Teraz jest 4 maja 2025, o 07:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

PayPal otwieranie sporu - baza doświadczeń? +wypłata środków

Koledzy forumowicze, podzielcie się doświadczeniami.

1. OTworzyłem spór przez paypal i nikt przez paypal mi nie odpisał. W sklepie na koncie pojawił się status "paypal dispute)
Niestety anie w sklepie ani w paypalu mi nikt nie odpisał a dziś logująć się do PP w ogóle znikł mi ten "dispute". Nowego otworzyć już nie mogę.....

2. Drugie pytanie przy okazji, jak wypłacić z Paypala USD by nie przewalutowało mi ich o grabieżczym kursie paypala
Czytaj więcej : PayPal otwieranie sporu - baza doświadczeń? +wypłata środków | Wyświetlone : 1620 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

UMIDIGI S2 Pro w przedsprzdaży

UMIDIGI S2 Pro to smartfon kosztujący niespełna 1000zł i oferujący potężną specyfikację. Najnowszy flagowiec UMIDGI jest tez bardzo ładny, ma atrakcyjny i nowoczesny design.

Obrazek

Obrazek

Jeżeli kogoś interesuje ten telefon, to może go zamówić w przedsprzedaży w sklepie Banggood za jedyne 279$ (952zł ), w późniejszym czasie cena podskoczy o 90 dolarów.

Czytaj dalej:
Umidigi S2 Pro
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 Pro w przedsprzdaży | Wyświetlone : 1646 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nadchodzi U18 - Pierwszy telefon OUKITEL w 2018

OUKITEL zapowiedział pierwszy model na rok 2018, model U18 otrzyma ekran o współczynniku proporcji 21:9.

Obrazek
Telefon wyraźnie stylizowany jest na iPhone X-like, sama firma OUKITEL nie ukrywa z resztą, porównań do tego modelu. Telefon otrzyma ekran 5.85 cali w rozdzielczości HD+ (1512x720). Sercem telefonu ma być prawdopodobnie procesor MediaTek MT6750T, wsparty 4GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci wbudowanej ROM.

Kliknij, jeżeli film nie działa

Telefon ruszy do sprzedaży w połowie lutego, nie podano jeszcze oficjalnej pełnej specyfikacji. Jednak ...
Czytaj więcej : Nadchodzi U18 - Pierwszy telefon OUKITEL w 2018 | Wyświetlone : 2304 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Spór zamknięty, kasa zwrócona-przesyłka właśnie dotarła

Jak w temacie: przed wygaśnięciem ochrony założyłem spór, ponieważ nie dotarła przesyłka. Kasa wczoraj wróciła na kartę i dziś otrzymałem avizo. W trackingu, który od 2 m-cy stał w miejscu widzę, że przesyłka dotarła do mojego urzędu.
Co w takiej sytuacji jak odbiorę towar, jak zapłacić sprzedającemu?
Czytaj więcej : Spór zamknięty, kasa zwrócona-przesyłka właśnie dotarła | Wyświetlone : 1861 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Sprzedałem nowy telefon który ma wadę - co teraz?

Witam.
Sorki za tytuł nie miałem pomysłu na niego.

Kupiłem sobie Le Max 2 4/32 w lightinthebox ale zanim przyszedł już go nie chciałem więc go sprzedałem.

Sprzedałem jako nowy. W opisie zaznaczyłem, że wyjęty do zdjęć i włączony by sprawdzić czy działa i zaraz po tym spakowany z powrotem do pudełka.

Zadowolony z tego, że zwrócił się z nawiązka czekałem na potwierdzenie odbioru paczki przez klienta a tu nie miła niespodzianka:

Witam
Przykra sprawa ...
Czytaj więcej : Sprzedałem nowy telefon który ma wadę - co teraz? | Wyświetlone : 3605 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HydePark

Fałszywe emaile: agencja celna dhl przesylka numer

Uważajcie na fałszywe emaile podszywające sie pod DHL
Więcej https://niebezpiecznik.pl/post/ostrzeze ... lka-numer/
Czytaj więcej : Fałszywe emaile: agencja celna dhl przesylka numer | Wyświetlone : 1577 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

MIUI 9 Lista telefonów które dostaną aktualizacje

Dzisiaj chiński producent telefonów potwierdził na Weibo, że 40 urządzeń Xiaomi kwalifikuje się do aktualizacji MIUI 9.
Obrazek
Czytaj dalej
MIUI 9 trafi do tych telefonów
Czytaj więcej : MIUI 9 Lista telefonów które dostaną aktualizacje | Wyświetlone : 1806 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

OUKITEL K10 z Mega baterią 11000mAh

Oukitel zasłynął już z produkcji smartfonów z ogromnymi bateriami i producent nadal kontynuuje tą tradycje za sprawą najnowszego telefonu OUKITEL K10.
Obrazek
Telefon w okresie promocyjnym kosztuje $249.99, promocja potrwa do 22 stycznia. Po tym okresie cena telefonu wzrośnie do $299.99

Czytaj dalej
Oukitel K10 z ogromną baterią
Czytaj więcej : OUKITEL K10 z Mega baterią 11000mAh | Wyświetlone : 1491 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Serwis Cubot naprawdę zasługuje na pochwałę.

Już 3 raz korzystam. Dwa razy z mojej winy . Rozbiłem ekran i uszkodziłem dotyk. Naprawili mi to za śmieszne pieniądze. ( jednorazowo coś koło 70 zł )
Ostatnio znowu dotyk się popsuł, prawdopodobnie z mojej winy. Naprawę ( wraz z odsyłką ) miałem za darmo.
- po 8 dniach od wysłania miałem już numer wysyłki naprawionego telefonu.
- nakleili mi na niego nową folijkę. Stara była porysowana.
- dostałem nowe etui.

Wszystko za darmo. ...
Czytaj więcej : Serwis Cubot naprawdę zasługuje na pochwałę. | Wyświetlone : 4035 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Cubot

Brak możliwości anulowania sporu.

Witam, dziś przyszedł towar i chciałem anulować spór, ale na stronie nie mam żadnego buttona aby to zrobić. Coś robie nie tak, czy można spór anulować w każdej chwili czy nie? Wygląda na to, że spór już wygrałem i zwrot kasy jest w toku. Co w takiej sytuacji zrobić? Pisać do sprzedawcy? Przesyłka rejestrowana będą widzieć że odebrałem. Pomoże ktoś?
Czytaj więcej : Brak możliwości anulowania sporu. | Wyświetlone : 1521 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571