfikację najnowszego telefonu LeEco, LeTV Le2. Jeżeli cena się potwierdzi, to mamy kolejnego killera w przedziale do 800zł.
http://gadzet.telchina.pl/letv-le2-spec ... ona-tenaa/

Dzięki TENAA poznaliśmy specyfikację i prawdziwe zdjęcia nowego telefonu LeEco, LeTV LE2. Obrazek

Dziś w chińskim instytucie certyfikacji TENAA opublikowano wszystkie parametry nowego telefonu LeEco, którego oznaczenie kodowe to LeTV X621.
Ze specyfikacji dowiadujemy się, że telefon posiada 5,5-calowy wyświetlacz Full HD (1920 x 1080px) na ...
Czytaj więcej : LeTV LE2 z Helio X20, specyfikacja ujawniona. | Wyświetlone : 4892 | Odpowiedzi : 27 | Dział : Nowości

USB DVB-T na windowsie 10

Czy ktoś z was odpalił tuner DVB-T USB na windowsie 10 ?
Ja mam z tym problem po zmianie systemu i płyty głównej.
Czytaj więcej : USB DVB-T na windowsie 10 | Wyświetlone : 2530 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Komputery i internet

Adapter microUSB -> USB [Rozwiązany]

Witam, poszukuję czegoś, co nazwałbym odwrotnością USB OTG. Co mam na myśli: chciałbym adapter (przejściówkę), która pozwoliłaby mi podłączyć urządzenie zaprojektowane do użytku z telefonem, (tj. ma końcówkę microUSB, jak np. tunery DVB-T, czy te kamery na strasznie długich kablach które podłącza się bezpośrednio do telefonu, i można oglądać zawartość rur, bądź innych trudnodostępnych miejscach), do normalnego (pełnowymiarowego, typu A) portu USB, jaki można znaleźć w przeciętnym komputerze PC czy laptopie. Proszę o podanie linku ...
Czytaj więcej : Adapter microUSB -> USB [Rozwiązany] | Wyświetlone : 1879 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Huawei P9 Lite oficjalnie zaprezentowany

Huawei P9 i P9 Max i P8 Lite zostały zaprezentowane. Cena na rynek europejski nie zachęca, ale w chińskich sklepach powinno być znacznie taniej. Co sądzicie o tym telefonie?

http://gadzet.telchina.pl/huawei-p8-lit ... zentowany/
Wczoraj zadebiutowały telefony Huawei P9 i P9 Max, a dziś oficjalna odsłonę miała wersja Lite.
Huawei P9 Lite ma ten sam rozmiar 5,2-calowy wyświetlacz, z taką samą rozdzielczością 1920 x 1080 jak standardowy P9, ale jest kilka ...
Czytaj więcej : Huawei P9 Lite oficjalnie zaprezentowany | Wyświetlone : 1542 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Google + na Teclast Air III

Witam wszystkich!

Odebrałem właśnie swój nowy tablet i niestety pierwsze rozczarowanie. Brak możliwości zainstalowania aplikacji Google+. Komunikat ze sklepu “niezgodna wersja z twoim urządzeniem". Próbowałem zewnętrznej apk i też instalacja się nie powiodła. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu?
Czytaj więcej : Google + na Teclast Air III | Wyświetlone : 1707 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Do jakiego telefonu pasuje to szkło?

Czasami dostaję od moich dostawców nie to co zamówiłem. Oczywiście doślą mi właściwy produkt, ale ten zły szkoda wyrzucić a zwykle nie wiem jaki to model. Dlatego taka mała zabawa - kto podpowie mi (skutecznie) do jakiego modelu telefonu to jest szkło (lub folia), będzie mógł sobie wybrać z mojego asortymentu dowolne szkło gratis (pokrywam wysyłkę).

Na pierwszy ogień takie szkło, wymiary 59x124mm
Przysłane było jako Lenovo S820, ale nie pasuje, do innych zbliżonych modeli ...
Czytaj więcej : Do jakiego telefonu pasuje to szkło? | Wyświetlone : 2948 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HydePark

Program do obsługi internetu i oszczędzania baterii

Witam prubuje dojść do ładu z nowo nabytym LeTv Le max x900 na chyba oryginalnym roomie. Staralem się ogarnąć szybkie rozładowywanie baterii ale oryginalny power saving management nieważne w jakim trybie wyłącza wszystkie aplikacje w trybie czuwania a zależy mi na messenger i takich jak internetowe radio g mail itp czy jest jakąś możliwość to ustawić. Dzięki za pomoc
Czytaj więcej : Program do obsługi internetu i oszczędzania baterii | Wyświetlone : 1757 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Promocja produktów Xiaomi w Banggood.com

W ostatnich dniach możemy zaobserwować akcje promocyjne urządzeń Xiaomi w różnych chińskich sklepach, do tego grona dołączył też lubiany sklep Banggood.com
Obrazek

Poza pełna ofertą telefonów, w promocji znalazły się takie gadżety jak opaski fitnes, powerbanki, Lampki Led, głośniki, słuchawki czy ostatnio testowana przeze mnie inteligentna listwa zasilająca Xiaomi
W promocji można skorzystać z kuponu obniżającego cenę do 10% : mifan05
Dodatkowo cenę można obniżyć do 7% za pomocą Giving Assistant

Szczegóły promocji znajdują się ...
Czytaj więcej : Promocja produktów Xiaomi w Banggood.com | Wyświetlone : 2153 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Meizu M3 zaprezentowany. Znamy specyfikację i cenę

Meizu M3 zaprezentowany, Specyfikacja i cena poznana, co wy sądzicie o tym telefonie/
http://gadzet.telchina.pl/meizu-m3-note ... ujawniona/

Meizu na konferencji w Pekinie zaprezentował oficjalnie Meizu M3 Note, czym zaskakuje ich najnowszy budżetowy telefon?

Pierwszą niespodzianką jest to, że Meizu M3 Note jest pierwszym telefonem z serii "M" który posiada metalowy korpus, co czyni go konkurentem dla Xiaomi Redmi Note 3 i własnego Meizu Metal.
Obrazek

Metalowy korpus ma taki sam ...
Czytaj więcej : Meizu M3 zaprezentowany. Znamy specyfikację i cenę | Wyświetlone : 1551 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570