Teraz jest 30 kwi 2025, o 11:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LTE-A

Chciałbym zapytać czy w Internecie znajdziemy jakąś listę albo wyszukiwartę typowo chińskich telefonów z LTE-A ?

Dodam iż istnieją następujące odmiany LTE-A:
Kategoria 4. oznacza, że urządzenie działa w technologii LTE.
Kategoria 6. oznacza, że urządzenie obsługuje agregację 2 pasm częstotliwości.
Kategoria 9. i 11 oznaczają, że urządzenie obsługuje agregację 3 pasm częstotliwości.
Czytaj więcej : LTE-A | Wyświetlone : 2805 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Firewall z monitorowaniem połączeń

Jakiś kornik zaczął mi żreć pakiet. Możecie polecić coś do namierzenia/zablokowania intruza? Najlepiej coś lekkiego, żadnych kobył w stylu kasperski itp. Root'a mam.
Czytaj więcej : Firewall z monitorowaniem połączeń | Wyświetlone : 1717 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Mi TV Box 3 w sprzedaży.

Firma Xiaomiwydała swój najnowszy produkt, jakim jest Mi Box 3 . Teraz każdy posiadacz starszego modelu telewizora, może go unowocześnić, zmieniając go w Smart TV.
Obrazek

Mi TV Box 3 jest komputerem podłączanym do odbiornika telewizyjnego, który znacznie poszerza jego funkcjonalność. TV Bpx Xiaomi wyposażono w procesor z dwoma rdzeniami pracującymi w architekturze Cortex-A72 i czterema rdzeniami Cortex-A53 , wspieranym przez 2 GB pamięci RAM oraz 8 GB pamięci na nasze aplikacje..Wyposażono go także w ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi TV Box 3 w sprzedaży. | Wyświetlone : 1994 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Onda v919 air - problem

Tutaj kupiony : http://www.aliexpress.com/item/Onda-V91 ... 49143.html

Pierwsze uruchomienie po zakupie windowsa 10. Wszystko poszło sprawnie po za jedna sprawą, otóż podczas instalacji składników tablet się rozładował (nie podłączyłem do ładowarki). Tablet się włącza lecz należy kliknąć na ekranie by ponownie zainstalować windowsa i tutaj jest mój problem, nie potrafię tego zrobić bez klawiatury ewentualnie myszki, której tablet nie widzi przez kabel OTG

Tablet jest w wersji 64 GB wraz ...
Czytaj więcej : Onda v919 air - problem | Wyświetlone : 3231 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pytania, problemy

Nadchodzi metalowy Elephone S3

To już kolejny telefon Elephone z metalowym korpusem, telefon jest na pewno ładniejszy od poprzednika, Elephone m2 którego mieliśmy okazję testować, a który był już udaną konstrukcją. co sądzicie o tym telefonie, może zyskać większe grono użytkowników?

http://gadzet.telchina.pl/juz-kwietniu- ... ephone-s3/
Już w kwietniu na sklepowe półki trafi Elephone S3, ładny, metalowy telefon.
Obrazek
Elephone od dłuższego czasu próbuje zdobyć uwagę szerszego grona potencjalnych klientów. Firma wydała w przeszłości wiele ...
Czytaj więcej : Nadchodzi metalowy Elephone S3 | Wyświetlone : 1627 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Geekbuying Lucky Draw[ $1 Ticket For $599 Free Gifts ]

We Geekbuying in order to feedback our New/Old customer, start Lucky Draw. You just need $1 join the event, will have chance to get $599 Gifts for free. The Gifts include: RC Model, FPV, QQ smart watch and so on.

What are you waiting for? Friends, here we go!!!
Join the Event link by: http://www.geekbuying.com/item/-1-Ticket-For--599-Free-Gifts-364446.html

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Geekbuying Lucky Draw[ $1 Ticket For $599 Free Gifts ] | Wyświetlone : 1687 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

[New Arrival& Gifts& Hot promo] Kenxinda PROOFINGS W6+ Ulefo

New Arriva---Kenxinda PROOFINGS W6:

IP68 Waterproof Dustproof Shockproof
4.5 inch touch screen smart phone, 960 × 540 IPS capacitive touch screen
MTK6735, quad core, 1.0GHz processor
Android 5.1 OS, Storage: 1GB RAM+8GB ROM,can be extended to 32GB
Dual Cameras Front 2.0MP/ Rear 5.0MP support video record
Support Wifi,GPS,Bluetooth,2600mAh battery
New Price: $224.19

New Arrival &Gifts---Ulefone Power

5.5inch 2.5D Arc screen IPS OGS capacitive screen, 1920x1080 pixels,gorilla glass 3
CPU:MTK6753 Octa Core, 1.3GHz GPU:Mali-T720
Android 5.1 ...
Czytaj więcej : [New Arrival& Gifts& Hot promo] Kenxinda PROOFINGS W6+ Ulefo | Wyświetlone : 1708 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Giving Assistant, obniż koszty zakupów nawet o 12%

Wszyscy kupujący w Chinach robią to aby zaoszczędzić na pośrednikach oferujących te same przedmioty w polskich sklepach i serwisach aukcyjnych.
Zakupy w Chinach mogą być jeszcze tańsze, wystarczy skorzystać z serwisu Giving Assistant, który oferujące zwrot pieniędzy (cashback) za dokonanie zakupów w popularnych sklepach internetowych.

Obrazek
Już na powitanie otrzymamy 5 dolarów, rejestrując się z tego polecenia. Ale to dopiero początek, z każdym zakupem będziesz otrzymywał częściowy zwrot kosztów, nawet 12% wartości zakupu.

Zgromadzone środki ...
Czytaj więcej : Giving Assistant, obniż koszty zakupów nawet o 12% | Wyświetlone : 76886 | Odpowiedzi : 468 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zmiana w regulaminie działu Bazar -częstsze odświeżanie

Uwaga, wprowadziliśmy zmianę w regulaminie działu bazar:

Użytkownicy, którzy umieszczą link do telchina.pl (do strony głównej, recenzji sprzedawanego przedmiotu, lub np. wątku dotyczącego tego przedmiotu) w innych serwisach (Allegro, OLX i inne), mogą odświeżyć ogłoszenie co 3 dni. Warunkiem jest podanie w ogłoszeniu w dziale Bazar linku do strony, na której umieszczono link do telchina.pl.

Dla Waszej i naszej wygody aby post odświeżający nie został niepotrzebnie usunięty, proszę na końcu ogłoszenia dodać link do strony ...
Czytaj więcej : Zmiana w regulaminie działu Bazar -częstsze odświeżanie | Wyświetlone : 6099 | Odpowiedzi : 0 | Dział : BAZAR

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570