Teraz jest 20 kwi 2025, o 08:32

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Pływające okna w miui12

Dlaczego na Mi9T po aktualizacji do miui 12 nie działają pływające okna? Jest taka opcja, jest nawet samouczek. Mozna dodac aplikacje maximum 10, do pływających okien ale nie działa to. Jak klikam "Dotknij aby otworzyć pływające okna" To otwiera się na pełnym ekranie. Wiem ze u innych to działa ale nie wiem na jakim modelu i na jakiej wersji. ja mam wersje Global Mi.
Czytaj więcej : Pływające okna w miui12 | Wyświetlone : 1725 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Re: Redmi 9

Nie ma się co ekscytować bo już są stare, wychodzi już Redmi Note 10 a zaraz wyjdzie Redmi 10 i to kilka wersji. Teraz wychodzi telefon od Xiaomi i już jest stary.
Czytaj więcej : Re: Redmi 9 | Wyświetlone : 2215 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

Seller prosi o zamknięcie sporu? brak towaru w paczce

Hej, prośba o doradzenie :) Pierwszy raz otworzyłam spór na Aliexpress.
Następnego dnia już prośba od Sellera o zamknięcie.

Przesyłka doszła, ale wybrakowana, jednego przedmiotu w ogóle nie ma w paczce, a to co przyszło jest nie w tych gabarytach co zamawiałam.
Otworzyłam spór.
Seller prosi o zamknięcie.
Seller częsciowo przyznaje się do niewysłania jednego towaru "we might forgot to put"
ale prosi o anulowanie sporu i chce wysłać kasę za niewysłany towar na paypal ...
Czytaj więcej : Seller prosi o zamknięcie sporu? brak towaru w paczce | Wyświetlone : 2713 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Jakiej marki kartę sd i skąd.

Padły mi ostatnio 2 karty SD. Planuję kupić 2X 64GB lub 1x64 i 1X128GB

Pytanie zakupić Samsunga z Gearbest(mam 64GB w kamerce Xiaomi) czy może Blitzwolf z Banggood? Chodzi o trwałość.
Obie bedą w telefonach
Czytaj więcej : Jakiej marki kartę sd i skąd. | Wyświetlone : 2168 | Odpowiedzi : 4 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Gcam MiA2 lite bez ROOT-a

Czy ktoś wie jak wgrac Gcama-a na MiA2 lite nie mając ROOT-a? W necie jest mnóstwo filmików ale nie w języku polskim, a operacja jest dość skomplikowana i nie nając perfect języka angielskiego, mozna cos nagrzebać.
Czytaj więcej : Gcam MiA2 lite bez ROOT-a | Wyświetlone : 1897 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Beelink GS-King X S922X-H 4GB DDR4 / 64GB

Hej,

ostatnio wpadł moje ręce nowy TV box od Beelink.
Jest to model GS-King X, który ma pełnić funkcję domowego serwera plików NAS.
Beelink kontynuuje swoją linię "czaszek" na obudowie, w tym przypadku dodając jeszcze świecące oczodoły :)
W trybie StandyBy na niebiesko, w trybie ON - na zielono.

Już samo opakowanie wywołuje wrażenie wejścia w posiadanie czegoś "ekskluzywnego". Ciekawe pudełko, czerwone wstążki służące do wyjęcia Boxa z opakowania, miękka wyściółka...
Bardzo pozytywne pierwsze wrażenie! ...
Czytaj więcej : Beelink GS-King X S922X-H 4GB DDR4 / 64GB | Wyświetlone : 2124 | Odpowiedzi : 4 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Blackview bv9100

Nie potrafię poradzić sobie z trzema rzeczami:
1. Podczas oglądania filmów na YouTube czasem pokazuje się ekran z pauzą, ale nie znika.
2. Czy da się ustawić ciemne tło? Nie chodzi mi o odwrócenie kolorów, tylko ustawienie ciemnego tła np. do przeglądania newsów.
3. Mam wykupioną licencję do Kaspersky Internet Security i pomimo zaznaczenia w nim blokowania niektórych aplikacji hasłem wchodzę do nich bez hasła. W ustawieniach Kaspersky ma zezwolenie na działanie. Inne programy do ...
Czytaj więcej : Blackview bv9100 | Wyświetlone : 13988 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Xiaomi Mi8 czy Mi9

Witajcie
Zastanawiam się nad kupnem Xiaomi Mi8 lub Mi9. Który z modeli polecacie. Chodzi o jakość zdjęć i wydajność procesora. A może coś innego w granicach 700-800 PLN.
Czytaj więcej : Xiaomi Mi8 czy Mi9 | Wyświetlone : 1764 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

IUNI U3 skasowałem soft ze sklepem play

witam, chciałem sformatować telefon i wykasowałem wszystko

znalazłem softa zip takiego co na 100% działa i się wgrał ale jest mocno chiński bez sklepu

https://pan.baidu.com/s/10m0Cs?fid=410107985595336

szukam czegoś co można bezpiecznie wgrać poprzez ten ich TEAMWIN w zakładce install czyli plik zip

teraz wgrałem jakiś MIUI 7.8.1 od ruskich

https://yadi.sk/d/rdJu2DTT3QHPn6

jak potestuję to dam znać
Czytaj więcej : IUNI U3 skasowałem soft ze sklepem play | Wyświetlone : 1891 | Odpowiedzi : 0 | Dział : INNE MARKI

Mały problem z zakupem drona w Banggood

Witam. Tydzień temu przyszedł do mnie zamówiony dron wraz z trzema bateriami. Płatność kartą poprzez paypal-a. Rozpakowany, wszystko okej, polatałem chwile wszystko gra. Zmiana baterii - jedna nie działa. Napisałem maila na cservice, opisałem problem i drugiego maila posłałem również z 5 minutowym filmikiem z kamerki jak ładuje ową baterię z pokazaniem że nie działa.Wszystko mieli pokazane.
Banggood napisał ok, sorry wiadomo przepraszają i takie coś "how about we resend you a1533013 at the same ...
Czytaj więcej : Mały problem z zakupem drona w Banggood | Wyświetlone : 2341 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567